יום ראשון ט"ז תשרי 8/10

elivnat

New member
יום ראשון ט"ז תשרי 8/10

שבוע טוב ומבורך
מועדים לשמחה
אז מה התכניות שלכם לחוה"מ? חושבים על לימודים בחופש?

NaaMuna

New member
../images/Emo79.gifפטיש מסמרר ניקח מהררר

סוכה לבנות בנים ובנות
זה בהשפעת אחיינית שלי ששרה את השיר הזה כל החג/שבת צ'טערת:| מחר,אין ממש תכנונים.. אבל בטח נעשה מש'ו..
לילה טוב
ושבוע טוב

כן,הולכים ללמוד כמו חמורים

יש פסיכומטרי בעתיד הקרוב,אז יש ללמוד אליו טוב בטח יהיה משהו במהלך החג,הכי כיף זה ספונטני מאחל לכולם שיהנו

devilz

New member
מממ חופש...רייט...

תוכניות לחופש- היום חרישה... שני סמינר אפעל ואז חרישה שלישי יש מצב תא עם מרי רביעי חרישה חמישי תא עם קאריני ואז מפגשונצ'יק (ובאמת שהוא צ'יק) שישי שבת ראשון חרישה מטורפת... שני הפסקה קלה להכנה נפשית.. שלישי רמת גן עם פסיכי... וסיימתי עם הפסיכו! סוף כל שוף! (בגלל שחלק מעוד גדול מהשכבה שלי עושה פסיכי... לחלק מהכיתות... בעצם לרוב הכיתות בשכבה האריכו את החופש עד ה17...כולל..)

L a S

New member
../images/Emo12.gifליז ומרי בתא?!

תא as in cell..
יכול להיות מעניין..

odeleya

New member
יום טוב!!!

הבוקר הספקתי להיות בשדה, ובצהריים אני הולכת שוב (הנוער עובד כדי לממן טיול נוער...)-אה אבל בבוקר זה היה לא קשור לנוער זה היה עם אבא ואחי... אני אנסה לצרף תמונה כי לקחתי את המצלמה..(אבא רצה שאני אצלם את אחי בפעם הראשונה שהוא עובד על הטקטור לבד..(כיתה ג'...))
לא לגלות... לא הצלחתי...אבל אני אנסה יותר מאוחר...

מממממ

עברתי טסט פנימי חחח, הוא אמר שבלי היופי והחיוך שלי הייתי נכשלת.. כן נו נהגתי ממש חרא. ולא יודעת, צריכה להחליט אם לסוע לצפון או לא..

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| חופש בלי לימודים P:

יש לי יומולדת מחר. אחגוג כל השבוע P:

קמתי ב8

הלכתי לעשות בדיקות דם וצילומים...הזמן עבר לאט וחזרתי הבייתה רק 12 וחצי...
וחוץ מזה, היום מתבטלים... הכי כיף
ובערב מסיבה אצל חברה..... יום טוב לכולם

nomad21

New member
=\

תוכניות לחופש? ללמוד ללמוד וללמוד... קמתי ב9 ככה ועשיתי סימולציה ב12-11 עד עכשיו היה טוב.. אני חושב שאני אלך בערב לחברים, נראה... יום טוב

Good 2b Me

New member
יאייי חופשש../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

איך אני אוהבת את סוכות
קמתי, אכלתי, ולא עשיתי כלום! איזו הרגשה נפלאה זו לא לעשות כלום שוב כמו בחופש הגדול
בערב נראה כבר מה אני אעשה... יום טוב

Karin917

New member
יש לי שיער קצר [כמעט] לא דהוי!

הייתי בטוחה שאין לי שום שיעורים לחופש חוץ מדוחות קריאה [שאני לא מתכוונת להכין] ולהשלים חומר במתמטיקה אבל אתם כל פעם כותבים שיש לכם שיעורים במשהו ואז אני נזכרת שגם לי יש

elivnat

New member
חופששש

קמתי ב11 וחצי בערך.. אחרי שדודים שלי נסעו לבית שלהם.. הייתי אמורה ללכת לרופאת שיניים, בסוף לא יצא לי.. נסעתי עם ההורים לקנות דברים לבית, פינקתי את עצמי בקרפ צרפתי יאמי יאמי:p בערב נסענו לחברים, הבת שלהם טסה עוד יומיים לפולין (אוריה, אהמ אהמ..) וזהו..

למעלה