יום עצוב לכולם

shiran 25

New member
יום עצוב לכולם../images/Emo104.gif

עצוב מאוד לשמוע את הבשורות המרות האלה
הוא היה דמות מדהימה ,אני זוכרת שבגיל 14 הייתי בתוכנית שלו "חלום עליכם" קשה לעכל.
שלא נדע מצרות יותר,לאף יהודי,שכל התחלואים והתמותה ילכו לערבים, בכל זאת רציתי לעדכן אותכם שמחר אנחנו שוב נוסעות לבית-חולים בי-ם לבדיקה אחרונה בעז"ה לפני ההחזרה מקוה שיהיו בשורות טובות. בברכה שירן

1 taya

New member
../images/Emo13.gifשירן

מחזיקה לך אצבעות ושהכל יעבור חלק
וינשאלה שזה יקלט בטיפול הראשון בהצלחה

מירבי*

New member
שירן, מחכים לעדכונים

כתבי מה קורה מתי ההחזרה? מה מפלס ההתרגשות? שלחתי לך הזמנה למפגש הבא ב-31 לחודש. נשיקות ובהצלחה, מחזיקה אצבעות.

מירבי*

New member
../images/Emo32.gifאירית, מה שלום צילה?

עדכני מה קורה איתה, איך היא מתאוששת?

shiran 25

New member
מתקדמים ב"ה../images/Emo57.gif

היום חזרנו מי-ם והרופאים מרוצים מההתקדמות,הרופא החליט להקדים את ההחזרה לעוד 3 ימים ז"א ביום חמישי הקרוב,ההתרגשות עצומה ס' לא יכלה לאכול וד' בקושי הצליח לדבר(עפ"י דברי ס') אני קצת לא מרגישה טוב כאבי ראש,בחילות,עייפות וחולשה , מקוים שזה לא השפעת הנירות שהתחלתי היום ,נקווה שיהיה טוב ותתפללו למענינו שזה יצליח אני אשלח בע"זה תזכורת יום רביעי אחרי שאחזור מהמקווה
באהבה שירן

shiran 25

New member
איילת../images/Emo51.gif

קודם כל תודה רבה ומאחלת לך שאמך תחלים ותחזור לעצמה במהרה כל הכבוד לך על העזרה שאת מעניקה לאמך,הק"בה לא שוכח אף אחד אני מאחלת לך שתקבלי שכר גבוה על כל השקעתך והעולם הוא גלגל מה שאת עושה למען אימך כך ילדייך יעשו למענך. אני מחזיקה ממך את בחורה לעניין ומזל שה' שלח לך את אורית יש לה הזדמנות להחזיר לך ,ואת שכרה היא תקבל ממנו יתברך, לילה טוב ובשורות טובות,אמן.

אורית ג.

New member
אין לאף אחד מה לומר על גזענות????

אני מקוה שזה לא יעבוד לעובר. (אורית ג. קפצה לביקור בתקוה לראות איזו תמונה של ליבי ונתקעה לה הגזענות בגרון)

למעלה