יום סיירות... איך אני יודע אם אני מוזמן ליום סיירות?
א אגוזי17 New member 24/8/03 #7 אם הנתונים שלך מתאימים אתה תקבל יום סיירות בינואר. אני לא מבין מה הבעיה להתקשר ולשאול.
A a time to die New member 24/8/03 #8 איזה נתונים צריך? ולמה להתקשר אם יש פה אנשים שמבינים שיכולים לעזור?
א אגוזי17 New member 24/8/03 #9 אמממ אולי ישך איזה סעיף פוסל. וצריך קבא מעל 52. בזה אפחד לא יודע. תתקשר וזהו הכהי טוב
א אגוזי17 New member 24/8/03 #13 בפרופיל הרפואי נגיד ישך פרופיל 97 אבל עם סעיף ראיה שפוסל אותך מיום סיירות.
M MADboy V New member 24/8/03 #14 יש מלא פלטפוס מספר במשקפיים מחלות מסויימות אלרגיות ועוד מלא מלא דברים, כדי להיות רגוע עדיף שתתקשר אם אין לך בעיות רציניות והפרופיל שלך גבוהה אז אין שום סיבה שלא תקבל את הזימון. הזמן עד הזימון יכול להיות עד כחצי שנה לאחר הצו הראשון
יש מלא פלטפוס מספר במשקפיים מחלות מסויימות אלרגיות ועוד מלא מלא דברים, כדי להיות רגוע עדיף שתתקשר אם אין לך בעיות רציניות והפרופיל שלך גבוהה אז אין שום סיבה שלא תקבל את הזימון. הזמן עד הזימון יכול להיות עד כחצי שנה לאחר הצו הראשון
1 1785 New member 24/8/03 #20 אין לו עוד דברים, הוא בריא כמו שור. הוא חלם על שייטת והיה בכושר מעולה אבל נתנו לו 64,ערער 1000 פעם לא עזר לו.
אין לו עוד דברים, הוא בריא כמו שור. הוא חלם על שייטת והיה בכושר מעולה אבל נתנו לו 64,ערער 1000 פעם לא עזר לו.