יום נישואין ראשון....

יום נישואין ראשון....

בלעדיך.. כן, גם בשנה שעברה כבר לא היינו יחד, אבל זה עוד לא היה רשמי.. מה גם שבשנה שעברה חייתי עם מישהו, זה היה יותר קל.. והנה, עברה שנה ואני לבד... ובדיוק ביום הנישואין, חתמנו על החוזה שמעביר את כל זכויותיי בדירה אליך... ואתה, אתה אפילו לא זכרת שזה יום הנישואין שלנו, עד שלא הוספנו תאריך לחוזה.. נעצבתי.. בכיתי... עשרות פעמים שאלתי את עצמי: למה את בוכה? הרי את במקום כל כך אחר היום, מקום טוב יותר, שלמה יותר מתמיד עם ההחלטה.. אולי החגים מעוררים את העצב הזה.. אולי התאריך... אולי הלבד הזה, שאני לומדת יום יום להנות ממנו עוד ועוד, ובכל זאת... הוא קשה... אולי העובדה שעד היום אני מתקשה לקלוט איפה אני.. אני, שעד לפני שנה וחצי, הכל היה לי כל כך ברור בחיים.. אני, שעד לפני שנה וחצי חייתי בדירה משלי, עם בעלי, עם תכניות ברורות לעתיד.. פתאום הכל לא ברור, פתאום אני גרה עם שותפה, פתאום אני חווה חוויות ששנים לא חוויתי.. מסתכלת על עצמי מהצד, ולא מאמינה שזו אני.. תחושה של גאווה על המקום שאני נמצאת בו, על האומץ שהיה לנו לפרק את החבילה אחרי 9 שנים, על הבגרות ששנינו גילינו כשהבנו (גם אם מאוד מאוחר) שזוגיות אף פעם לא הייתה לנו... ויחד עם זאת, הגאווה מהולה בעצב... עצב על זה שהמציאות היא לא מה שהבטיחו לי כשהייתי קטנה... עצב על בחירה לא נכונה, עצב על התפרקות מערכת שכל כך האמנתי בה... ופחד... פחד מהעתיד... תחושה שאף אחד לעולם לא יכיר אותי כמו שאתה הכרת אותי.. פחד מהתחלות חדשות.. פחד מפגיעה אפשרית.. שומרת על עצמי בכל דרך אפשרית, יודעת שחוסמת מעט את דרכם של המעוניינים.. יודעת שמשלמת מחיר על ההתכנסות הזאת בעצמי... סליחה שהתפרצתי ככה פתאום לפורום... קשה לי היום... מאוד... רציתי לפרוק קצת... חתימה טובה ושנה טובה לכולם AngelinA

kobi10

New member
אווףףףףף - כמה שאני מבין אותך

רק נמצע מהצד השני . דרך אגב - אנג´לינה זה שם של בית הקפה בפריס ששם נותנים את כוס השוקולד הטוב באירופה - לטעמי . אולי זה פתח לשנה יותר טובה ומתוקה

תשמעי...

שלשום היה יום הנשואין שלי... הדבר היחיד שזה עשה לי, שהתפלאתי שבכלל זכרתי את התאריך. כל מה שאת כותבת מוכר בשינויים קלים אני גאה בעצמי ואני יכולה להגיד לך שהמילחמה העיקרית שלי עם עצמי בשנים האחרונות היא לא!! להתכנס בתוך עצמי. זה הכי קל לרחם על עצמי לקום ולצאת ולנסות זה קשה ומפחיד רק שכל פעם שעשיתי רק הרווחתי בגדול אני כותבת לך וכותבת לעצמי שאחרי שבכיתי לא מזמן החלטתי לנסות שוב עד הגל הבא חוץ מיזה ברוכה הבאה התפרצת למקום מאוד נחמד שנה טובה וחתימה טובה גם לך

תודה לכם :)

קובי, תודה על הברכה ועל ההבנה. גרניום - את כותבת לי ולך, ואני משיבה לי ולך.. ודאי שרחמים עצמיים הם המפלט הכי קל במצבים האלה.. אני גאה להגיד שאני נופלת למלכודת הזאת רק לעתים רחוקות.. מפחיד? כן אבל זה לא אומר שלא ניסיתי, שלא יצאתי, שלא נפתחתי לעולם.. אבל כמו שאמרת, זה בא בגלים... יש ימים שבא לי "לקרוע" את העיר.. יש ימים שבא לי להתכנס בעצמי ולבכות קצת.. ואני מקבלת בברכה את כל סוגי הימים, אני מרשה לעצמי להתפרק, אני מרשה לעצמי לבכות דברים שלא הרשיתי לעצמי אף פעם... תודה על המילים החמות ועל קבלת הפנים הנעימה AngelinA

ואני אם בכלל

זכרתי רק השנה משום מה וזה רק הצחיק אותי ובשנה הראשונה כמעט ולא זכרתי וזה גם הצחיק אותי כי חגגתי את החרות שלי חבל על המחשבות ועל הזמן כל דבר מסריח הופך לזבל וזבל זורקים לפח ואז הוא שם נעלם ולא קיים מבינה לליבך לא כולם כמוני בכלל אז רק שולחת לך חיבוק שישכיח לך דברים אחרים

*יערית

New member
לא יודעת....

אבל בלי שום קשר למה שעבר ביני לבינו אני זוכרת כל תאריך וכל יום הולדת אין סיבה לשכוח....הרי זה לא מה שיעודד אותי ולא מה שעודד אותי... להיפך בכל שנה אני מזכירה לו על יום הנשואים שלנו שחל עוד שנה ללא חגיגה
{סתם רציתי להרוויח עוד מתנה
) מאחלת לך רק עליות בלי ירידות ונפילות מתח....

אנגלינה ברוכה המתפרצת ../images/Emo140.gif

מה פיתום התפרצת? הרי אנחנו כאן כדי שכל מי שיש לו מה לומר ,לשתף , לתרום ולהתרם מתקבל בשמחה.

נורית30

New member
../images/Emo24.gif

הדבר הכי טוב באמת כשבוכים זה להיזכר שבכינו בנישואים. ועכשיו לפחות התקווה לעתיד טוב לפנינו. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה, ומלאת אהבה, וששנה הבאה לא תשימי לב לתאריך הזה בכלל.

תודה לכולם

התגובות בהחלט מחממות את הלב... היומיים הקשים עברו חלפו... ואני מוכנה להמשיך בדרכי... שוקלת להתנחל פה קצת.. אפשר? צום קל וחתימה טובה! AngelinA

להתנחל? ../images/Emo12.gif

מה פיתום? יש מספיק חדרים בבית,את יכולה לבחור לך פינה ולהתמקם

למעלה