יום מזרח אסיה בי-ם

Mei11

New member
יום מזרח אסיה בי-ם

זו כבר מסורת של ממש. כל שנה עורך החוג ללימודי משרח אסיה יום מיוחד שמוקדש לנושא, עם הרצאות ופעילויות שונות. השנה זה יתקיים ביום שני הקרוב, ה-22 לחודש. זו התוכנית : חלון לתרבויות מזרח אסיה - הרצאות פופולריות קצרות (אולם 300) 13:00 מירי קאופמן – הזדמנויות עסקיות בסין: על חווית העבודה בעולם העסקים הסיני 13:50 נילי גורין (מוקד סיוע לעובדים זרים) – הפועל הסיני בחברה הישראלית 14:40 עפרה בראלי – הפילוסופיה שמאחורי הרפואה הסינית 15:30 נועה אופנהיים – טיול ביפן: רשמי מסע 16:20 אלעד אל-יגון – לחיות בסין סדנאות התנסות בתרבויות מזרח אסיה (אולם 200) 13:00 סדנת אוריגאמי בהדרכת עופר ולדמן 14:00 סדנת קונג פו וטאיצ'י בהדרכת גילי שיינר ומתן גרינפלד 15:00 סדנת הכנת סושי בהדרכת אריאלה לינדן 16:00 סדנת קליגרפיה בהדרכת אתי גלס-גיסיס 13:00-17:00 דרור קוכן - קולנוע ממזרח אסיה: מגוון סרטים (חדר 407) 18:00-19:30 הרצאה מרכזית – סין וישראל: שני עמי הספר (אולם 200)מרצים: ד"ר גידי שלח (החוג ללימודי מזרח אסיה) פרופ' אביעזר רביצקי (החוג למחשבת ישראל) / פרופ' יאיר זקוביץ' (החוג למקרא) 20:00-22:00 (אולם 300) מסיבת החוג ללימודי מזרח אסיה: הופעות של תלמידי החוג וחלוקת פרסים אני מאד מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ לשם אחה"צ.

אMור

New member
למרות שאין לי כל זיקה אקדמאית

לנושא מזרח אסיה, הייתי בהחלט מופיע לכמה וכמה הרצאות, נשמע ממש מענין. אשמח לשמוע רשמים אם תצליחי להגיע. במיוחד מאלו של מירי קאופמן ואלעד אל-יגון.

Mei11

New member
בד"כ האווירה באירוע הזה

היא מאד לא פלצנית-אקדמית. לחוג הזה יש אווירה מאד מיוחדת, שונה מאד מחוגים אחרים באוניברסיטה. גם בגלל הסטודנטים וגם בגלל המרצים. אתה מכיר את החבר'ה המדוברים?

Mei11

New member
לא חושבת שיש בעיה

אבל את יכולה לברר -5883648- 02

cruiser

New member
מחר על הבוקר אני גם מתקשר........

אם הכניסה חופשית גם לאלו מאיתנו שלא לומדים שם, אז אני אץ לי רץ לי להרצאה על "הזדמנויות עיסקיות" ו "חוויות העבודה" (בסין). כי אני פשוט צמא לכל פיסת מידע בתחום. וגם חשבתי על החוג לאוריגאמי בשביל להירגע קצת עם פיסות נייר -:) אז מי בא/ה ????????

Erezl18

New member
ולא לשכוח את הכנס בת"א

הכנס השנתי של החוגים למזרח אסיה בארץ מתקיים ב11-12 ליוני באת"א, לעוד פרטים כאן. http://www.tau.ac.il/humanities/eastasia/conference/

miss mcmillan

New member
בתור סטודנטית בחוג

(שכבר חודשיים סופגת את הכרכורים והברבורים של לין ציין
על היום הזה, כולל צילומי וידאו משפילים-משהו של שנה א' מזמרים בשיעורים), הציבור הרחב ממש מוזמן, ולא מדובר באירוע "אקדמאי" משום בחינה אלא להיפך, משהו מאד קליל, מרתק ומעורר עניין. וכן, האווירה בחוג מדהימה. בואו
.

Mei11

New member
צרו איתי קשר, מי שמתכוון לבוא

נעשה מפגש פורום בנוסף

miss mcmillan

New member
../images/Emo13.gif

עכשיו גם הודיעו לי, בתור אחראית משנה לנושא מזון ומשקה, שהשגרירות הסינית שולחת 10-15 (!) נציגים ושצריך להאכיל אותם כמו שצריך, ושסינים חייבים את ארוחת הערב שלהם ב-6, ולא. . .
. הקהל הרחב, אגב, יסתפק בתה ועוגיות.

אופס, חשבתי שזה בתל אביב.

אני מאוד רוצה לבוא, אם יאשרו לי מהעבודה אני מצטרפת לשתי ההרצאות - הזדמנויות עסקיות בסין ועובדים זרים. יש כאן כאלו מתל אביב שרוצים לנסוע יחד?

furrball

New member
אני נוסע מת"א

באוטובוס, אלא אם כן אני אמצא סידור אחר XD

אMור

New member
../images/Emo12.gif

ואני הייתי בטוח שאת בכלל כאן. כלומר שם... כאן, נו.

miss mcmillan

New member
../images/Emo6.gif אני שמחה לשמוע עד-מה

משכנעת אני. לשנה הבאה בשנגחאי הבנויה (או מה שלא יהיה).

אדומה2

New member
תיקון קטן:

עפרה ברעלי (ולא עם א', כנראה שגיאת כתיב בתוכנייה....). עפרה למדה כמה שנים טובות רפואה סינית, ופעם אחרונה שדיברתי איתה היא הייתה במהלך סיום תואר ראשון בלימודי מזרח אסיה בת"א. השילוב שהיא עושה בין השניים בטוח מעניין, לכן מי מביניכם מתעניין קצת ברפואה סינית ומה עומד מאחוריה- מומלץ לו לשמוע מה יש לעפרה לומר.
הוספתי באתר שלי את הידיעה הזו, תודה Mei11.

filination

New member
עדכון קטן

נראה שנעשו כמה שינויים של הרגע האחרון, ובטח יהיו עוד עד היום עצמו. מכיוון ויש פה כמה שרוצים להגיע להרצאות ספציפיות, אז זה מה שיש בפלייר הרשמי שיצא... ב13:00 - לחיות בסין. הכל אותו דבר עד... 16:20 - הזדמנויות עסקיות. הרצאה מרכזית : פרופ' ירחמיאל כהן מהחוג להיסטוריה עם ד"ר גידי שלח. ותקפצי... צריך להיות נחמד.

למעלה