יום נישואין

יום נישואין

היום זהו יום הנישואין ה-3 שלנו.. הספקנו לחגוג יחדיו רק יום נישואין אחד... וזה השני שאני חוגגת בלעדיו..
אבל אני לא כל כך יודעת איך מציינים יום שכזה?? גם בגלל שחגגנו יחדיו רק אחד, אפילו לא הספקנו להכניס יום זה לשגרת חיינו....
ועכשיו, שאני בזוגיות חדשה, איזה מקום יש ליום הזה????
לפני שלוש שנים התחתנתי והיה זה היום המאושר בחיי, עכשיו הוא רק מסמל את מי שאיננו איתנו...
אז הנה אני מציינת אותו פה.. כי לשכוח אני לא רוצה וגם לא יכולה, אך לא מצליחה למצוא שמחה ביום זה... רק עצב. זה יום שחוגגים אותו רק עם בן הזוג או הילדים שנוצרו מהקשר הזה, (כך אני מרגישה)
וכעת ילדי הוא בן שנתיים כך שאולי, כשיגדל אציין יום זה יותר..ואולי אפילו בשמחה אציין אותו.
אך כרגע זהו יום שעצוב לי בו מאוד....
יום נישואין שמח אהובי שאיננו.
אוהבת המון
מתגעגעת
ומודה לך כל יום, כל דקה, על המתנה שהשארת לי, על הבן היקר שלנו...

קורלי 176

New member
רק מה שנוח לך

עשי רק מה שנוח לך. את נמצאת עכשיו בזוגיות שניה, אל תעטפי עצמך בסממני אבל, כך היה רוצה בעלך ז"ל. את יכולה להדליק נר או לחליפין לשים זר פרחים יפה על קברו או בדירתך. ימי הולדת וימי נישואין חוגגים עם מי שחי ולא עם המתים. כשמת אדם אהוב, יש לציין יום זה באופן שכבר כתבתי. אל תייסרי את עצמך. כשהילד יגדל, תוכלי לחגוג יום זה בטענה, שהודות לאביו היקר יש לך מתנה והיא הילד.
המשפט האחרון שכתבת "ומודה........................................................... מאוד נגע ללבי. לאט, לאט ובצעדי צב, תוך עליות ומורדות תמצאי את עצמך.

אשה יקרה

קוראת אותך וחושבת על האומץ לגדל ילד לבד,
פרי אהבה וגם מזכרת מאהבה ענקית שגדל איתך
וכל שאוכל לעשות זה לחבק אותך חיבוק ענק
אני יודעת שאת תצליחי לגדל את פרי האהבה המתוק
ולספר לו על האבא הקסום שלו להכיר אותו דרך האהבה שלך
בבקשה אל תהיה עצובה הבן הקטן לא יבין למה אמא שלו עצובה
תזכרי אותו באהבה , ותודה לאל שנשאר הבן שהוא חצי ממנו וממך
חזקי ואמצי אשה יקרה , ואני פה תמיד בשבילך לחבק ולעודד

יקירתי יום נישואין

עבורי יום הנישואין הוא יום ציון שזכתי להיות נאהבת על ידי איש מדהים. שותף לחיים חבר הכי טוב , זכיתי גם עם לתקופה מוגבלת. ויש ממנו את פירות האהבה . ולכן יום זה מציינת ביום פינוק וכייף ,ספא, מסג' ארוחה טובה. משתדלת עם חברות אבל גם לבד למדתי להנות. ותמיד קונה לעצמי פרחים.

למעלה