יום קשה ועצוב

kampf

New member
יום קשה ועצוב../images/Emo14.gif

היום יום ההולדת של אשתי.אני כבר יומים בדכאון עמוק. אחה"צ במאמץ רב אספתי את עצמי לקחתי את בנותי והלכתי לבית הקברות. אבל הדבר הקשה ביותר היה לי איך לדבר עם אחותה התאומה של אשתי ז"ל. כמו כל זוגות של תאומים הן היו מחוברות ולא זזו אחת בלי השניה.טלפנתי ובכינו ביחד כחצי שעה כמעט ללא מילים. זהו השעה 23:57 היום הקשה הזה נגמר אבל הזמן הוא הדבר היחיד שעובר והמחשבות הכאב והדמעות במקומם נשארות. לילה טוב לכולם ותודה שאתם פה. שגב

טטי123

New member
שגב-חושבת עליך ויודעת כמה זה קשה

מאחלת לך שמחר כבר יהיה קצת יותר קל גם אנחנו ביום ההולדת שלו הלכנו לבית העלמין. בתי הכינה מכתב קנינו זר פרחים מיוחד ובלוני הליום בצורת לב ובצבעים שונים וליד הקבר הצמדנו את המכתב לבלונים והפרחנו הסתכלנו עד שכבר לא יכולנו לראות את הבלונים ואז ישבנו ובכינו ודיברנו...

../images/Emo24.gif

זה יוצר קירבה המעשים הללו מאחלת שתמיד תעטפו זו את זו בהמון אהבה כל הזמן

זה לא פשוט בכלל

ומאחלת לך שתמצא דרך בשנים הבאות להעביר את היום במחשבות של אהבה לשלוח אהבה אל השמים , אל המלאכית השומרת עליך , וגם תשכיל לעזור לאחותה התאומה לעבור את יום הולדת בחיוך ואתה איש חכם מאד ומעשי, ואני יודעת שאתה יודע להוביל ולארגן ומפה שולחת לך ים של כוחות להתמודד עם הדברים וגם ים של אהבה קוסמית לחזק אותך בימים קשים כאילו במיוחד שכאבא אתה מנהיג את החבורה הקטנה שאתה מנדל בהמון אהבה את פרי האהבה המתוקה שעוטפת אותך בהמון אהבה חבק אותם ותראה הם יתנן לך המון כוחות לשרוד את הכל וגם את אחותה תעטפו בחיבוק של הילדים זו התרופה הכי טובה שש לצערי אני גם עוברת ימים כאילו ותמיד עושה כנה לנשמה ע"מ לעבור את זה בשלום חושבת על לשדר להם אהבה , לחישוב עליהם באהבה זה עוזר לסלק את העצב אני אוגרת חיבוקים מהאחייניות כדי לשרוד את הימים הללו

קמף שולחת לך ../images/Emo24.gif

ומחר יום חדש ,ואין זמן להתפרק ... ולומדים לחיות אם הריק הגדול ... ומאחלת לך שבמהרה תראה ימים יפים יותר ...

כמה מבינה לליבך יותר לא יכולה לומר כלום

שהרי הרבה מאיתנו יודעים מה אתה חש. שולחת רק חיבוק גדול גדול. חלי

yamkachol

New member
היי, קמפף, ../images/Emo201.gif

כן, אלה ימיים מאוד קשים לך ולקרובים לך - וגם הם יעברו... - כשיגיע זמנם... המצב באמת לא פשוט. כל הכבוד לך על כל ההתמודדויות. מאחל לך ימים טובים יותר בקרוב. חגי

הזוייה

New member
מדהים כמה שהאנשים שאהבנו חסרים,

וכמה קשה להיפרד מהם. אני למדתי לקחת את הזיכרונות של אותם אנשים יקרים שאינם ולהרגיש בנוכחות שלהם כאילו הם חיים. להרשות לעצמי לבכות ולהיזכר בהם לפעמים ובעיקר לזכור שאין דבר יותר מרגש עבורם שאהיה מאושרת. ולא לתת לעצב להשתלט עלי, כאם להתקדם הלאה. באתי להציץ פה כשהיום אני אפופה ברגשות כאב, אומרים שנמצאים במקום שבו כולם דומים, מרגישים טוב.

למעלה