יום עצוב

• פותח הנושא h47
  • פורסם בתאריך

h47

New member
יום עצוב ../images/Emo10.gif

היום יום הולדתי...ולפני כמה ימים היה יום הנשואין..... ובמקום שתהיה שמחה בליבי.....אני חשה מרוקנת... אין סיבה למסיבה..אין איזכור מצד בן זוגי.....כמה חבל!!

אומרים צרת רבים חצי נחמה ../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה לא יעזור במיוחד, אם תדעי שאי שם, יש נשים בדיוק כמוך, בעלי לא מסוג הגברים שזה חשוב לו, אין מתנות, ואין הפתעות, ולכן עשי מה שאני עושה, בימים האלה, צאי , חגגי, תקני לעצמך מתנה שאת אוהבת. אני יודעת שזה לא יעזור לגמרי להרגשה לגבי בן הזוג, אך לפחות תעריכי את עצמך כפי שמגיע לך!!!!!!!! ,אם אין אני לי מי לי" - זה לא סתם פתגם - זה דרך חיים וממני: מזל טוב, המון אושר ובריאות

צער - זה סוביקטיבי

תלוי איך מסתכלים על דברים. בעיני שום דבר לא יכול לצער, אלא מוות, לא עלינו! כל דבר אפשר לשנות, אפשר לתקן. ובוודאי לא כתבתי כדי ללעוג, או לשמוח לאיד!!!

../images/Emo140.gif

כמו שכבר כתבו פה - אל תחכי לו...פנקי את עצמך ליום הולדתך... והמתנה שלך ליום הנישואין יהיה חשבון ההוצאות על יום ההולדת...

ספרי .......

אהבנו והשעות היו קסומות הוי כמה שאהבנו ולא היו לנו חומות אפילו שכאבנו אהבנו כמו בסיפורים נסיך וסינדרלה פתאום אנחנו שני זרים ספרי לי מה קורה לך ספרי לי מה אומר לבך אם המילים נדמו ספרי על מה ואיך כלו כל הלילות ותמו ספרי לי מה אומר לבך אם המילים נדמו ספרי על מה ואיך כלו כל הלילות ותמו אהבנו בין השקיעות והזריחות הן רק אתמול אהבנו והדלתות היו פתוחות אפילו כשעזבנו אהבנו כמו באגדות נסיך וסינדרלה ואם תרצי להתוודות אני כאן אחכה לך ספרי לי מה אומר לבך אם המילים נדמו ספרי על מה ואיך כלו כל הלילות ותמו ספרי לי מה אומר לבך אם המילים נדמו ספרי על מה ואיך כלו כל הלילות ותמו אהבנו..... <חיים משה> ספרי לו .... ומזל טוב

שיר שלי ../images/Emo13.gif

אהבנו והשעות היו קסומות הוי כמה שאהבנו ולא היו לנו חומות אפילו שכאבנו אהבנו כמו בסיפורים נסיך וסינדרלה פתאום אנחנו שני זרים ספרי לי מה קורה לך ספרי לי מה אומר לבך אם המילים נדמו ספרי על מה ואיך כלו כל הלילות ותמו ספרי לי מה אומר לבך אם המילים נדמו ספרי על מה ואיך כלו כל הלילות ותמו אהבנו בין השקיעות והזריחות הן רק אתמול אהבנו והדלתות היו פתוחות אפילו כשעזבנו אהבנו כמו באגדות נסיך וסינדרלה ואם תרצי להתוודות אני כאן אחכה לך ספרי לי מה אומר לבך אם המילים נדמו ספרי על מה ואיך כלו כל הלילות ותמו ספרי לי מה אומר לבך אם המילים נדמו ספרי על מה ואיך כלו כל הלילות ותמו

למעלה