חג עצמאות שמח לכולם!!!!!!!!!!!
S *superstar* New member 8/5/08 #3 יום עצמאות שמח../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo164.gif../images/Emo72.gif
X xX DaNa Xx New member 8/5/08 #4 ווואי יום עצמאות שמח כוולם ../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo65.gif מה ספרוו חוויות? מי היה ברוק עצמאות השנה? איך היה?
ווואי יום עצמאות שמח כוולם ../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo65.gif מה ספרוו חוויות? מי היה ברוק עצמאות השנה? איך היה?
® ®NuLy® New member 8/5/08 #6 ../images/Emo205.gifרוק עצמאות זה פשוט פיכסה ואני אומרת את זה כי הייתי שם. אני מתה על ההופעות וזה הבילוי הכי אהוב עליי לדעתי, במיוחד הופעות עצומות אנשים! אבל שמה זה היה פשוט מגעיל, ארוך ומייגע. אם יש אנשים שבאמת נהנים שם אני צריכה ללחוץ את ידם
../images/Emo205.gifרוק עצמאות זה פשוט פיכסה ואני אומרת את זה כי הייתי שם. אני מתה על ההופעות וזה הבילוי הכי אהוב עליי לדעתי, במיוחד הופעות עצומות אנשים! אבל שמה זה היה פשוט מגעיל, ארוך ומייגע. אם יש אנשים שבאמת נהנים שם אני צריכה ללחוץ את ידם
O o R it New member 9/5/08 #7 ../images/Emo165.gifיום עצמאות שמח!!!../images/Emo13.gif../images/Emo165.gif וואי היה לי אחלה יום עצמאות!!!! היה פשוט טוב!
../images/Emo165.gifיום עצמאות שמח!!!../images/Emo13.gif../images/Emo165.gif וואי היה לי אחלה יום עצמאות!!!! היה פשוט טוב!