יום נישואין!

LIRONSH100

New member
יום נישואין!

טוב אז אני ונוגה בדיוק היום דיברנו על זה שאנחנו בעצם לא יודעות כלום על הנישואין של דייב ואפריל- חוץ מהשמות של הבנות שלהן וזה שהן התגרשו... אד עשינו תחקיר... (טוב יותר נכון נוגה עשתה תחקיר...) ותנכשו מתי הם התחתנו????? ה-י-ו-ם!!! בדיוק לפני 17 שנה דייויד בריאן התחתן עם אפריל מקליאן (או משהו כזה...) שמאז נולדו 3 בנות בשם: קולטון מון (כאילו ירח) גבריאלה לונה (שתיהן בעשירי למרץ 1994) (להזכירכן הן תאומות...) וטייגר לילי שאין לה שם שני (כאילו כתוב טייגרלילי במילה אחת) השני למאי 2000 וכן טייגר לילי זה שם של אחד מהילדים האבודים מפיטר פן! אז למרות שהם כבר התגרשו אנחנו חושוב לזכור את היום הזה שדייב שלנו התחתן... וד"א אפריל גם יהודיה! וזה באמת בדקנו! אז אני לא יודעת מה אומרים במצב כזה של "יום נישואין שמח?" אחרי שהם התגרשו.... אבל אני רק מאחלת להם חיים מאושרים... (עושר כבר יש להם) ושיפסיקו לריב אצל מי הבנות...) ובכלל שדייב יהנה עם חברתו החדשה... (וכן יש לו...) טוב אז זהו.. אני מצרפת תמונה של דייב ואפריל מימים טובים יותר...

LIRONSH100

New member
טעות קטנה!

אנחנו לא בטוחות שהיא יהודיה אנחנו מקוות שעד מחר נדע את התשובה- אנחנו נגיד אם כן או לא...

nogao10

New member
דייב, משפוחס שלי, תהייה חזק!!

דייב, הקלידן המוכשר, היהודי, המדהים. אל תהייה עצוב מידי, אתה יודע שכולנו כאן בארץ תומכים בך, אתה תמצא את האושר שלך במקום אחר, ואני מבטיחה לך שאם אפריל העזה לעזוב אותך זה אומר שהיא פשוט לא טובה מספיק בשבילך! תשמור על עצמך, אל תעשה טעויות מטומטמות (כאן, לרכב על האופנוע ולשבור את הידיים נחשב לטעויות מטומטמות) ותמצא לך אישה יהודיה כמו שצריך!!!! מתה עליך, מעריצה אותך ואת היכולות שלך, אל תוותר על האושר! שלך לעולמים, נוגה

LIRONSH100

New member
עוד טעות!!!

טוב אז את הטעות הזו תיקנה אותנו שלי... מסתבר שלגבי אין אחות אלה... אח!!! ואנחנו עדין לא יודעות מה עם היהודות שלהם...

m o r 1 0 2

New member
מזל טובב לדייב../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

בעליי המתוק והמתולתל
אגב לא ידעתי כמעט כלום... טנקס על כל המידע...

למעלה