``יום עסל יום בסל``

``יום עסל יום בסל``

תראו מה זה, רק אתמול נאלצתי לדבר עם ער"ן כי נקלעתי למצב של ייאוש טוטאלי והיום...
יצאנו אנסטזיה, אמה ואני לטיול בגלבוע מתוך תקווה לראות אירוסים. אוקיי, אז האירוסים כבר אינם. לא נשאר אפילו אחד לרפואה.
אז פשוט טיילנו ומזג האוויר היה נהדר. והלכתי קצת עם אנסטזיה. ואח"כ ארוחה מדהימה ב"קימל". מומלץ: סטיק סטרוגנוף (אנסטזיה נשפכה) פורל (זרובבל שהוא מזל דגים אוהב דגים) המבורגר (לא לגעת).
אבל "המנה העיקרית", שעות להביט אל תוך עיניה של אנסטזיה (אני יודע, זה מתחיל לחזור על עצמו וזה משעמם). שיחה קולחת, נוף מהמם והרגשת התרוממות. חזרנו לפנות ערב. ישר התחלתי להכין את החמין למחר. נקווה שיצליח כמו בפעם הקודמת. אין לי ניסיון בבישול. זו תמיד היתה ההתמחות של ביאטריס. ואני תלמיד שמבשל מהאינטרנט. עד עכשיו יצאו לי מאכלים שסחטו מחמאות גם מאמא של ביאטריס. ומחר יבואו ביתי ניקול החבר שלה ארז בני שופן אמא של ביאטריס וכמובן ... אנסטזיה. ביקשה שאוריד את "צלילי המוסיקה" (?!) ומקווה שהאופוריה תימשך. אני אוהב את בני משפחתי. אני מחזיק אותם צמוד צמוד. ביאטריס רואה ומחייכת. ככה היא ראתה את ההמשך. כולנו יחד. ועכשיו ביאטריס אהובה שלי תתחילי להכנס לחלומות של אנסטזיה ותטי את ליבה. בסוף יקרה משהו והיא תיפתח. אולי.

אענה לך

לפעמים שרוצים לעבור מהר אל הר אחר
וצריכים לרדת את העמק שבין ההרים עד למטה לפעמים זה נפילה חופשית וכואבת
מהעמק צריך לטפס לאט לאט כדי להגיע לפסגת ההר , העליה היא קשה מאד
לפעמים קשה הנשימה שעולים במעלה ההר ,
אז קח הרבה אויר ותמשיך לטפס את ההר שעליו אתה מטפס
וסליחה על הדימוי שכתבתי לך , אבל ככה אני כותבת

למעלה