יום ראשון בלי פציעות!!!!

לולי90

New member
יום ראשון בלי פציעות!!!!

אתמול -כמו כמובן ביום ראשון-היה קשה-אבל קשה פחות מפעמים קודמות-בלי זריקות,בידוד ומה שהכי חשוב -לא נגעה ביד!!!אמרה שבמקום זה"הרביצה לקירות".אני לא בעננים-כי אולי זה חד פעמי אבל אולי גם התרופה כבר מתחילה להשפיע-הלוואי!!!!היום העולם נפתח-הייתי במצב רוח מרומם-אם אפילו זה היה חד פעמי-זה היה שווה כי קצת התרוממתי ושמחתי.הייתי גם בטיפול שיאצו היום-אצל המטפלת המ-ד-ה-י-מ-ה שלי וזה גם נתן לי קצת כוחות וחוזק! אתמול הייתי שם בפגישה עו"ס לגבי כל העניין של ההוסטל.מצידה היא מתחילה לבדוק מתי יש וועדת סל שיקום הבאה, -מצד צוות-מתחילים לטפטף לה מידע (אני הסברתי להם ממה היא הכי הרבה מפחדת (פרידה ממשפחה ובית)ושישימו דגש על להרגיע אותה ולהסביר לה שנהיה איתה גם שם כמה שנוכל,מצידי-אמרה לי שאני יכולה להתחיל לחפש הוסטל מתאים באופן עצמאי בנתיים-להתקשר,לשאול,לבדוק מקומות.לכן יש לי שאילה ונדמה לי בשבושונת פעם הציעה לי עזרה בזה: אם מישהו מכיר או שמע על הוסטלים טובים(זה צריך להיות הוסטל כוללני לצעירים)-מקום יכול להיות-גבול דרומי-אשדוד (עדיפות ראשונה-עיר מגורינו)-גבול צפוני-כנראה-עד לת"א-(לא צפון ת"א) רמת-גן אני כבר התחלתי לחפש דרך אינטרנט -מקווה מאוד שנצליח למצוא מקום טוב.

לולי ערב טוב

יש מקום טוב בנתניה אחד המקומות הטובים לא זכור לי כרגע השם אבל תני לי כמה ימים מבטיחה להשיג את השם שלו והכתובת שלו המדויקת בזמנו בדקתי את המקום לתומר והולואי והיו מקבלים אותו לשם תתרחקי מאילנית בפרדס חנה כמו מאש ומאלין בפרדס חה או בשם דומה באחד מהם היתה כתבה בעיתון אומנם יש הנהלה חדשה אבל לא מאמינה במקומות כאלה את אילנית מכירה באופן אישי תומר היה שם נוראי מבחינת הצוות יש לי חברה שעובדת איתי היןם שעבדה שם עד לאחרונה ועזבה בגלל היחס והיתנהלות הצוות כלפי החולים

לולי90

New member
עזרה בחיפוש הוסטל

יש כאן בפנים בקשה לעזרה בחיפוש הוסטל-זה לא מודגש בכותרת-לכן אני חוזרת על השאילה:מחפשת הוסטל כוללני לצעירים-מיקום-דרום-מאשדוד-ועד מרכז-ת"א-ר"ג.מי שמכיר או שמע על הוסטל טוב-אשמח לקבל תשובות....

לולי90

New member
הכוונה

שבמכתב הגדול שכתבתי ביקשתי עזרה עם הוסטל-אבל זה לא היה מודגש בכותרת ולכן אולי לא שמים לב-לכן הוצאתי את הבקשה להודעה נפרדת.

למעלה