יום סיירות

CaesaR3

New member
אין מצב שבעולם!

עם קבא 51 לקבל חריג... ואנ יאורמ מניסיון!! היה לי קבא 51 ושלחתי הרבה, באמת שהרבה במשך כמה חודשים כמעט כל יום הייתי מפקסס להם

ilouha

New member
נצל"ש יום סיירות צריך לבקש או אחרי

המנילה מקבלים יום סיירות?

תודה לעונים מישהו יודע בוודאות אבל?

תודה לכולם אבל...... אני עדיין לא הבנתי. BItanono אמרת שכנראה שהעבר הפלילי זאת הבעיה, וגם אני חושב כך.. רק העניין הוא שאני מחפש מישהו שיודע בוודאות, יעני שיוכל להגיד לי " בגלל שעשית X ולא עשית Y, אתה לא מתאים" זה יעזור לי מאוד אם מישהו שיודע בדיוק מה כמה ולמה מונע ממני, ככה שאני ידע איך להילחם בזה ! אם נגיד זה העבר הפלילי, אני ישלח להם חוות דעת של קצינת המבחן שלי,או משהו.. ובנוגע לחבר שלך שלא גייסו על שימוש ואחזקה, גם לי יש חברים כאלה, אבל אני לא כזה, זאת אומרת, הם הורשעו, בבית משפט... אני היה לי משפט אבל יצאתי מזה בלי הרשעה...עוד תיק אחד והייתי אוכל הרשעה אבל היה לי ת' מזל הזה לפחות... וceaserR3 איך לעזאזל ידעת מה הקב"א שלך ? ומצער לשמוע שלא קיבלו אותך כחריג, לזה למרות ששמעתי על הרבה אנשים שהיתקבלו כחריג. אני חושב שזה תלוי בגישה,ובצורה שאתה פונה אל הצבא. וIlouha אם אתה רוצה לקבל זימון ליום סיירות (או במקרה הרע, לגלות שאתה לא מתאים), אז אתה צריך להיתקשר למדור סיירות. בכל מקרה תודה על התשובות. נ.ב. מישהו חייב לדעת בוודאות, בדוק יש פה מישהו ...בבקשה...

CaesaR3

New member
תקרא שוב את מה שכתבתי

כתבתי "היה לי קבא 51", עכשיו לא.. וקבלתי רק אחרי שהקבע עלתה, אבל כל הזיין קבלתי חובלים, ומה לי ולחיל הים?

Eterina

New member
עוד שאלה אחת

לטייס אין לי מצב לחריג נכון?

למעלה