יום משפחה שמח לכולן....

batyasher

New member
יום משפחה שמח לכולן....

הי יקירותי, מה שלומכן? איפה נעלמתן? יום משפחה שמח לכולם
היום מאיה הלכה לה לראשונה לגן. האמת שאנחנו רוצים שתתחיל ללכת לגן באופן קבוע אחרי פסח אבל הגננת, בגן שבחרנו, הציע שכל יום נבוא איתה לשעה שעתיים, וכך ההסתגלות תהיה יותר מהירה וטובה. אז היום מאיה הייתה בגן שעתיים וממש לא רצתה לעזוב את הגן. רציתי להתייעץ איתכן בנות יקרות: האם צריך לדעתכן לעדכן את הגננת בעניין הטרנר? כלומר, למאיה פרט לעניין של הגובה אין כרגע איזשהי בעיה רפואית, שנובעת מהתסמונת, ורק בחודש יוני יש לנו פגישה בשניידר כדי להחליט בדבר מועד התחלת מתן הורמון הגדילה. ממכן הבנתי שמדובר בזריקה פעם ביום שאנחנו ניתן לה אז מה אתן אומרות? יש צורך לעדכן את הגן בעניין, או שזה מיותר ויכול סתם להלחיץ את הצוות בגן???? תהנו מהשמש, יום מקסים היום
אוהבת בתיה

ראשית יום משפחה שמח גם לך

תודה שנית, כמובן שההחלטה היא בידך אבל לא ממש יש צורך לספר על התסמונת בגיל כזה. אלא אם כן יש משהו חריג. אז אולי כן כדאי להביא לתשומת לב הגננת כל עוד הכל רגיל ותקין - לא חושבת שיש צורך . שוב , ההחלטה בידך. תני לילדה לגדול רגיל ולעשות מה כולם עושים . ככה לא תרגיש שונה או חריגה. המון תמיכה בבית תעזור להמשך . כבר דיברנו על זה דרומית

bigtuches

New member
יום משפחה שמח גם לך

אני לא חושבת שצריך לעדכן את הגננת, מניסיון עם אחותי שתגדל כילדה רגילה לכל דבר. עד כמה שאני זוכרת מהתקופה שהזרקנו לאחותי,לא היו תופעות לוואי אז אין צורך ליידע את הסובבים. לאחר שתתחילו להזריק אולי כן כדאי לספר כדי שחלילה לא יחשבו שמתעללים בילדה,בכל זאת לדקור כל יום.... יום משפחה שמח והמון אושר עם הילדה הנהדרת שלך

1שרהפ

New member
שלום לכולן!!!

אני לא היתי אומרת בודאי לא בהתחלה קודם שיהלדה תתרגל והגננת תראה כמה שהיא מקסימה ואז אם מתעוררות בעיות זאת אמרת אם הגננת מעלה קושי אז לשקול לאמר. את לא יכולה לדעת מה תהיה התגובה של הגננת, מנסיון שלי יש אנשים אחרי שאומרים להם הם מקבלים את הכל כרגיל ויש כאלא שברגע שנתת לילד 'שם' אם תסמונת מיד הם מוצאים לך בעיות מתחת לשטיח !ונרתעים (אפילו שאין לכך כל סיבה) שהיה לכם בהצלחה ורב נחת שרה

בהחלט מסכימה איתך

נכון שיש כאלה שיודעים להבין דברים כמו שהם ולהגיד - ככה זה ולנסות להתמודד ויש גם את הצד האחר שבאמת ה"שם" תסמונת ישר המחשבה הראשונה שיש בעיות וכל דבר הוא בגדר חריג. למרות שהמצב לא כזה . לכן מאוד חשוב לא לתת לילדות הרגשה של חריגה , שונה. דרומית

היי בתיה 'לה

אני עונה קצת באיחור כי לא הייתי ליד מחשב נורמלי בזמן האחרון. אז ככה , קודם כל יום משפחה שמח לכולם ואני זוכרת אצלי סיפרו מההתחלה לגננת כי היתה לי בעיה לבבית , אבל אני אומרת שאולי לא ממש כדאי לספר במקרה הזה כי את לא יודעת איך הגננת תקבל את זה ואת אופי הגננת אז כדדאי אולי לחכות שמאיה באמת תיכנס לגן כדיי שעכשיו אתם תבחנו את הגננת והיא אתכם , גם את יודעת אפילו עם הגננת תיקח את זה בפרופורציות הנכונות היא עלולה להביע דאגת יתר למאיה וזה לא ממש כדאי , אז החלטה שלכם. אז זהו מאחלת סופ"ש נעים לכולן ותמשיכו לכתוב

למעלה