יום ראשון בבוקר 22/2/04

Stillwater

New member
יום ראשון בבוקר 22/2/04

מוקדש למוכרים בקפה ELIT בתחנת רכבת האוניברסיטה כוס קפוצ'ינו וקורסון חמאה על הבוקר, מה יכול להיות טוב יותר בפתיחתו של יום חדש, שבוע חדש. זה מה שחשבתי לעצמי באותו זמן ששתיתי את כוס הקפוצ'ינו שלי ואכלתי את קורסון החמאה שלי בבית הקפה הקטן של תחנת הרכבת. הקור האיום שבחוץ, האויר היבש וסודק העור הזה לא הפריע לי. בפה טעם הקפה ובלב אושר גדול ושפתי מחייכות חיוך מטופש בלי סיבה ממשית. מפעם לפעם הצצה אל השעון הגדול שתלוי בתחנה, שלא אאחר חס וחלילה את האוטובוס וכך תהרס השמחה בלי סיבה הזאת על הבוקר. שתי חיילות בשיחה על עניינים חברתיים בצבא ומאבטח ומוכרת מדסקסים על תפוזים ומכונת סחיטה. חיילים, אנשים בדרך לטיול או מקום שישהו בו זמן רב ואנשים בדרכים לעבודה, תלמידים בדרכם לתיכון וסטודנטים.לכולם יש מן הבעת פנים בסדר שכזו, שאפשר להתאים אותה למצבם. כמו החיילים למשל, נראים מבואסים, שביזות יום א' שכזאת. סטודנטים ממהרים ותלמידי תיכון לחוצים, כנראה שיש להם מבחן היום. ויש גם סתם אנשים כאלה, כמוני שאי אפשר לדעת מה הם מרגישים. איזה שירים טיפיים בוקעים מן המערכת בדוכן התכשיטים בתחנה. בכלל, תמיד חשבתי שהודכן הזה מיותר, לא קשור לשום דבר. תחנת רכבת זה מקום של אנשים ממהרים או כלה שמבואסים מזה שהם איחרו את הרכבת או את האוטובוס שלהם. למי יש ראש לקנות תכשיטים בתחנת רכבת? הכי מצחיקים אותי אלה האנשים שלא מסתדרים עם הכרטיס. הם לא יכניסו אותו נכון, או שינסו להיכנס או לצאת בצד הלא נכון, לי זה אף פעם לא קרה. לי זה אולי לא קרה בגלל שזאת חלק משגרת חיי המשעממים להחריד, פעמיים ביום, כל יום (חות מימים שבהם אני לא לומדת) להכניס ולהוציא כרטיס רכבת. כן, כנראה שזאת שירת חיי, שיעמום מוחלט שמתערבב בדיכאון עמוק או בסתם ימים שמחים כאלה בלי סיבה. חיים כל כך משעממים שכבר התחלתי לכתוב על אנשים זרים בתחנת רכבת. חיים כל-כך משעממים משתקפים בכוס הקפוצ'ינו שלי.

*superstar*

New member
מה יש לדבר על תפוזים..??

הם כתומים. מה עוד? משונה. הקטע עם הכרטיסים קרה לי פעם אחת.. פאדיחה.

../images/Emo6.gif חח, קרה לי מלא פעמים../images/Emo9.gif

אבל אחרי שאת נוסעת פעם- פעמיים בשבוע ברכבת- באיזשהוא שלב את כבר מבינה איך לשים ת'כרטיס
ומצטערת בקשר לאייסי. הוא דפוק לגמרה!! אולי אני אכנס אליו מהפוך או משו בימים הקרובים..

*superstar*

New member
למדתי איך להשתמש בו ../images/Emo3.gif

זה בסדר בובה, את תמיד יכולה להתקשר אם את רוצה.

../images/Emo9.gif אז זהו, שאין לי את הטלפון..

תכתבי לי אותו במסר או משו, ואני אכתוב לך גם את שלי אם בא לך
אהבה

Stillwater

New member
הם דיברו בעיקר על

מכונת הסחיטה ואך היא שמה את התפוזים ואך זה עובד. מרתק אה?

OpticalIllusion

New member
זהו - גם ל יש ימים מוזרים כאלה ...

שאני פשוט שמח כל הזמן ולא מבין את הסיבה - גל של אושר כזה ממלא אותי וזה דוחף אותי כל השבוע !!! והאמת? אני מעדיף לא לשאול את עצמי יותר מדי שאלות בנוגע לזה, שימשיך - עם סיבה או בלעדיה , רק שיהיה לי שמח ... ו.. לכ-ו-ל-ם !

Ez sLeeP

New member
את נורמלית?

זה הכי מגניב לתעד חוויות רכבת. אני אוהב לבהות בטאקט (אכן, יש דבר כזה - לכל המעוניינים, קורס מזורז אצלי. ההרשמה נפתחה, המקומות מוגבלים! נומרוס קלאזוס כזה. הכניסה למסוממים וכלבים אסורה!
). בקיצור, הבהייה, וצירוף הסיפורים המומצאים לפרצופים מוזרים זה התענוג שבנסיעה ברכבת - אותה עברתי המון מאז פסח שעבר. אולי לא כמוך, אבל די הרבה. שבוע מקסים לכולנו!

fresh mishmesh

New member
אויש, מוכר, מוכר...

כל הזימונים שהיו לי הצריכו נסיעה ברכבת השומרים בתחנה באשדוד כבר מכירים אותי... חוץ מהתחנה שלי כבר עליתי וירדתי בכל מיני תחנות אחרות- נהריה, עכו, בנימינה, נתניה, ת"א אוניברסיטה, ת"א מרכז, ת"א השלום, יבנה, רמלה זה כל כך מתיש ומחרפן, אז גם אני התחלתי להקשיב קצת לאנשים, להמציא סיפורים... כן כן, אני מוזרה- או סתם מבלה הרבה יותר מדי זמן ברכבת!

Stillwater

New member
לפעמים גם...

קורה לי שאני מקשיבה לשיחות של אנשים שמדברים בנייד ואני עונה להם וזה נורא משעשע כשהתשובה שלי לא קשורה בכלל למה שהם אומרים אח"כ. ואני כל הזמן חושבת לעצמי לאן אנשים נוסעים, מאיפה הם באים וכאלה... זה מעביר את הזמן.

ora s

New member
צודקת

כירושלמית אני יכולה להגיד שאנחנו חסרי רכבות (עד הרכבת הקלה שתבוא בקרוב- כן בטח אם איזה 10 שנים נחשב בקרוב) אבל גם לבהות באנשים או להקשיב לשיחות שלהם בטלפון זה משעשע במיוחד אם הם קולטים אותך ולא יודעים מה לעשות חי חי חי

*superstar*

New member
חחח בהחלט...

אבל נכון יש את אלה שפשוט צורחים בטלפון?! ככככככככלללללל האוטובוס שומע אותם!!

OpticalIllusion

New member
הם כנראה חושבים שהשיחה שלהם ...

מעניינת את כל הנוסעים , אז כולם צריכים לשמוע אותה ... אבל היא לא
חח אפרופו טלפון, זה ישמע דבילי אבל אני פשוט אוהב את הצליל שעושה מכשיר מירס כשמישהו קורא למישהו לשיחה ... אפילו השמיעו את זה בפרסומת שלהם ברדיו ... (ווקי טוקי ...
)

יאפ- הם הכיייי נוראיים../images/Emo122.gif

"מה?? לא שמעתי מה אמרת.. מהההה?? שוב? מה??? מהההה?? אין לי פה קליטה, בקושי שומעים.. מהההההההה???..." וככה זה נמשך עד שאתה מתפגר...

Stillwater

New member
אך ידעת שחשבתי על זה?

חשבתי שכל יום ראשון אני אכתוב. אבל אתמול לא הייתה לי מחברות או דפים כל שהם לכתוב אז לא כתבתי. אבל מיום ראשון הבא, לא בעצם...זה אחריו, כי יום ראשון הבא זה חופש פורים.

למעלה