יום מקסים לכולן!

יעלי9

New member
איך הטבעת מצאה אותי

רוב התכשיטים שלי הם מתנות והיו מעט הזדמניות שבהם אני נדרשתי לבחור. בכל פעם התכשיט בחר אותי, התלבטתי התלבטתי חיפשתי חיפשתי עד שפתאום ראיתי את הדבר הנכון. גם עם הטבעת היה אותו סיפור, החלטות אצלי הן דבר מסובך מאד ונכנסנו להרבה חנויות. דווקא בחנות שבה הטבעת הנכונה קפצה לי לעין, לא היה שום דבר לטעמי (חוץ ממנה כמובן). מעבר לזה שכדאי לקנות משהו שאת אוהבת עכשיו כדאי גם לקנות משהו שנראה לך שימצא חן בעיניך לאורך שנים. לדעתי כדאי ללכת על טבעות סולידיות ונוחות וכאלו שגם יהיה אפשר להרחיב כשיעלה הצורך.

צילולה

New member
חיפוש ארוך ומייגע

היינו במלא חנויות. חרשנו את רחוב ביאליק ברמת גן עד שנכנסנו לחנות ושם מצאתי טבעת שאהבתי. האמת, היום אני רואה טבעת דומה אצל חברות/מכרות שהתחתנו, אבל זה לא מעניין אותי!אני ממש אוהבת אותה!!!! ובשביל הבחור קנינו טבעת פשוטה ורגילה,כי זה מה שהוא רצה.ועכשיו סוף סוף הוא תיקן אותה אחרי שהוא נאלץ לחתוך אותה, ושוב הוא הולך איתה!! המחיר היה דווקא סביר בהחלט. אני חושבת שיצא לנו משהו כמו 550 ש"ח או 600 לשתי הטבעות...

פלוציקה

New member
אצלנו......

לקח לנו יומיים לקנות טבעות, את שלו מצאנו בביאליק, טבעת ממש יפה, היא דקה מזהב צהוב ובתוכה יש חישוק מזהב לבן שמסתובב עם חריטות קטנות... אצלי זה היה סיפור אחר, אני היה לי קשה להחליט, כי אני בדרך כלל לא הולכת עם טבעות, ראיתי טבעת מאוד יפה ב"גראס" בעזריאלי, אבל היא חלקית הייתה מכסף ואני אלרגית לכסף, אז ויתרנו עליה, לא אהבתי שום דבר שראיתי בשאר החנויות... חיפשנו יומיים מהבוקר עד הערב, עד שניכנסנו לחנות בשם "אופל" בדיזנגוף סנטר, יש שם מבחר עצום, טבעות מאוד מיוחדת של איזה מעצב... שם ראיתי את הטבעת שלי, אבל היא הייתה מאוד מאוד יקרה, קצת התלבטנו אם לקנות אותה או לא, ובסוף החלטנו שכן, זו השקעה לכל החיים (אני לא מאמינה בחידוש טבעות עם הזמן)...אז זהו כך זכיתי בטבעת מאוד מיוחדת...

למעלה