יום ראשון ללימודים...

Star_Dust

New member
יום ראשון ללימודים...

היום התחלתי את הדבר המשמעותי ביותר שהתחלתי מאז מותו לימודי תואר שני התלבטתי הרבה לגבי הלימודים האלו לאחרונה האם זה הזמן המתאים? האם אני מוכנה נפשית לעוד לחץ? האם לא כדאי לחכות עוד שנה? האם הגיע הזמן לצאת לדרך חדשה? בימים האחרונים ראיתי סביב חברות מתרגשות לקראת פתיחת השנה. אני הרגשתי רק מועקה. כאב על שאני מתחילה משהו כשהוא כבר לא יוכל להתחיל שום דבר חדש יותר לעולם פחד על שאני מתחילה משהו והוא לא כאן להחזיק לי את היד, לחבק אותי, לעודד אותי ולהגיד לי שזה לא נורא. חרדה על שאולי אני לא יכולה לעשות את זה בלעדיו. היום בדרך ללימודים קיבלתי מסר. מסר ממנו. בשבע בבוקר נכנסתי לרכב. כיוונתי לגלגל"צ. השיר הראשון שהושמע נשלח, במיוחד אליי, ממנו: So lately, been wondering Who will be there to take my place When I´m gone you´ll need love to light the shadows on your face If a great wave shall fall and fall upon us all Then between the sand and stone, could you make it on your own If I could, then I would, I´ll go wherever you will go Way up high or down low, I´ll go wherever you will go And maybe, I´ll find out A way to make it back someday To watch you, to guide you, through the darkest of your days If a great wave shall fall and fall upon us all Then I hope there´s someone out there Who can bring me back to you I know now, just quite how, My life and love may still go on In your heart, in your mind, I´ll stay with you for all of time אז נהגתי די מהר, עם מוזיקה בפול ווליום... עם המסר שלו אליי... ובכיתי ופרקתי קצת מהמועקה הזאת ויצאתי לדרך חדשה אני.

שקר החן

New member
בהצלחה

שיהיה לך בהצלחה בלימודים, ושתהיי חזקה להתמודד עם האובדן... שלך, חן.

בהצלחה! ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל פעם מחדש את מצליחה לרגש אותי עם מילותייך ולהעביר בצורה מאוד ברורה את הרגשתך. אני שמח שלא וויתרת לעצמך ויצאת לדרך חדשה למרות כל החששות והקשיים. וכשאני קורא את דברייך מסתבר שבדרכו...הוא לעולם יהיה איתך, בתוכך...וילווה אותך בכל אשר תעשי. אז ,
והכי חשוב הנאה מהלימודים! (דרך אגב... אם אוכל לעזור במשהו עם הלימודים, אשמח...)
רפאל

למעלה