יום קודר היום

באתי ראיתי

הנדתי ראשי לשלום,אמר רטוב,אמרתי מטריה,אמר שלום,אמרתי אולי...יום,כמו יום,בא והולך,חדש מופיע לא לפני שסיים עם האתמול.קודר כהרגשה,מצחיקים עד שנופל,חשבתי בעבר לרשום לזה פטנט,אבל בינינו, סך הכל צריך,חיוך על הפנים.לא ממש תורה שלמה...מהדהד לי בראש, כפונקציה של זמנים.העכשיו הוא המחר של אתמול,אתמול של מחר,ורק עוד רגע אחד...קסום,או קודר, ככל שיהיה,אותו רגע אחד,שחווה את עכשיו,היה ונעלם.בטח כי עכשיו גם אנחנו כאן.

רות 2

New member
אם זו המחשבה..ואו החלטה...

"סך הכל צריך חיוך על הפנים.לא ממש תורה מסיני"... אז כל העיניין של הסוסים... והשאר כן בא בחשבון...

../images/Emo13.gif ואיך אפשר שלא לחייך למילותייך

אתה בהחלט
כבר פחות קודר

s h o o s h a

New member
סך הכל צריך,חיוך על הפנים.

חיוכים ביצוע: חוה אלברשטיין מילים ולחן: לא ידוע גירסה עברית: לאה נאור אם עולה השמש ובכל בוקר חדשה היא אם הפרחים סתם מחייכים את העולם אם מתגלגל הגל מצחוק עד השמים אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם? אם יש עוד קרקסים וליצנים ולא בסתר אם צחוק הילדים נשמע צלול ולא רחוק צוחק השוק, הים,הפעמון של בית הספר אז למה גם אנחנו לא נלמד לצחוק? כדאי, כדאי ללמוד מן הפרחים לא לקמץ בחיוכים והעולם, תראו, יהיה פתאום כה טוב כדאי לצחוק ולחיך נסו רק פעם כדאי לצחוק, כדאי לחיות, כדאי לאהוב צריך קצת לחייך, מותר לכעוס אך בזהירות לא להרוס אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר אפשר לחלום ולקוות נסו רק פעם אפשר לצחוק ללא סיבה, אפשר גם לשיר. אדם הולך בעיר, והיא שלו והיא זרה לו והוא שותק והעולם כולו שותק לפתע בדיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק ושוב נושקת שמש את העיר המאוהבת גל שובב וקל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל והפסים את הרכבת רק אנו שוכחים מה שכל כך כל כך חשוב כדאי, כדאי ללמוד...

מרגע לרגע מתכסים השמים

יותר ויותר נשלפים סכינים והשחור בעיניים מתעצם

צודקת נשמה מתוקה שכמותך

השמים כבר יבשו גם הלחי והלב מתמלא לו שוב כי חסר לי שלא ואל תשכחי שעוד כמה שעות אחזור בתחפושת חדשה |זורמת ברוח| ולא להגיד שלא אמרתי
למה? כי לזרום למדתי וזה נעים דוקא ו
זה נעים על הפנים אז יחד אזרום לי מעל העננים

למעלה