יום ראשון לשבוע חדש

יום ראשון לשבוע חדש

הבטיחו יום קריר אני מקווה שכך יהיה נקווה שאלה שיושבים שם בממשלה יעשו ויקבלו החלטות טובות גררר תזכירו לי בבקשה מי הצביע להוא ?
טפייי שהחליט להרוס את הכלכלה? (טוב טוב נעזוב את הפוליטקה אבל זה כל כך מעצבן שזה קשה) וכדי שיהיה לנו מצב של רוח סביר נשתדל לחייך ולא לאבד את התקווה
רופא צעיר מהיר תפיסה רופא צעיר הגיע לעיירה, על מנת להחליף את הרופא הקשיש שיוצא לגמלאות. כשהגיע לעיירה, הציע הרופא הוותיק כי הצעיר יתלווה אליו לטיפולים, כך שהקהילה תוכל להכירו ולהתרגל אליו. בבית הראשון אליו הגיעו התלוננה אשה על כאבים בבטנה. "אני חושב שאת מגזימה באכילת פירות טריים ", אמר הרופא, "אולי תנסי לאכול פחות מהם ונראה אם המצב משתפר?". כאשר יצאו מהבית התפלא הרופא הצעיר כיצד ידע הבוגר מהי הבעיה ללא בדיקה. "אה, זה פשוט", ענה הרופא, "ראית שנפל לי הסטטוסקופ? כשהתכופפתי להרים אותו ראיתי תריסר קליפות בננה בפח, ויכולתי להסיק שזה מה שגרם לה להרגיש רע". " אהההה....ערמומי....", אמר הרופא הצעיר, "אני חושב שאני אנסה את זה בבית הבא". בבית הבא דיברו הרופאים עם אשה מזדקנת, שהתלוננה שאין בה את האנרגיות שהיו בה פעם. "לדעתי את מתנדבת יותר מידי בכנסיה", אמר לה הצעיר, "אולי כדאי שתפחיתי קצת את כמות הפעילות ותראי מה קורה". כאשר יצאו מהבית אמר הרופא הקשיש: "האבחנה שלך מדויקת לחלוטין, אבל כיצד הגעת אליה?". "ובכן", ענה לו הצעיר, "בדיוק כמו שעשית אתה בבית הקודם... הפלתי את הסטטוסקופ, וכשהתכופפתי להרים אותו ראיתי את הכומר מתחת למיטה".
שיהיה יום נחמד ושבוע עליז רק טוב!!!

ברק 188

New member
שבוע טוב...שבוע חדש

שבוע טוב נראה שיום יפה עלה לו היום שבוע שבו ישרפו הגזירות של הממשלה מחר בערב במדורות ל"ג בעומר לאן הגענו בתור ילד איזה גזירות מתוך עמינו שרפנו...שרפנו את הייטלר יימח שמו את נאצר שהיה מאוד מאוד פופולארי ופוטוגני לשריפה ביום שלישי נעשה הכול פעמים כי טוב -מצווה ברבעי נתחיל להתכונן לסופ"ש וחמישי נהיה עייפים מלחשוב על מעשה ושישי שבת שוב הכול מהתחלה וכך עוברים להם שבעות חודשים שנים...ורם יש לי שק אז...להשת'100 לקראת המדורה מחר בערב הינכם מוזמנים להכין תפוחי אדמה ומרשמלו, פטתות (תפוחי אדמה) שתייה ולהקשיב לשיר "מסביב למדורה" הווקאלי של פרחי מיאמי להשת'100

ברק 188

New member
נחמד לכם צמד אלכס את אביב ושאלי לי אליכם...

וגם התשובה לא יכול להתאפק... שאלה: איך אומרים ויאגרה בעברית ? תשובה: משיבון (משיב און).
בדיחה
איש אחד מחליט להגיע כל יום לעבודה על גמל. הוא מצעיד אותו ברחובות כשאחריו משתרך פקק אימים. יום אחד מגלה, שהגמל נעלם. הוא הולך לתחנת המשטרה ומתלונן. שואל אותו החוקר: "מה היה צבעו של הגמל?" האיש: "לא יודע". החוקר: "כמה דבשות היו לו?" האיש: "לא יודע". שואל החוקר: "אתה יודע את המין שלו?" האיש: "כן, בוודאי, זכר". שואל החוקר: "איך זה שלא ידעת את הצבע וכמה דבשות יש לו, אבל את המין ידעת?" עונה האיש: "אה, זה פשוט. כל יום בבוקר היו אנשים מסתכלים עלינו מהמכוניות בפקק וצועקים: 'איזה שמוק...' המשך ערב נעים ולהקפיד על חלונות סגורים חלק מהמדרות נדלקו כבר היום בעיקר של בתי ספר .

alondli

New member
מה זה?? עשית לי outing ? ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

..ואני חשבתי להישאר incognito לפחות עד גיל 50 ..
ובוודאי כאשר.."שידכת" לי גבר, לשאלה על ויאגרה.. נו באמת, עוד יחשבו שאני הו.... " או שאני לוקח וי.. "לא שיש לי משהו נגד הו..או וי.." " החבר הכי טוב שלי הו..." " והחברה הכי טובה שלי לe.. "לאeeeee , סתם בצחוק..
" אבל להבא..
כדורים רק עם מירשם, על הדלפק, בחורות אפשר גם בלי מרשם, על הדלפק....
(נ.ב. את התחלת !! אותך למורה. !! )

ברק 188

New member
alondli... אין כזה דבר

להישאר בעילום שם "ברוך השם" בהיותי מכיר אותך היטב מודיע בפני כול עדת התקוות alondli לא כזה...alondli שלנו אוהב כזאת
וalondli לא לוקח V לכול תרגיל רק מסמן אחרי עוד V חיובי נ.ב. המורה חולה

alondli

New member
עם כזו מורה..לא איכפת לי להישאר כיתה!!../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

alondli

New member
הי צילוש, "חזרת מהכפור"..?../images/Emo8.gif שבוע טוב ורגוע

גם לך
..

alondli

New member
שבוע נעים ונינוח..ורק בשורות טובות, לי..

זה יספיק..
....זקנה הולכת ברחוב עם שני שקי זבל מלאים ומאחד מהם נופל מידי פעם, שטר של 100$ על המדרכה. שוטר שמבחין במתרחש מפנה את תשומת לב הזקנה, היא אוספת את השטרות ומודה לו. פתאום מבחין השוטר שהשק בעצם מלא בשטרות, אז הוא קורא לה: הלו, גברת, מאיפה כל הכסף הזה? גנבת אותו? הזקנה עונה: מה פתאום!!! פשוט יש לי חצר עם גינה שגובלת במגרש כדורגל וכל פעם שיש משחק הבחורים באים ומשתינים על הפרחים שרק שתלתי וזה מאוד מרגיז אותי!!! לכן, אני מתחבאת מאחורי השיחים שבגדר, עם מספרי גיזום ואני תופסת להם ב... ואומרת: או שאתה מביא לי 100$ או שאני חותכת לך את ..... !!! השוטר עונה לה: וואלה, רעיון לא רע! ומה בדיוק יש לך בשק השני? "טוב...", אומרת הזקנה, "לא כולם משלמים..."

aviev1

New member
מה בשורות טובות?

שלם בש"ח או באשך? ובערב אפשר גם לשיר ערב שח. ואפשר גם כך................ בדיחה. איזה איש אחד קם באמצע הלילה לשירותים ואז פונה לאיבר מינו ואומר לו: "רואה? אני קם כשאתה צריך..."

למעלה