יום ראשון במשרד....

sporTV

New member
יום ראשון במשרד....

נו טוב, אז זה לא באמת משרד. זה יותר כמו אוניברסיטת תל אביב... היום פתחתי רשמית את שנת הלימודים שלי, באיחור של שבוע בגלל האישפוז בית. זה אכן ענה על הציפיות - הרבה חומר לא מובן בזמן קצר! אחד מהתרגילים לבית היו: "להבין בבית למה x גדול ממשהו...." אז אני מנסה להבין! יום טוב ושבוע משובח לכולנו. בלי אישפוזים....בלי כעסים....רק טוב לשם שינוי.

אז עשכיו אפשר באופן רשמי

לאחל לך בהצלחה!! אני בטוחה שתסתדר ומקווה שיש גם כמה בנות חרשניות שכתבו הכל ואפשר לצלם מהן בתקווה שהן גם חתיכות ובאמת אל יפה לריב למי יש יותר גדול.... חבל ... מה זאת אומרת בלי אשפוזים? סיימת עם האשפוז בית? מה? לפני??
אחרי שבוע?

sporTV

New member
../images/Emo6.gif

לא סיימתי ולא נעליים... רק איחלתי לאחרים אי אישפוז.....

אה...

גם אני לא טוב, שבוע היום הייתי בביקורת יש שיפור קטן הראש לא כואב כמעט בכלל, שזה שיפור גדול אני מקווה שיהיה שיפור משמעותי גם בתפקודים

sporTV

New member
מזל שעשה לי אמא....

או איזה שהוא פסוק שכזה. בבוקר נסעתי ברכבת עם עצמי. בצהריים חזרתי עם אמא והתרופות.... באמצע גם הספקתי לעשות פיזיו אצל דמרי (הפיזיותרפיסטית שלי) כשעשיתי פסיכומטרי ולקחתי את התרופות איתי בתיק על גלגלים, נהג מונית (כלב) חייב אותי על כך שאני נושא מזוודה..... אז הפעם שידגרתי את השיטה
ואמא באה לעזרה.

מזוודה שלמה בשביל האנטיביוטיקה?

לי מספיקה שקית קטנה עם אלכוהול ה"בלון" של התרופות ארבעה מזרקים (שיהיה גם לרזרווה) כמה פדים וזהו מה בדיק שמת במזוודה?? אה אתה שומר על סטיליות מוחלטת... נו טוב אז שתי שקיות כאלה של הציוד. בכל זאת, מזוודה??

sporTV

New member
פיקליין + פסיכומטרי

הפיקליין דורש סטריליות מרבית אז יש כמה ערכות של שקיות. כל זה כמובן נכנס בשקית קטנה אחת... והתרופות בצידנית לא גדולה מדי. תוסיפי לזה את הערכה לפסיכומטרי + ערכת הפולני מהבית ויוצא הרבה ציוד... אז לקחתי תיק שהוא על גלגלים..... אדם רגיל היה יכול להעמיס בה הרבה דברים
אבל לא אני....

vikvik

New member
יום אחרון במשרד...

ואצלי זה כן באמת משרד. לאחר סיפור לא קצר מול המעסיק שאולי אפרט עליו בהזדמנות , מחר זה היום האחרון שלי במשרד. סוף לפרק של שנתיים וחצי. מצד אחד ההרגשה שכל העולם לפניי מצד שני מלחיץ ממש. רוצה קצת חופש בין לבין והאמת לא יודעת איך לנצל אותו וכמובן שרעיון של לעשות עירוי בית צץ לו במוחי כדי לנצל את הזמן , ולא להגיע למקום עבודה חדש ככל שיהיה וכאשר יהיה "בעייתית" ואני כבר בחצי דרך להיות בעייתית וכמו שאומרים חז"לינו " הקם להורגך השכם להורגו" או שלמעשה אלה לא חז"לינו אלא ד"ר בלאו. אז כנראה שביום רביעי נפגש במרפאה והפעם בלי למהר לשום מקום :) . הרבה שינויים , לטוב ולרע :) ועוד דבר ...זה מעצבן להיות בוגרת...

sporTV

New member
../images/Emo140.gif מכל הלב

שתצאי לדרך חדשה וטובה בהרבה! מה שהצחיק אותי זה שאם ממש משעמם לנו ואנחנו מחפשים פעילויות אנחנו באמת שוקלים ברצינות לאשפז את עצמנו
ד"ר בלאו באמת תהרוג את מי שינסה להרוג אותנו... אכן יום רביעי (מקווה שהפעם שנינו נישאר בלי כאבי ראש ומחלות..), כחול כזה - זה כבר דייט שני שלי עם ויקויק......אני לא רואה אותך בתמונה

vikvik

New member
תודה

רק תני לי להתביית על הוריד מה שנקרא ואני באה להתנחל בקרוב :)

vikvik

New member
כן , מחר , נעשה חינגה !

ספורטי מה אתה עושה אחרי הביקורת? מה דעתך על סטייק? (אפרופו דייט) בכל מקרה אם לא מחר , אז חייבים לעשות את זה בהזדמנות הקרובה , אבל תשקול את מחר , אם כי נראה לי שאתה תסיים לפניי , בעצם תמיד יש את שבוע הבא לאלה מאיתנו הנמצאים בעירוי בית. לואיס יהיה כיף לראות אותך!

sporTV

New member
../images/Emo21.gif

קשה לי להאמין שיהיה אפשר לקרוא לזה דייט אם אמא שלי מגיעה איתנו לארוחה
מחר לא זמן אידיאלי בגלל האישפוז בית, אבל במקום אחר, בזמן אחר, סגרנו. לויס, הכבוד הוא לנו - ניתן לך זכות לעקוף אותנו

אני לא מגיע לדייטים עם אמא שלי...

ואני סומך עליך שתעשה את שלב השיחות בשבילי שנגיע למעשים אני אקפוץ להשאיר חותם.

sporTV

New member
מתחשק לך לספר?

איך היה?, האם את מרגישה הקלה? לפחות הייתה פרידה נחמדה מהחברים למשרד? ממש מקווה שתצליחי ותמצאי את השקט שאת מחפשת לעצמך.

למעלה