יום מד"א

asaf105

New member
יום מד"א

טוב יש ל שאלה קצת מוזרה אולי היום היה לנו יום מד"א בבצפר, הביאו לנו נציגים ממד"א ועשו לנו כל מיני הרצאות ופעילויות, זה היה בעצם עזרה ראשונה, מה זה עזרה ראשונה, תהליך של החייאה והנשמה של בנאדם מחוסר הכרה, שטפי דם, תחבושות וסוגי חבישות, סוגי מצבי חירום כמו עילפון סכרת התחשמלות אפילפסיה, אפילו הביאו לנו בובה שנועדה בשביל לתרגל החייאה אז בקיצור, הרכזת שכבה שלנו דיברה על זה אתמול שחובה להגיע ובלה בלה בלה, ואמרה לנו שזה מתקיים היום יום חמישי לכל כיתות י' בכל הארץ אז זאת השאלה שלי, גם לכם היה יום מד"א כזה? בכל הארץ? או שזה סתם חרטא שהרכזת אמרה כדי שכולנו נבוא אבל אגב גם היה היום תרגיל רעידת אדמה ארצי

larisa125

New member
גם לי היה,

היום היה תרגיל רעידת אדמה ארצי, וכנראה שהשבוע מתקיימות הרצאות לכיתות י' בבתי הספר במד"א, לי היה ביום שלישי ורביעי, אתמול. היה דווקא מעניין
ולמדריך שלי היו עיניים שונות, אחת כחולה ואחת חומה

HandsStainedRed

New member
כה היה לנו מד''א :D

עם חיים שעשינו לו הנשמה ועיסויים XD היה ממש כיף!!!!!!1

supercoconut

New member
גם לנו היה~../images/Emo6.gif

היה כיף~לכיתה שלי היה את בובי והמדריכה איימה לעשות אמבוש בהפסקה למי שיעליב אותו. וגם היה לנו תרגיל רעידת אדמה~ עשו לנו אפקטים של עשן בפינוי XD ואחרי זה עשו לנו פעילות בועות סבון 3= היה מצחיק. ילדה אחת רוצה כרגע להרוג אותי כי עשיתי עליה מלא בועות XD

noam270

New member
היה לנו ביום שני, ויהיה עוד בחמישי ../images/Emo13.gif

היה ממש מצחיק. הייתה מדריכה ממש טובה, שהצליחה להשתיק את הכיתה עם איומים שהיא תיתן כאפה למי שייתן כאפה לבובה כשהוא ינסה "להעיר אותה"
בכיתה שלנו חייבו את כולם להנשים ולהחיות את הבובה, וזה היה ממש מצחיק, אבל בכיתות האחרות אמרו לי שלא היו חייבים... יהיה לנו המשך ביום חמישי ואז יהיה לנו איזה מבחן או משהו

למעלה