יום נעים יש לי שאלה...

יום נעים יש לי שאלה...

הדר חזרה מבה"ס היא רוצה חוטים כאלה מפלסטיק שמכינים מהם צמידים, מכירים? אני זוכרת שהיינו ילדים זה גם היה האופנה חוזרת, הבעיה היא איך להתחיל הלכנו יחד לקנות עכשו מה עושים? אמרו לי שיש אתר שאפשר לקבל הסבר. מישהו מכיר?

א רויטל

New member
חברות..........

את ההתחלה בקשה ביתי מחברות את ההמשך כבר למדה...........

מיליגו

New member
צמידים

עד כמה שאני זוכרת מאז הזמן שאני עשיתי צמידים זה הולך ככה: הצמיד עשוי מארבעה חוטים. עושים קשר בקצה ואח"כ פותחים את החוטים באופן שיוצרים X, כלומר חוט ימינה, חוט שמאלה, חוט קדימה וחוט אחורה. אח"כ מעבירים כל חוט לצד הנגדי, ויוצרים מעין רשת בצורת ריבוע. בהתחלה - כלומר בסיבוב הראשון - רק מעבירים את החוטים לצד הנגדי, והחל מהסיבוב השני מעבירים את כל חוט מעל גבי החוט המאונך הכי קרוב לו ומתחת לחוט המאונך לו שיותר רחוק ממנו, כמו שתי וערב. בעצם נוצר ריבוע המורכב מארבעה ריבועים קטנים כאשר החוטים פונים לארבעת הכיוונים. כך ממשיכים לפי הסדר בצורה סיבובית, כלומר חוט אחרי חוט. לדוגמא עם כיוון השעון, מתחילים עם חוט מספר 1 ומעבירים אותו לצד הנגדי (מתחת לחוט), אח"כ חוט מספר 2 וכך הלאה. מקוה שאני זוכרת נכון.... בהצלחה.

Elizab3th

New member
היה אצלי בפורום שרשור גדול

בנושא הצמידים הללו וראיתי שאכן נתנו לך גם קישור לדף נהדר עם הוראות להכנת הצמידים

ZOREFSH

New member
תודה על הקישור זה עוזר גם לנו

תודה על הקישור שמצאת זה עוזר גם לנו או לי לפחות לראות איך לעזור לנופר לעשות למרות שזה נראה מסובך וצריך יום לימודים לקרוא את זה. אין במקרה קישור כזה בעברית שיכול לעזור לנו. מזמן לא שמעתי ממך איפא נעלמת כתבתי לך מספר פעמים אבל משום מה או שלא קיבלת או שנעלמת לי.

הבת שלי קנתה בהתלהבות,

'אמא-תלמדי אותי' אחר כך- 'אמא תעשילי צמיד..' עכשיו שתי חבילות חוטים עומדות מיותמות בין שאר הטרנדים שלה שחלף זמנם ואני הרווחתי צמיד אחד

למעלה