יום קץ האהבה

יום קץ האהבה

קופצות המחשבות הולכות באפלה מתנגשות בשמש בכוכבים מתנגשות בלי מטרה אפוקליפסה וירטואלית שברי אהבה פיסות של דברים פיסות מידע ועינים נוצצות בצבע שנהב מביטות מסבירות מנסות לתאר את המצב ואיש הבטון מתנפץ לרסיסים הרגשות שלא היו לו הרגשות בפנים הצעקות עזרו לו הזעם הכאב להוריד את עצמו מטה להתאהב ואז הכימיקאלים חזרו בהפתעה משככי כאב הנפש משככי האהבה ונקודת אור באפלה ואז באה נפילה ואז באה יריה היום הוא יום קץ האהבה

רותי

כמה ענינים טכנים אני מעוניין לדבר איתך איך אפשר להשיג אותך או שאת תשיגי אותי דבר שני יש משו שמצאתי בשבילך אפשר לפרסם גם אם הוא לא שלי ואני מודיע שהוא לא? ודבר שלישי למרות שאנחנו לא מסכימים על הכל אני אוהב אותך את יודעת לעודד ודבר אחרון מזל טוב לי היתי לי יומולדת נפלאה

רותי ב.

New member
קארל, שלא תחשוב שלא

ברכתי אותך ליום ההולדת שלך, אמנם באיחור של יום, בגלל כל הפישולים שפה קרו. אז שוב, המון ברכות, ועוד זוכרת את ההודעה שלך של לפני, שכתבת שאתה לא אוהב להזכר ביום הולדתך. אז קודם כל שמחתי לקרוא את שתי המילים האחרונות שכתבת. דבר שני להשיג אותי זה קלי קלות. (-; תכתוב לי לאי-מייל, וזהו. איזה 4 פעמים ביום מינימום אני מציצה אם יש דואר. ולגבי השאלה אם לפרסם, אז כל זמן שאתה רושם את הקרדיטים, למי שייך הקטע, אתה יכול לפרסם חופשי. דבר נוסף, תודה.

t@gel

New member
אוייש קארל

הכל טוב ויפה עד ליריה מחפסת את היריה כבר שנים...

יום קץ המחשבה -המשך?

והולך במשעול מנסה להתעמק לא לבכות לא לפחד ערפילים ממערב רוחות מצפון אהבה וירטואלית אהבת ההמון רגש לא מפותח אהבה קולית נגיעה רכה נגיעה שמיימית והמחשבה שבי שנעלמה והמחשבה הזאת כמו ביצה קשה פחדים מהירייה שתבוא או לא פחדים מהאישה שחושבת או לא רגע שם רגע פה אוהב בערך אוהב ולא לא מפחד לא צועק בשקט מיילל בחשכה מיילל בלי רגש

למעלה