תוכניות לחופש- היום חרישה... שני סמינר אפעל ואז חרישה שלישי יש מצב תא עם מרי רביעי חרישה חמישי תא עם קאריני ואז מפגשונצ'יק (ובאמת שהוא צ'יק) שישי שבת ראשון חרישה מטורפת... שני הפסקה קלה להכנה נפשית.. שלישי רמת גן עם פסיכי... וסיימתי עם הפסיכו! סוף כל שוף! (בגלל שחלק מעוד גדול מהשכבה שלי עושה פסיכי... לחלק מהכיתות... בעצם לרוב הכיתות בשכבה האריכו את החופש עד ה17...כולל..)
הבוקר הספקתי להיות בשדה, ובצהריים אני הולכת שוב (הנוער עובד כדי לממן טיול נוער...)-אה אבל בבוקר זה היה לא קשור לנוער זה היה עם אבא ואחי... אני אנסה לצרף תמונה כי לקחתי את המצלמה..(אבא רצה שאני אצלם את אחי בפעם הראשונה שהוא עובד על הטקטור לבד..(כיתה ג'...))
לא לגלות... לא הצלחתי...אבל אני אנסה יותר מאוחר...
הייתי בטוחה שאין לי שום שיעורים לחופש חוץ מדוחות קריאה [שאני לא מתכוונת להכין] ולהשלים חומר במתמטיקה אבל אתם כל פעם כותבים שיש לכם שיעורים במשהו ואז אני נזכרת שגם לי יש
קמתי ב11 וחצי בערך.. אחרי שדודים שלי נסעו לבית שלהם.. הייתי אמורה ללכת לרופאת שיניים, בסוף לא יצא לי.. נסעתי עם ההורים לקנות דברים לבית, פינקתי את עצמי בקרפ צרפתי יאמי יאמי בערב נסענו לחברים, הבת שלהם טסה עוד יומיים לפולין (אוריה, אהמ אהמ..) וזהו..