יום נפלא לכולם!

zahav2007

New member
יום נפלא לכולם!../images/Emo20.gif

היום בת דודה שלי מתחתנת ,אבל אני לא אוכל להגיע לצערי...כי זה "קצת" רחוק...זה בארה"ב!
שיהיה לה במזל טוב!!! קולולו לו.........
דרך אגב,מישהו יודע איפה תותית נעלמה? נסעה לחופשה ארוכה,או משהו? שיהיה יום פורה ומוצלח,למרות שפה בעבודה הזו קצת קשה לי להאמין בזה!
זהב

sunny8

New member
יום נהדר גם לך זהב ולכל החברות/ים../images/Emo140.gif

ע ו פ ר ה

New member
קולולולו..... מזל טוב

לבת דודה של זהב. זהב, אני מאחלת לך שתגיעי לרגע שתוכלי לנסוע ולטוס מתי שתרצי וברור שכבר יהיה לך בית משלך.... ולכולם אני מאחלת יום נפלא באהבה עופרה

zahav2007

New member
תודה מקסימה!../images/Emo140.gif

אתמול התקשרתי לפלאפון של הבן זוג של דודה שלי-ותפסתי אותם באמצע ארוחה חגיגית במסעדה בצהריים(אצלנו היה ערב)ודיברתי עם בת דודה שלי והיא כל כך התרגשה שהתקשרתי,והודתה לי המון פעמים,ואמרה שלא תשכח את זה אף פעם! זה מדהים איך התקשורת עובדת...ממש הרגשתי כאילו אני שם איתם! דרך אגב, מצאתי אתר של ערוצים בחינם בלוויין ואפשר גם לראות שם מצלמות חיות בכל העולם. אז אני ובעלי השתעשנו ונכנסנו גם לטיים סקוור בניו יורק...וזה מדהיםםםםםםםםםםם! את רואה בזמן אמת מה קורה שם...את האנשים הולכים ברחוב...את כל הבניינים הגבוהים ואת הפרסומות המלהיבות! ואת המוניות הצהובות. את פשוט מרגישה שאת שם! אז אמרתי לבעלי,כל פעם שהתחשק לי לקפוץ לניו יורק אכנס לשם...
בקיצור,שיהיה יום נפלא ולגבי הבית
אני מחכה בקוצר רוח שניכנס כבר!!! דרך אגב,שלחתי לך מסר. זהב

בוקר נפלא, ולך זהב.....

המון המון מזל טוב לבת דודתך. מי יודע אולי אחי שבארה"ב יזכה לשמוע את המוזיקה מהחתונה, חחחחח. תותית בסדר גמור, פשוט כרגע המחשב בידיי הילדים, היא שלחה לי מסר שהכל בסדר. יום נעים.

זהב אני מוכנה לקחת אותך טרמפ לשם

מקסימום אני אהיה אצל אחי/אחותי ....מתי לבוא לאסוף אותך ??? אההההה ותקני לי כרטיס במחלקה ראשונה

כן לארה"ב

את תחגגי עם בת הדודה , אני אבקר את משפחתי . ואת תקני לי את הכרטיס
טוב נו כבר מאוחר מדייי ..

למעלה