יום נוסף - שרשור נוסף. שכל אחד יספר מה הוא הרחיב בתיכון. אני הרחבתי תיאטרון. ואתם?
ר רציניקן New member 2/5/03 #1 יום נוסף - שרשור נוסף. שכל אחד יספר מה הוא הרחיב בתיכון. אני הרחבתי תיאטרון. ואתם?
S shambi New member 2/5/03 #12 תראי מה זה! רגע אחד של שיגעון שאמרת "אני רוצה להרחיב בהיסטוריה", דפק אותך כל השנה.. סתם סתם!
M meital17 New member 3/5/03 #16 ../images/Emo9.gif אני דווקא נורא אוהבת הסטוריה... אני לא משוגעת תשאלו את תומ'ש, הוא יגיד לכם שאני נורמלית
../images/Emo9.gif אני דווקא נורא אוהבת הסטוריה... אני לא משוגעת תשאלו את תומ'ש, הוא יגיד לכם שאני נורמלית
A Anna Karenina New member 2/5/03 #5 אני מרחיבה.... קולנוע ותולדות האומנות, שכל אחד מהמקצועות מכיל בתוכו מקצועות קטנים נוספים....
D drunky New member 5/5/03 #36 כאילו אנחנו מבינים משהו בביולוגיה ותדעי לך שזה מקצוע ששווה לתחת כי בצבא הוא לא נחשב בכלל ובאוניברסיטה הוא נחשב רק אם את הולכת לרפואה ובתחום הזה בלבד אז שרבף - אני שונא אותך
כאילו אנחנו מבינים משהו בביולוגיה ותדעי לך שזה מקצוע ששווה לתחת כי בצבא הוא לא נחשב בכלל ובאוניברסיטה הוא נחשב רק אם את הולכת לרפואה ובתחום הזה בלבד אז שרבף - אני שונא אותך
צ צינית נחמדה New member 2/5/03 #8 הם דווקא קשורים! אתה יכול להופיע בהצגות בכל המדינות שעל המפה ולהופיע בערבית. עזוב זה היה אמור להיות מצחיק.... נסיתי....
הם דווקא קשורים! אתה יכול להופיע בהצגות בכל המדינות שעל המפה ולהופיע בערבית. עזוב זה היה אמור להיות מצחיק.... נסיתי....
ר רציניקן New member 2/5/03 #9 האמת שבהתחלה גם אני הרחבתי ערבית אבל עזבתי את זה...עכשיו אני משקיע את כל מרצי בתיאטרון. היית תותח בערבית עד כתה י"א.....אז מתחילות הצרות... איך אתה בזה?
האמת שבהתחלה גם אני הרחבתי ערבית אבל עזבתי את זה...עכשיו אני משקיע את כל מרצי בתיאטרון. היית תותח בערבית עד כתה י"א.....אז מתחילות הצרות... איך אתה בזה?
T tomash1985 New member 2/5/03 #10 ג"ג ויהדות ג"ג זה 5 יח"ל ויהדות זה 3 יח"ל. בג"ג עשיתי 2 יח"ל שנה שעברה, וביהדות עשיתי אחד כבר בכיתה י'.
ג"ג ויהדות ג"ג זה 5 יח"ל ויהדות זה 3 יח"ל. בג"ג עשיתי 2 יח"ל שנה שעברה, וביהדות עשיתי אחד כבר בכיתה י'.
S shambi New member 2/5/03 #11 אני מרחיבה ב.. מדעי החברה - יענו פסיכלוגיה וסוציולוגיה. מכיר לי שמחרתיים יש לי מתכונת בפסיכלוגיה.. HHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPP
אני מרחיבה ב.. מדעי החברה - יענו פסיכלוגיה וסוציולוגיה. מכיר לי שמחרתיים יש לי מתכונת בפסיכלוגיה.. HHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPP