יום ראשון הראשון

הסהר

New member
יום ראשון הראשון

של השנה

פותחת את פינת השיר שלי

ספרו איך היה החג

חוזרת אחרי שהקטנה תלך לישוןןןןן

comicsgirl

New member
וואו. יום ראשון

קשה לחזור לשגרה. קשה.
(קצת מתלוננת, אבל מבטיחה שייגמר בטוב!
)

הקטנצ'יק חולה כבר שבוע. לא מפסיק לשלשל. ובגלל החג וכל זה, לא הספקתי עדיין לעשות לו בדיקה. אתמול הוא כבר הראה סימנים של חזרה לשגרה- לא שלשל כל היום. והיום בבוקר - שוב. אני עובדת מהבית, ככה ששבוע עבודה כבר הלך לי לעזאזל, וכמו שזה נראה, לפחות ביומיים הקרובים אני לא הולכת לעבוד. האיש בקורס אינטנסיבי, אז אני לא רואה אותו עד מאוד מאוחר (בעיקרון, יוצא יומיות) ולא מצליחה לדבר איתו בכלל במהלך שעות היום. הוא כבר הודיע לי ששבוע אחרי שהקורס הזה מסתיים הוא נכנס לאחד חדש, אינטנסיבי יותר. אוף.

א-ב-ל! הקטנצ'יק התחיל לעשות צעדים ראשונים (עוד לא עשרה חודשים!!!), הגדול מקבל מחמאות מהגננת ונפתח מאוד בגן, לאיש יש יומולדת ואנחנו יוצאים לחגוג אחרי יום כיפור ואנחנו יוצאים לנופשון ממש לפני הקורס האינטנסיבי יותר, קצת להירגע.

אז אני פותחת שנה ובכיף ומבטיחה (להשתדל
) להיות כמה שיותר אופטימית השנה!

מירטל

New member
אאוץ', איכס

תגובה לחיסון או תגובה לחגי ישראל?

אבל כל הכבוד לו על ההליכה ( הם הולכים בגיל הזה ? אמא'לה! שלי מתקרב לזה בזחילות ענק, וזה מדאיג!), וכל הכבוד על הנופשון !

ועוד יותר כיף על האופטימיות!

comicsgirl

New member
כנראה סתם וירוס

עבר לו וביום שני הוא כבר היה בחזרה במשפחתון

הסהר

New member
שוב נתחיל מחדש -

כתבתי והכל נמחק... אז שוב :

יום א' התחיל ש.ב.ו.ז. לא מצליחה להתרגל למעברים האלה, אחרי כמה ימים מקסימים ביחד, לעוד שבועיים בלעדיו.
אבל כבר מתרגלת, והופ - קופצת חזרה לשגרה הדיאדית שלנו.

ואיזה כיף שיש חגים ! שני רבעושים, היחידים בכל התפקיד המתיש הזה, ושניהם בזכות חגי ישראל.
חשבתי שאחרי כל הנסיעות שעשינו החג, כל החברים והמשפחה, נוכל להיות לבד בסוכות,
אבל אז הסתבר שההורים שלי (שגרים לידנו ) הזמינו את כל המשפחה המורחבת לחג, הילולה אחרת כל יום.
נראה איך נצליח לשלב מפגשים משפחתיים עם אינטימיות.

ועוד ממעלללי הערב:
בלי ששמתי לב בכלל, קפץ לי מתחת לגלגלים חתול
נורא נורא נורא.
מרגישה שאני צריכה לנקות את הקארמה שלי עכשיו ... מקוה שאמצא איך ...

קומיקס - איזה כיף של אופטימיות!! לא יזיק גם לי

מקווה שהמחלה תעבור מהר מהר מהר
זה כל כך קשה, ועוד שהבעל רחוק ולא זמין... אבל נשמע שהוא מתגבר על זה יפה אם הוא מתחיל ללכת !

מירטל

New member
יש זמנים שאני לא יודעת מה יותר גרוע

זה שהוא לא חוזר, או השביזות הזו ( הבעל שלי סגר את החג, אל תשאלו, באמת שלא), ואיכשהוא יום ראשון היה הרבה הרבה יותר קל - יכול להיות שאפשר להאשים את זה בעובדה שהוא מגיע הבייתה היום.

ומזל שלא קראתי את זה אתמול - אחד החולירות שלי החליט שהוא מלווה אותי ואת התינוק לפעוטון.... ולא חזר כל היום, איזו הקלה הייתה לקום בבוקר ולראות את אבא שלי מלטף אותו....

עיזבי לנקות קראמה - משפחה בחג? עדיף לנקות את הביית! את הקרמה תנקי אחר כך!

הסהר

New member
חייבת לשאול

במקום חג ביערות הכרמל

הוא סגר את החג ?! ?! ?!

מירטל

New member
לא, חזרנו כבר מיערות הכרמל....

את החג הוא תוכנן לסגור כבר כמה חודשים.

ועכשיו הולך להיות יום כיפור במובן הסיני ( הצד שלי של המשפחה - שאנחנו גרים אצלם, צם ולא משתמש במכשירי חשמל, והוא צם, בקושי....).

מירטל

New member
בקצרה ? כיף.

ביותר ארוך - ככה נרגיש כשנעבור לבית אבות? ינגבו לנו את התחת ולא נשמע קולות של ילדים?

השקט שם התחיל להפריע לי אחרי שהשלמתי את שעות השינה....

אבל היה כיף, באמת, רק פעם בשלוש שנים אמרתם? אוף.....

מירטל

New member
יום שני יום כיף!

לפני כמה ימים היינו צריכים לשלם לגן, ובבלגן שלנו גילינו שיש לנו רק חמישה צ'קים ( צריך לשלם עד סוף השנה) - אז שלחתי את הבעל להוציא חדשים.

היום קמתי בבוקר, מצאתי את החתול הלבן שלי ( שהחליט אתמול שהוא הולך עם התינוק לפעוטון! הכי טוב!) ולא חזר עד אז, שכנעתי אבא שלי להקפיץ אותנו לחיסון - הקטן לא התלהב מהאיכסה שנתנו לו, אבל מאוד התלהב כשהאחות נתנה לו ביסקוויט, ואז הלך לגן.

וברור לכן שהוא צורח בהיסטריה כשהגננת לוקחת אותו, אבל אחרי שאני יוצאת מטווח הראייה הוא נותן עוד שתיים שלוש צרחות לעיצוב האישיות, ככה, ואז נרגע?

אני המשכתי לאסוף את הצ'קים, לבזבז כסף - על משאיות צעצוע לקטן ( הוא נורא התלהב מהן ביום הראשון בגן), על לקים בשבילי, על ספר לבעל ( יומולדת) ולי ( ליום כיפור) ועל עוד המון שטויות, ואז חזרתי הבייתה ושמתי לעצמי לק!

שיא הנהנתנות !

הסהר

New member
כיף יום כיף

זה שימוש ראוי לצ'קים

מזכירה לי שגם אני צריכה להזמין חדשים. מתעצלת כי אני יודעת שאין מי שיאסוף אותם. אמיתי... הבנק הזה נמצא בלב הפקקים של האיזור ואני לא מתכוונת להגיע לשם בקרוב. והאיש לא מתכוון להגיע בשעות שהבנק עובד בחצי שנה הקרובה.

ולגבי איזה שביזות עדיף ? ! לא יודעת. אבל כיף שהאיש שלך מגיע היום!
יומולדת שמייח !

למעלה