יום עצוב בשבילי

dudumagic

New member
יום עצוב בשבילי

אני באמת עובד קשה כדי להשיג כסף... והיום בבוקר איבדתי 500 שקל ! זה פשוט מכה בשבילי ! אני צריך לעשות 2 הופעות בשביל להחזיר את הכסף ! אני פשוט צריך ללמוד מטעויות ולא להיות פזיז ! אלה החיים צריךלדעת להתמודד איתם גם אם קשה , ממש באסה לא חבל 500 שקל יכולתי לקנות לילד דברים , שמרתי אותם לשעת צורך .. זה לא משנה איך זה קרה , כי שום דבר לא יחזיר לי את הכסף .

א ש לי

New member
wow מבאס.../images/Emo66.gif

באמת הרבה כסף ולא נעים אבל
את הרכב שלי איבדתי כאשר התיקון היה צריך לעלות לי 12.000 שקל כמובן שלא היה לי את הכסף, אז נתנו לי 3.000 שקל על חלקים של הרכב מה שאמר שאיבדתי את העבודה שלי , כי לא היה לי רכב, ולהגיע למקום המיוחד הזה בלתי אפשרי. אפילו לא בטרמפים, בוודאי שאין תחבורה ציבורית. אף אחד לא הבין מדוע ציחקקתי כל היום אם איבדתי את שפיותי. אני פשוט חשבתי שאלוהים יכול היה לגעת באחד מילדיי אז הודיתי לו שנגע בטפל. וואווו ואני אפילו לא דתייה. זהו חודשיים שאני מתענה ברגל ובאוטובוסים ולא תמיד ממש מצחקקת:) אבל זה מה יש ועם זה אנצח.

dudumagic

New member
נכון צודקת...

כסף זה לא הכל בחיים זה רק אמצעי תשלום . אני גם לא דתי אבל יש בי הרבה אמונה ... יש כאלה שיגידו "כפרת עוונות" אלה החיים צריך לדעת להסתדר איתם גם אם פתאום צצים בעיות שמקשות על התפקוד . אוקיי מבאס , להמשיך הלאה .

א ש לי

New member
זה לא הכול דודו../images/Emo24.gifאה?

אבל דמט! כמה שזה חשוב
דרך אגב יש לך איזו הלוואה קטנה ? משהו?

א ש לי

New member
זה לא היה חופשי../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif

טפו טפו טפו טפו
הכול בסדר

למעלה