יום מקסים לכולן!

קוש1

New member
יום מקסים לכולן!

אני שמה לב שאני פשוט נסחפת, ואפילו שלא רציתי כ"כ בהתחלה להיות פעילה אין מנוס..זה ממכר והפורום הזה מקסים אז ככה הייתה לי שבת פשוט מקסימה! אחרי שתי שבתות שהיתי לבד כי המיועד היה במילואים בילינו שבת כייפית ביחד! ורציתי שוב לשאול לגבי הטבעות כי אף אחת לא הגיבה חוץ מיעלי2..האם עשיתן סקר שוק ? איך ידעתן מה לבחור? ראינו טבעות שמאד אהבנו..

Hadar p

New member
אני....

אני ראיתי כל מיני טבעות בזמן ההכנות לחתונה. לא בקטע של סבב טבעות! פשוט כל פעם שראיתי משהו שנראה לי נכנסתי לראות. בסוף בסבב שמלות ראיתי טבעת שמאד אהבתי אצל זיוה דן וידעתי שזו הטבעת שאני רוצה...! היא עבה ורחבה ופחדתי שהיא תמאס עליי בשלב מסוים או כל מיני כאלו דברים! אני הכי מרוצה בעולם היא ברוחב של 1 ס"מ וממש לא מפריעה לי להפך היא בעלת נוכחות (במיוחד למי שלא עונדת תכשיטים בכלל)!

גלי ב

New member
אנחנו נסענו לסיטק בבצרה ../images/Emo39.gif

ושם ישר ראינו את הטבעות שאהבנו... אז הזמנו.. מבחינת מחירים - המחירים היו כדאיים ולא יקרים.. אנחנו יצאנו מרוצים מאד מאד.

קוש1

New member
איזה קטע!

גם אנחנו ראינו את שלנו ב סיטק!! יש להם מבחר עצום!

ayush

New member
אפרופו סי-טק... גם הטבעת שלי היא של

סי-טק, רק שלא קניתי אותה אצלהם בסטודיו, אלא בחנות ברח´ אלנבי בת"א. אחרי שידעתי איזו טבעת אני רוצה, וראיתי את מחירה בסטודיו המשכנו בשיטוטים ולהפתעתי הרבה גיליתי כי בחנויות הקטנות ברח´ ביאליק בר"ג וברח´ אלנבי בת"א מוכרים את הטבעות שלהם במחירים זולים יותר ! מה גם שבחנות פרטית אפשר עוד להתמקח על המחיר ואצלהם זה כמעט בלתי אפשרי. לתשומת לבך !

נופר30

New member
בדיוק גם שלי היא של סי טק

והיא הוכנה במיוחד עבורי ( החלפתי צבע של הזהב ) והיא נקנתה בביאליק בר"ג במקור היא הייתה אמורה לעלות 1000 ש"ח אבל שלומי התמקח ושילמנו על שיתהן 850 ש"ח גיליתי שזה סי טק רק כמה חודשים אחרי החתונה

fila

New member
לא עשיתי סקר שוק

חיפשתי וחיפשתי מה שימצא חן בעיני, ובסוף כבר כמעט הגיע החתונה ולא מצאתי טבעת ש"הפילה אותי" , אז קניתי אחת שמאוד מצאה חן בעיני ואחת זהה לשמעון.

POOH*

New member
אנחנו בחרנו ובסוף קנינו משהו אחר...

ראינו ב´בטבעת זו´ בדיזינגוף סנטר טבעות שמאד אהבנו. וגם היו תואמות לי ולו וכמעט סגרנו עליהן. כי מאד רצינו טבעות תואמות וגם כי מאד אהבנו אותן. ואז חברה המליצהלנו לבדוק חנות תכשיטים לא רחוקה מהקיבוץ אז נסענו, כשהיה לנו ברור שאנחנו נוסעים סתם, כי כבר החלטנו על טבעות. ושם ראינו שתי טבעות פשוט מדהימות, למרותש לא תואמות - התאהבנו מידית. אבל היה לנו קשה להחליט כי הן לא תואמות. ולמרות שאם היינו רוצים היו עושים לי טבעת כמו שלו [כמו שלי זה לא מתאים לבן] היא הייתה כבדה לי. אז בסוף אחרי קצת התלבטויות החלטנו שנקנה טבעות לא תואמות אבל ואנחנו שנינו ממש שמחים על ההחלטה. לשנינו יש טבעות שאנחנו אוהבים, למרות שהן לא תואמות. [ושלו עלתה יותר...] POOH

קוש1

New member
לדעתי לא כ"כ חשוב תואמות

העיקר שיהיה נוח ללכת ושנרגיש גאים ללכת עם הטבעת ( וזה חשוב בעיקר לבחורים כי הבחורות רגילות ללכת עם טבעת)

Hadar p

New member
אצלנו לא היתה בעיה עם הרצון שלו

לענות או לא טבעת.... יום אחד חזרתי מהקניון בנס ציונה ואמרתי ראיתי טבעת נישואין יפה בשבילך רוצה ללכת ביחד לראות? אמר כן.... הלכנו אהב אותה מאד וקניתי לו אותה....! לפני כן דיברנו על האפשרות שהוא יענוד טבעת....הוא לא כ"כ ידע להחליט ואני לא הצקתי....ידעתי שכשנגיע לגשר נעבור אותו.....ולא היתה בכלל בעיה! הוא עונד אותה בכיף!

קוש1

New member
קנית בזהב צהוב?

באמת אתמול הוא שאל אותי אם הוא קונה לי, מי יקנה לו, וחשבנו על זה שאני אקנה לו.

Hadar p

New member
החנות שקנינו לו היא חנות של שילוב

כסף וזהב! הטבעת שלו דקה עם פס כסף ופס זהם עם ריקועים עליה.... היא לא הכי הכי הכי דקה לא ממש פס קטן אבל היא דקה היא לא מפריעה לו. אני רציתי לשלוח את הטבעת לאומן שעשה אותה ולהחליף את הכסף לזהב לבן והמוכרת אמרה שלא צריך כי גם ככה היא נשמרת לאורך שנים ותמיד נוכל להחליף גודל או לתקן משהו יראה לנו שהכסף משחיר או משהו! האמת כבר שלחנו אותה אולי 5 פעמים להקטנה וכל פעם הוא הכין לו טבעת חדשה! לי היה טבעי לקנות לו בכלל לא חשבנו על זה. ברגע שהיא מצאה חן בעיניו הוצאתי כסף ושילמתי! הוא הרי קנה לי טבעת שעלתה פי 7 מהטבעת שלו....

Hadar p

New member
אה....סליחה לא הבנתי את השאלה כך

אני קניתי בזהב צהוב 14K אני שחומה (ראית תמונה נכון?) ומאד התלבטתי כי היו כאלו שאמרו שכדאי לקנות זהב 18K שהוא יותר כהה! אני לא עונדת תכשיטים וחוץ מכל זה אם יש עליי טבעת אז היא מזהב לבן או כסף! היה לי קשה לחשוב עם עצמי עם טבעת זהב! אבל אני אוהבת אותה והיא מיוחדת בעיני ולא בולטת כמו שפחדתי שזהב יהיה לי על האצבע! למה ההתלבטות שלך בעצם? אגב לטעמי אבל זה טעמי בלבד! טבעת נישואין קלאסית היא זהב צהוב ולא לבן! יש לי כאן 2 בנות בעבודה שהתחתנו קצת לפני ושתיהן עם זהב לבן ושתיהן כהות עור ולדעתי זה לא מיוחד כי זה נראה כסף! אבל זו דעתי!

קוש1

New member
הדר!

גם אניחושבת לקנות בזהב צהוב! זה הכי נישואין שיש ולדעתי גם יפה לי ושונה מהטבעות שהלכתי איתן עד היום מה עוד שהטבעת אירוסין שלי עשויה זהב לבן. אז רציתי משהו שונה!

נופר30

New member
לגבי הטבעות אין לי הרבה מה להגיד

נכנסו לחנות כדי להתחיל בחיפושים ויצאנו משם עם שתי הטבעות מה שכן גם לגבי המחיר אין לי הרבה מה לתרום כי שלומי הוריד לו את המחיר על שתיהן ולכן שילמנו במקום 1500 על שתי הטבעות 850 סורי

למעלה