יום נוער בסוכות

hushhash

New member
יום נוער בסוכות

כן, אני יודעת שאני עלולה לצאת נודניקית, אבל זה כל כך חשוב שאני מוכנה לקחת את הסיכון ב-15/10/2006, יום ראשון, איסרו-חג, 10 בבוקר בבית הקיבוץ הארצי יתקיים יום נוער, או יום נְמָלַ"א(ע"ע "נוער מרצ לאן") אם תרצו בין השאר נפגוש את המדריכים החדשים שלנו(סוף סוף), נבחר הנהגה חדשה ונדון בעוד נושאים חשובים בועידה, נבחר סיסמא חדשה לנוער, נעבור סדנאות ונצא לפעילות שטח. בואו בהמוניכן והמוניכם יהיה כיף ויהיה אוכל

לגבי יום הנוער -

יש הסעות מאורגנות? אם לא, איזו תחנת אוטובוס הכי קרובה למקום הפעילות? (בהנחה שאני מגיעה מחיפה) וגם, מתי מסתיימת הפעילות? תודה
.

hushhash

New member
יום הנוער

אין הסעות מאורגנות אם תוכלי לרדת בעזריאלי, זה הכי קרוב שיש הפעילות תהיה עד שעות הערב

the mnm factor

New member
אני נורא רוצה לבוא אבל

אני מרגיש שרוף ומרוחק מבחינת הנוער. לא ראיתי אף חבר נוער מאז ל"ג בעומר. בנוסף- האידאולוגיה שלי עכשיו מתערערת כל יום, והשאלות שאני שואל והמסקנות שאני מסיק רק מרחיקות אותי מפעילות פוליטית. אני לא יודע מה לעשות.

hushhash

New member
לדעתי בדיוק בגלל זה כדאי לך לבוא

אם אתה מבולבל מבחינת הקשר שלך לנוער בפרט ולפוליטיקה בכלל, זו ההזדמנות שלך לבוא ולדבר עם אנשים פנים מול פנים ולא דרך האינטרנט. אם לא ראית אף אחד מאז ל"ג בעומר, הנה לך ההזדמנות. מעבר לזה, אפילו מבחינת התוכן, סביר שיום הנוער יענה לך על כמה מהשאלות.

doofe

New member
גם אני מרגישה מרוחקת.

אבל זה שתשאר בבית ותתבכיין לא יהפוך את הנוער ליותר קרוב. ויהיה כיף להתלבט יחד.
בוא, אני לא חושבת שיש לך מה להפסיד חוץ מכמה שעות שסביר להניח שתבלה ברביצה מול הטלוויזיה או משהו כזה במקום.

גם אני מרגיש מרוחק

אבל כל כך הייתי רוצה לבוא. אז אני רק רוצה לומר לך שכל כך כדאי לך ללכת, אתה לא מעריך בכלל איזה מזל נפל בחלקך, שמתאפשר לך ללכת ליום הנוער. הלוואי ואני יכולתי לבוא. עידו

the mnm factor

New member
טוב- עכשיו אני כבר לא יכול לבוא

קבעו לי טסט ב11. עד מתי יום הנוער? אני אוכל לבוא אחר כך.

סתם מור

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo105.gifלירושלמים../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif

ניפגשים בתחנה המרכזית ב8:30. אם יש בעיה למישהו/י דברו איתי. יומטוב.

למעלה