יום נישואין

BennyKa

New member
יום נישואין

הערב ישבתי וכתבתי המחאה, כתבתי סכום ומוטב חתמתי וכתבתי תאריך ואז, פתאום נזכרתי היום יום הנישואין שלנו ישבתי נבוך ולא ידעתי איך לפרש את העובדה שהתאריך פשוט נמחק לי מהזיכרון, זה טוב? זה רע? מה זה אומר? אז הזכרתי באירוע נוסף, בלילה המר והנמהר ההוא הסרתי את טבעת הנישואין מידה של אהבתי ולא יכולתי אלא לשים אותה על האצבע שלי. וכך במשך כחודש וחצי הסתובבתי עם שתי טבעות. במצאי שבת אחת אחרי שיצאנו מחמותי הצטרפנו אני והילדים לגיסי לקטוף תאנים. כשחזרנו הבחנתי שהטבעת איננה - חיפשנו כמה שיכולנו והטבעת לא נמצאה - נשכתי את שפתי ולא ידעתי את נפשי מצער ואז,הגיעה ההארה - זה מסר - רעיתי ההמדהימה חודש וחצי אחרי לכתה מצאה את הדרך לומר לי זה בסדר המשך לחיות אני לא אעמוד בדרכך - כשהגעתי הביתה הסרתי את טבעת הנישואין שלי ושמתי במגרה למשמרת. מאז אותו היום אינני נשוי - ואם אני חושב על זה אז זאת הסיבה שאני יכולתי להרשות לעצמי "לשכוח" עצוב, עצוב, עצוב ............. בני

בני מותר לך

לשכוח אראה אורנה נתנה לך את האפשרות לעשות את זה ואני חושבת שהיא די שמחה שאתה ממשיך לחיות בעולם הזה דואג לילדים ולכול וגם נהנה .אתה כבר יכול להרשות לעצמך כול הדברים היום יומים שאנו עושים ממלאים לנו את היום יותר מדי שאנו מכנסים את הדברים שאנו רוצים לשכוח למקום אחר ומה היה קורה אים היתה זוכר מה היתה עושה שונה אני זכרתי אך לא עשיתי כלום זה היה חודש וחצי אחרי שנפטר ומה זה נתן לי ובשבוע הבא האינו צרכים לחגוג לו ב1/6 יום הולדת 50 .אז מה נעשה עדיך לשכוח זה בכלל לא עצוב. תהיה חזק החיים ממשכים ורק טוב תיקח מהם ואורנה שחררה אותך להמשיך את חייך. ביייייי ציפי

ג ל י 35

New member
קרה לי משהו דומה השנה

אני מבינה את המבוכה או חוסר הידיעה כיצד להתייחס לשיכחה של יום כזה. השנה ביום הנישואין שהיה אמור להיות, כל השבוע הייתי על הפנים, זכרתי שאוטוטו מתקרב יום הנישואין וכל הרגשות עלו..... כשהגיע אותו היום הייתי כל כך עסוקה עם הילדים שכל היום לא עלה לי שזה היום.......בערב כשסיימתי הכל עם הילדים, התיישבתי ופתאום כמו איזו מכת ברק.......נזכרתי שרגע.......יום הנישואין שלנו........התחלתי לבכות והרגשתי כל כך רע.......... חברה שלי באה אלי וישבנו כל הלילה ודיברנו ודיברנו עד שממש הרגשתי שאני מתמוטטת והאמת באמת לא ידעתי איך להרגיש עם עצמי כאילו מה? איך יכולתי כל היום לא לזכור ורק בערב זה היכה בי? אבל החלטתי באותו היום לא להאשים את עצמי כי כן זכרתי באיזה שהוא מקום....כנראה היה יותר קל לי להדחיק את זה במשך כל היום כי אחרת כנראה הייתי קורסת.

BennyKa

New member
ההצגה נמשכת, והתפקיד ברור

זה רק מצביע על העובדה שאנחנו בדרך הנכונה, כמו גם חגי וטלי וגם כול אלה שברכו אותנו ציפי למשל... אותי זה מעודד !!! בני

השיחכה המבורכת

לאדם יש מוח לעבד את הזכרונות ואם לא היה שוכח דברים הראש היה מתפוצץ מעודף, מידע המידע מעובד וןנשלח לארכיון וסזה מאפשר לנון להמשייך לחיות את העתיד לצבור עוד חוויות , להנכיר אנשים נוספים במעגלי חיים נוספים אותם אנחנו פותחים יש תאריכים שזוכרים אותם , ויש שזוכרים רק בהבזק כמוך בני או גלי תמשכו להוביל את המשפחות ותנו לזכרון להוביל אתכם בשבילים הפתלתלים של החיים נב אם יש שגיאות כתיב זה כי אני לא רואה ברור היום אז אנא סלחו לי

איווי1

New member
יום הנישואין

תמיד אומרים שבשלב מסויים באבל מגיעה ההשלמה. כשחושבים על מה שסיפרת ניתן לומר שיש בזה הרבה היגיון - אינך נשוי יותר. בעיני זה מייצג את ההשלמה. בני, אתה ממש עוזר כשאתה משתף בתובנות הללו.
תודה

yamkachol

New member
כן בני, זה באמת נורא עצוב.

חויתי השנה חויה דומה, ונשארתי עם המבוכה והבלבול - והמשכתי בשצף קצף של החיים... והנה אתה כאן, עם החברות שתומכות, עזרתם גם לי לראות זאת באור שכזה, מובן, ומשרה אוירת רוגע מהול בכאב. בכאב המוכר.

למעלה