יום ראשון ההזוי... אז במסגרת הכתבה ההזויה לשבוע הזה.... אמממממ..... מי היה רוצה להפגש איתה?
ל ליהי פעם שניה New member 1/9/13 #1 יום ראשון ההזוי... אז במסגרת הכתבה ההזויה לשבוע הזה.... אמממממ..... מי היה רוצה להפגש איתה?
ד דניאל35אי New member 1/9/13 #2 אני לא באמת כתבה הזויה או יותר נכון בחורה הזויה והכי הזוי זה הגבר שמחכה לך בבית כאילו מה הקטע? לפחות הייתה עושה כסף מזה
אני לא באמת כתבה הזויה או יותר נכון בחורה הזויה והכי הזוי זה הגבר שמחכה לך בבית כאילו מה הקטע? לפחות הייתה עושה כסף מזה
י יונק הצוף New member 1/9/13 #3 נשמע לי מעניין לא בגלל איזה רעב לזיון של חתיכה כזאת נו..לא זה לבדו עצם זה שהיא טורפת גברים , והם נשארים בחיים בחייאת מה זה עשרים דק' בשביל זה אני לא פותח את החנות
נשמע לי מעניין לא בגלל איזה רעב לזיון של חתיכה כזאת נו..לא זה לבדו עצם זה שהיא טורפת גברים , והם נשארים בחיים בחייאת מה זה עשרים דק' בשביל זה אני לא פותח את החנות
פ פ נ ט i ם New member 1/9/13 #4 הממממ... מעניין אם לפולניות יש פרוסת גזר מבושלת במקום פטמה ? בכל מקרה זה לא בשבילי. הרגל הקרושה שלי לא מחזיקה מעמד 20 דקות...
הממממ... מעניין אם לפולניות יש פרוסת גזר מבושלת במקום פטמה ? בכל מקרה זה לא בשבילי. הרגל הקרושה שלי לא מחזיקה מעמד 20 דקות...