יום מטורף

טוב

New member
יום מטורף../images/Emo153.gif

טוב. הגיע הערב. אני בעבודה, ולא יכולה להתקדם, כי הורידו לנו את הסרוור לכמה זמן(מי שזה אומר לו משהו), אז זה זמן טוב לשבת עם החברים הוירטואליים ולהרהר במה היה לנו היום. התעוררתי בבוקר עם כאב בטן רציני, איזה וירוס שתפס את אריאל בשבת ועבר אלי כפי הנראה. (לזכור פעם הבאה לא להתנשק עם אנשים חולים. גם לא לקחת להם ביס מהפיתה.) שמנו את נגה בגן, אספנו את האחיות שלי, ונסענו להר הזיתים. מה יש לי בהר הזיתים? סבא. זה היום השלושים, ומישהו החליט שזה יום טוב לעלות בו לקבר. הגענו למקום המפגש בירושלים, מחכים להסעה שיצאה מבני-ברק לפני שעתיים. שכחתי מה זה בני ברקים. קובעים איתם בשמונה והם באים בעשר. אם יש משהו במשפחה החרדית שלי שמשגע אותי, זה זה. אני לוקחת שעות חופש מעבודתי, כשגם ככה איומי הפיטורין עומדים על ראשי (כן, תקראו במדור כלכלה בעיתון, פיטורין צפויים ל900 עובדים) ולבני דודים שלי מבני ברק יש את כל הזמן שבעולם. המפגש עם המשפחה היה נחמד, כבר פחות פותחים עיניים על הבחורה שבאה בלי פיאה ועם שרוולי מיני. נסענו כולם בהסעה לבית הקברות, שנמצא באחד המקומות היותר מפחידים בארץ (טוב, המתים לא מפחדים מפיגועים). בזמן אמירת פרקי התהילים (אותיות נשמה, אתם יודעים. מזל שלסבא שלי לא קוראים אלכסנדר פוליאקובסקי אחרת לא היינו גומרים עם זה) כל רגע דודה אחרת דוחפת לי ספר תהילים ליד. אני בתגובה דוחפת את הספר לתיק, מה שמשאיר לי יד ריקה, ומזמין עוד דודה לדחוף לי עוד תהילים. בסוף האזכרה יש לי בתיק מספיק תהילים בשביל לפתוח בית כנסת. עולים חזרה להסעה ומנסים לצאת. מנסים אני אומרת, כי השביל המוביל לבית הקברות הוא חצי סיטרי. זה אומר שהוא מספיק למעבר של חצי רכב. ירדנו ברגל, וההסעה חיכתה לנו למטה. עד שהגענו למטה, כבר הספיקה בת דודה שלי להשדד על ידי ערבי, שחטף את תיקה וברח. לפי איך שאני מכירה את בת דודה שלי, בטח היו שם טבעות יהלום בשווי מליונים. ולפי איך שאני מכירה את בת דודה שלי זה לא נורא, כי מחר אמא תקנה חדש. בכל מקרה, הלונדונים התמימים האלה חשבו שאם הם יגישו תלונה במשטרה אז מישהו ימצא להם את התיק. אז הצטרכנו כולנו לחכות שעה עד שהם הגישו תלונה במשטרה. בנתיים התארכה השעה, ואני כבר הייתי צריכה לחזור לעבודה,ולהפסיד את סעודת המצווה המלווה בסיום מסכת. (משום מה אצל היהודים הכל מתקשר לאוכל. אפילו מוות). הגעתי לעבודה וסיפרתי את קורותי, אבל הבוס הנהן בראשו במבט שאמר לי ´טובי, התרוץ של אתמול שנתקעת בתוך המעלית היה הרבה יותר משכנע´ (אני גרה בקומת קרקע). אבל הפיצוי, הפיצוי. אני נכנסת לפורום ורואה שיש מפגש, ומלא מאשרים. אני נכנסת ורואה שאדם222 חזר (ואיתו המשובטים). אני נכנסת ומתמוגגת מדבריה של ספל חמאה על חינוך ילדים. אני נכנסת ורואה שלא ירדנו מהקצב של יוצא חדש בכל יומיים. אני נכנסת ורואה שעולם כמנהגו נוהג. ואז בא לקיצו יום מטורף.

תחזיקי מעמד, טוב´לע.

ואם בימים מטורפים עסקינן- עצה טובה לחיים טובים: אם אתם מתכננים על קשר רציני עם מישהי/ו- אל תיסחפו קדימה מהר מדי ואל תיתנו לה/ו להיסחף, כדי שלא תמצאו את עצמכם הולכים בעקבות עבדכם הנאמן עם ראש מצלצל כמו פעמון מכוס וודקה ולב מלא חרא וגעגועים. >חרא לי<

../images/Emo12.gif ../images/Emo24.gif

לך בעקבות הלב, אל תתן לדברים אחרים להסיח את דעתך. >ספל חמאה זוכרת את התקופה הזאת. תהנה ממנה, היא לא תחזור.<

חיקה

New member
טובי היקרה ליבי עלייך משתתף בצערך

ולא ביגלל שאת בחורה

הלב...

הלב שלי היה רק רבע ממה שהלכנו אחריו. היו שם גם הלב שלה ואברי הרביה של שנינו... טוב, מה שהיה- היה. חרא לי

טוב

New member
יהיה בסדר, חמוד

ותן לעצמך להסחף. נכון, אם תסכור את הרגשות אתה לא תכאב, אבל אתה גם לא תאהב. "if i never loved i never would have cried" (סיימון וגרפינקל, "I am a rock")

מה שלומך מותק ?

תנאית חולה על סיימון וגרפינקל, חכי שתראה את החתימה הזאת שלך....

טוב

New member
הי יידישיסט, מתגעגעים אליך.

תבוא השבוע? ודרך אגב, זה לא החתימה שלי. כתבתי את זה בהתייחסות לדבריו של יונה. וגם אני אוהבת את הצמד הזה...

טוב

New member
ובקשר לתנאית...

כל הזמן אומרים לי שהיא אוהבת דברים שאני אוהבת, ושאנחנו דומות בצורת החשיבה וכו´, וכל הזמן אני סקרנית לפגוש אותה, ואף פעם לא יוצא. אז נזכרתי שכשהייתי קטנה, אבל לא מאד, אמרו לי שלכל אדם יש כפיל, שהוא נראה בדיוק כמוהו, כופי, אבל הכלל הוא שהם אף פעם לא נפגשים. ואני תמיד הסתקרנתי באיזה מדינה נמצאת הטוב השניה, ואיך אני יכולה להערים על המציאות ולפגוש אותה, ובאמת עד היום אי מאמינה בזה, ואפילו לפני כמה שנים אני ואמא לי היינו ברכבת התחתית בלונדון, ופגשנו את הכפיל של סבא שלי, כי הוא היה נראה בדיוק כמוהו, שתי טיפות מים, וסבא שלי הוא אדם ייחודי, ולא נראה כמו כל אדם, אז התחלנו לעקוב אחריו, אבל באורח פלא הוא פתאום נעלם, וכל כך הצטערתי , כי חשבתי שאולי זה אחיו שנהרג במלחמת העולם השניה, ואולי הוא בעצם לא נהרג אלא חי פה בלונדון, ובכלל לא יודע שיש לו אח בישראל, אבל כשחזרנו לארץ לא סיפרנו לסבא שום דבר, כדי שלא יצטער, וגם ככה הוא אומר שהוא ראה איך הורגים את אח שלו בעיניים שלו, אבל לי זה לא חשוב, ואיך בכלל הגעתי לסיפור הזה, ומה זה בכלל קשור לתנאית, ולזה שהרוסי נפרד מחברה שלו? טוב, אולי חברה של יונה היתה הכפילה שלי, אז הם היו חייבים להפרד, כי אחרת היינו נפגשות במפגש, וזה לא היה נגמר טוב, כי לכפילים הרי אסור להפגש.

תנאית

New member
טוב את מתוקה,ובמראה החיצוני אנחנו ל

לא דומות, והמחשב שלי מ ח ו ר ב ן!

דידית

New member
איזה מתוקה טוב!

תנאית באמת מקסימה חבל שהיא לא באה למפגשים בתל אביב. אולי שנעשה מפגש בנות בי-ם (שבאמת יתקיים) תוכלי לפגוש אותה? דידית.

אם את מדברת על המראה החיצוני-

אפאחת משתיהן היא לא כפילה שלך. ואיך הסקת שאלה היו חברות ופרידה? ההרגשה היתה דומה, אבל מרוב הטיפשות שלנו זה לא הספיק לקרות. >הרוסי שונא ללמוד מטעויות<

sharkyM

New member
השורה שלי היא...

i´m empty, and i´m aching and i don´t know why paul simon, "America"

למעלה