יום נפלא שיהייה יום קסום המון שמש ואהבה וכמובן בשורות טובות יום טוב לכולם מלא חיוכים
ק קרן10ני New member 19/2/07 #1 יום נפלא../images/Emo20.gif שיהייה יום קסום המון שמש ואהבה וכמובן בשורות טובות יום טוב לכולם מלא חיוכים
יום נפלא../images/Emo20.gif שיהייה יום קסום המון שמש ואהבה וכמובן בשורות טובות יום טוב לכולם מלא חיוכים
א אמא של מורני New member 19/2/07 #2 בהחלט יום נפלא ../images/Emo42.gif חוצמזה שאני כותבת מה כי אני שוב מקוררת (שמש, גשם, שמש, גשם) כיף להנות משמיים כחולים ושמש חורפית באמצע השבוע.... מאחלת לכולם/ן שבוע פורה (תרתי משמע)
בהחלט יום נפלא ../images/Emo42.gif חוצמזה שאני כותבת מה כי אני שוב מקוררת (שמש, גשם, שמש, גשם) כיף להנות משמיים כחולים ושמש חורפית באמצע השבוע.... מאחלת לכולם/ן שבוע פורה (תרתי משמע)
א אוריתוש 5 New member 19/2/07 #3 יום נהדר, חודש טוב ושמח! ../images/Emo151.gif אכן יום יפהפה יום נהדר לצאת ולבלות בשמש החמימה! וחוץ מזה - ראש חודש אדר , החודש הכי שמח בשנה! אז לכולנו - חודש טוב, חודש שמח ועליז של בשורות טובות והפתעות!
יום נהדר, חודש טוב ושמח! ../images/Emo151.gif אכן יום יפהפה יום נהדר לצאת ולבלות בשמש החמימה! וחוץ מזה - ראש חודש אדר , החודש הכי שמח בשנה! אז לכולנו - חודש טוב, חודש שמח ועליז של בשורות טובות והפתעות!
א אמא של מורני New member 19/2/07 #4 אוריתוש, אלופת המתכונים ../images/Emo35.gif לי אליך לכבוד פורים הקרב ובא מורני החליט שאנחנו צריכים להכין אזני המן........ יש לך מתכון קל להכנה של הבצק??
אוריתוש, אלופת המתכונים ../images/Emo35.gif לי אליך לכבוד פורים הקרב ובא מורני החליט שאנחנו צריכים להכין אזני המן........ יש לך מתכון קל להכנה של הבצק??
א אוריתוש 5 New member 19/2/07 #5 אף פעם עוד לא הכנתי אוזני המן... אולי השנה אנסה. אבל נסי בפורום מתכונים כאן ב , בטח יעזרו לך.
מ מירבי* New member 19/2/07 #6 בהחלט יום נפלא../images/Emo140.gif נראה לי שהאביב בפתח , מזג אוויר מצויין. פורים מתקרב ואני מאוד מקווה שהשנה לא ירד גשם ביום שהילדים מתחפשים.
בהחלט יום נפלא../images/Emo140.gif נראה לי שהאביב בפתח , מזג אוויר מצויין. פורים מתקרב ואני מאוד מקווה שהשנה לא ירד גשם ביום שהילדים מתחפשים.