יום נישואים 40

יום נישואים 40 ../images/Emo53.gif

ההורים שלי חוגגים ביום חמישי את יום הנישוים ה-40 שלהם. ביום רביעי (שבועות) כולנו נפגשים (הילדים, ועוד קצת) וחשבתי להכין להם עוגה. אבל מה? אני מאוד רוצה להכין עוגה של שתי קומות, ושהעוגה תהיה עשירה (יכולות להיות שתי עוגות בסיס שונות). משהו נקי, בלי הרבה קישקושים. וההורים שלי - אחרי הרבה תלאות בדרך המשותפת - עדיין מאוהבים עד הגג. תודה מראש לכולם, מיכל

טלולה1

New member
אולי פרחים?

זה לא נראה משהו מסובך נקי ואלגנטי הייתי מחליפה את הצבע של הפרחים לבורדו

שושkה

New member
עוגת שוקולד שזיף של לחם ארז מצויינת

למרות שהיא עסיסית ולחה בפנים היא יציבה ועמידה בחוץ, מתאימה מאוד לציפוי RFM עוגת שוקולד שזיף מדהימה של לחם ארז רכיבים: לתבנית בקוטר 20ס"מ ובגובה 10ס"מ/ תבנית 26 400 גר שוקולד מריר 1/2 כוס מים 1/2 כוס ברנדי 400 גר חמאה 11/4 כוס סוכר 6 ביצים מופרדות 200גר שזיפים מיובשים קצוצים 1 כוס קמח אופן הכנה: 1. להשרות השזיפים במים וברנדי למשך שעתיים. 2. ממיסים בסיר כפול שוקולד וחמאה. 3. ממיסים 1/2 מכמות הסוכר עם חלמונים בסיר כפול במשך 10 דקות על להבה בינונית (כדי שלא תתקבל חביתה). 4. מקציפים חלבונים עם ייתר הסוכר לקצף קשה, מוסיפים הקמח והשזיף המושרה. 5. מערבבים השוקולד והחמאה המומסים יחד עם החלמונים ומוסיפים לתערובת הקצף. 6. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 60 דקות. 7. העוגה צריכה להיות קצת רטובה (כאשר נועצים קייסם הוא נרטב ולא כמו בטורט). 8. לאחר האפיה והקרור מפזרים אבקת סוכר. 9. העוגה נשמרת במקרר חודש שלם, וללא קרור 10 ימים.

net the jet

New member
אני משוחדת על הפרח ( daisy )

בזמן האחרון...לא יכולה בלעדיו. אני גם מאד אוהבת עיצוב מינימליסטי ( בכל ! ) אז הייתי עושה 2 עוגות ( אחת על השניה ) אולי למעלה כותבת 40, את יכולה 40 גדול ברויאל או ליצור מן נקניק מבצק סוכר ואותו לקשט עם לבבות קטנים ( או להטביע בו בלחיצה קטנה לבבות או פרחים ) , מתוך ה-0- של ה 40 את יכולה להוציא חוטים עם פרחים או לבבות כמו שעשיתי בעוגת חתונה ( כמו זר עומד כזה ) בקשר לצבעים...זה תןי כבר מה הם אוהבים, צבעים עזים, שקטים...את בטח יודעת. נראה לי מספיק. בקשר לעוגות עצמןאז שוב, תלוי במה הם אוהבים, אני אישית מאד אוהבת עוגות גזר, הן רטובות וחזקות. עוגת האפרסקים וקינמון מאד עשירה וחזקה. מזל טוב !

תודה, ו-נטע

את יכולה לתת לי בבקשה מתכון לעוגת גזר. אין לי ואשמח להכין.

net the jet

New member
בבקשה-עוגת גזר

הנה כמה מתכונים : אני עושה את זו-מתכון ממגזין בון אפטיט. 2 כוסות סוכר 1 וחצי כוסות שמןאו שומן אחר ( מרגרינה ) 4 ביצים גדולות 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה 2 כפיות סודה לשתיה 1 כפית מלח 1 כפית קינמון 4\3 כפית אגוז מוסקט טחון 3 כוסות גזר מגורר דק 2\1 כוס אגוזים קצוצים 2\1 כוס צימוקים לערבב סוכר ושמן, להוסיף ביצים אחת אחרי השניה. להוסיף את כל החומרים היבשים. בסוף להוסיף גזר, אגוזים וצימוקים. לאפות בתבנית ( 26 ) בחום בינוני כ 45 דקות עד שקיסם יבש. ציפוי גבינה ( לא נראה לי מתאים מתחת לבצק סוכר, אבל מתאים לעוגת גזר ! 4 כוסות אבקת סוכר 2 חבילות גבינת שמנת פילדלפיה 100 גר חמאה 4 כפיות וניל לערבב הכל יחד , לצפות עוגה בחצי ולמעלה. * אני עושה חצי כמות ציפוי ומספיק בהחלט, יש גבול לחזירות... * עוגת גזר למטרת ציפוי ב RFM היתי מצפה בזיגוג של ריבת מישמיש עם קצת מים. עוד שתי עוגות מפורום ynet http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1820-15996,00.htmlhttp://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1820-15996,00.html

למעלה