יום מפתיע בתבור

חגי זיו

New member
יום מפתיע בתבור

ללא ציפיות המראתי בתבור ..ולנסי ממתין ואילן ויתר והפך לנהג. תוך 3 דקות הייתי למטה... למעשה ... 25 מטר מעל הרצפה ואז טרמיקה חלשה וחזרה עד 800 מטר משם לדברת 1560 ובסוף גלייד ארוך וגבוה לצומת מגידו. ולנסי נחת בחלק המזרחי של כביש הסרגל בין עפולה לצומת התענכים.

ג ל נ ט י

New member
אי, איזה יום

קיבלתי דיווח שבגילבוע, כמו בגילבוע, גלשו למטה... חלק אפילו לא הרכיבו. אנחנו גם כמעט ביטלנו בגלל אפס רוח בעמדת ההמראה בתבור ואי בהירות לגבי איכות היום (היה אובך מוזר). למרבה ההפתעה הטרמיקות היו בחוץ ולא הורגשו מלואם בעמדת ההמראה. בחצי השני של היום (ובעיקר בגובה נמוך) התחזקה הרוח הצפון מערבית עד כדי 25 קמ"ש. נראה לי שאם היתה היום ליגה אנשים היו סוחטים מהיום הזה אפילו יותר.

חגי זיו

New member
אכן - ליגה היתה יכולה להיות מעניינת

אבל- אלמנט המזל היה גדול מדי...בקלות אפשר היה לרדת למטה . גם לפי הנוסחה החדשה , משימה של פחות מ- 30 היא מוקנסת והטיסה עד צומת מגידו להערכתי היתה רק 24 ק"מ---- 80% מהסף שהוגדר! בכל מקרה - היה קשה מאד לצפות שבכלל יהיו תנאי טיסה והעיייה לגבה 1560 היתה בהחלט מפתיעה (בפועל להערכתי טרמלן טוב ואמיץ היה עולה ל- 1800).

David Gerby

New member
at last some messages on flying

It's really good to hear you are flying and having good ones. I am really jelouse of you, this season is really the best for surprisingly good flights at the Äfik Yam Suf". About me, I'll be back at the end of June or mid July because all the flightd via Athens are booked out because of the Olimpic. Level 2 pilots, get prepared and think of interesting tasks for your league. I'm still in Perth and heading north in two days. It's a beautiful city and lovely weather, but today they expecting some showers. Have a 2'nd good Passover If you want to call, you are more then welcome, to 0061 4 27789995 5 hrs. ahead Dave

ג ל נ ט י

New member
הללו דודי פרום פתח תיקוואה

מה קורה איתך ? אתה חוזר אילינו עם גלשן להתחרות ? יללה בוא כבר, מתגעגעים (וצריכים נהג
) ...

avitamim

New member
זה כבר יותר מידי ארוך...

דודו תחזור כבר הילדים שואלים עליך כל הזמן...בשמחות. בעוד שבועיים אני טס לקליפורניה לפגוש את ניר גולן ומי יודע אולי גם לטוס( גלשן/מטוס).

Bartov Alon

New member
אבי ! אם אתה נוסע בעוד שבועיים,

אתה יכל להביא לי אדידס סטנסמיט מאמריקה?

למעלה