יום מגעיל

G A L 17

New member
יום מגעיל

סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל לא מצאתי לאן לשרשר ובאמת אני זקוק למקום להוציא תבאסה שלי........... איזה יום מגעיל זה התחיל עם המבחן במתמתיקה שפתרתי רק 2.5 שאלות מתוך 4 המשיך בזה שנכשלתי בטסט פנימי (כן הבנתי כבר שאי אפשר להיכשל וכולם עוברים אבל כן נכשלתי וזה שתצחקו עלי לא יעזור לשפר תמצב רוח אז תשתדלו שלא!!!) והמשיך בזה שכל ה"חברים" היקרים שלי במקום לנסות לעזור לי רק לא הפסיקו לצחוק ולהודיע לי כמה דפוק אני צריך להיות בשביל להיכשל בטסט פנימי - שילכו להזדיין כולם , דוקא שאני צריך שיגידו לי לא נורא יהיה בסדר קורה , הם מחליטים לצחוק עלי - חברים של זלוטי וחצי...........

...../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

הדבר היחיד שאני יכולה להגיד שאולי יעודד אותך זה שאני מכירה כאלה שנהגו מעולה ונכשלו בטסט פנימי,ואח"כ עברו חיצוני ראשון! מקווה שמחר יהיה יום נחמד יותר!

unnicked

New member
גל! ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

אני מצטערת...באמת נשמע יום מבאס... אבל לא נורא..יהיה בסדר
חייב להיות מתישהו
מצטערת, אבל גם אני לא במצב רוח הכי משהו, אז אני לא ממש מעודדת כ"כ כרגע.. בכל אופן, מחר יום חדש...והוא יהיה יותר טוב, נראה לי.. ואני שונאת מתמ'..במבחן האחרון פתרתי 2 תרגילים(מתוך 4) ומסתבר שגם הם לא היו מדויקים(מי גאונה?!) בקשר לנהיגה, אין לי יותר מדי מה להוסיף...אני עוד לא התחלתי...(ואני מבואסת גם בגלל זה..) וכל החברים שלי(כמעט) בפולין...ואני כבר שבוע לבד לגמרי...וזה נורא מבאס.. וההורים מעצבנים לי ת'חיים!ואני אפסיק להתלונן כבר, כי אני מתחילה לעצבן את עצמי... מקווה שמחר יהיה יותר טוב (לכולנו)... ושלא ביאסתי יותר... לילה טוב

G A L 17

New member
פולין - נקוודת האור בחיי!!

ישמע מוזר אבל כמה שהיה עצוב\מרגש\משמעותי - פולין הייתה גם אחד הרגעים היותר מצחיקים ומהנים בחיים שלי!!! ותודה לכן.... באמת יהיה טוב אחרי שדיברתי עם כמה חברים (שבאמת ראוים לשם חברים) הבנתי שזין על כולם שיצחקו כמה שהם רוצים שהם יגיעו לרבע של הרמה שלי נדבר - אם אני יודע לנהוג או לא , לא מה שישנה לי תחיים , חוץ מזה עדיף לא לדעת לנהוג מלנהוג כמו מטורף ולמות בגיל 20

unnicked

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

"עדיף לא לדעת לנהוג מלנהוג כמו מטורף ולמות בגיל 20"-אחלה ניסוח! גם אני חושבת כך
אין בעד מה...אני שמחה שיכולתי לעזור..

LillipooT

New member
גל מותק.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

היום המגעיל עבר סוף סוף ואני מקווה שמחר יהיה לך יום טוב יותר
בקשר לטסט הפנימי, יש בי"ס שפשוט לא משנה מה עשית בטסט אתה תעבור. כי זה סתם שלב שלא אומר שום דבר. זה משהו שעושים ועוברים הלאה. ככה זה היה בביה"ס שאני למדתי.. וזאת הסיבה היחידה שעברתי
אני לא חושבת שיש משהו אחד שעשיתי כמושצריך. אני פשוט נהגתי גרוע. ממש גרוע!! וזה לא אומר עלי כלום ואני יודעת את זה. וזה מה שחשוב!
שיקפצו כולם באמת, למי אכפת? מי שאין לו משהו מעודד להגיד שיסתום וילך. העיקר שבסוף יהיה לך רישיון. כשיהיה לך כבר לא תזכור את המיספרים של הטסטים
ומתמטיקה.. הסיוט של חיי.. כמה פעמים עברתי מבחנים בקושי.. מה שעודד אותי זה שעם הזמן מישתפרים.. ויש יותר בחירה והכל נעשה טוב וקל יותר. והבגרות והמגנים זה מה שחשוב - וזה עוד רחוק.. אז זייהו! אני מתה מעייפות, אז אני הולכת לישון.. מחר יום עבודה ארוך! אני מקווה שאני אספיק לדבר איתך מחר.. אז לגל ולכל הפורום לילה טוב!
אמא'לה

G A L 17

New member
עברתי עברתי עברתי :)

היה לי היום תטסט פנימי - איך שהכלב עלה לאוטו הוא עושה לי "באמת נראה לך שאפשר ללמוד לנהוג ביומים?" אמרתי לו אני לא יודע אני אנהג אתה תשפוט , נהגתי חלק - למזלי הטסט היה קרוב לאיפה שאני גר אז ידעתי מראש איפה הולך להיות כיכר , איפה תמרור עצור ככה שהכנתי את עצמי , בסוף הוא אמר לי יפה ושעברתי :) וףמחר טסט רגיל - בעזרת השם ס השבוע אני עם רישיון :)

LillipooT

New member
מזל טוב! ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

איזה טסטר מגעיל!!! וואי ככה זה הולך אצלכם? יום אחרי הטסט הפנימי טסט חיצוני? אתלנו זה היה ממש שונה.. אני ממש מקווה שתעבור גל! (למרות שבעיקרון זה רק טסט ראשון וגם אם לא תעבור אותו זה באמת לא אומר כלום..
) גם אני אחזיק לך אצבעות!! תישן טוב! ותאכל בבוקר!! זה חשוב..

G A L 17

New member
לא ככה זה הולך .....

הטסט שלי נקבע ליום חמישי מזמן , אבל בגלל שנכשלתי טסט פנימי אז זה די התפקשש...... המורה אוהבת אותי ורוצה שאני אעבור לפני החוקים החדשים אז היא התקמבנה עם הטסטר היא אמרה לו לקחתי כל יום 3 שיעורים אז הוא הסכים לבחון אותי שוב.......... ואממ זאת שהייתי אחרי בטסט - אז קרה לה בדיוק מה שקרה לי : נכבה לה האוטו , היא כולה נלחצה ובסוף נכשלה....... איך ריחמתי עליה , למרות שהמצב שלה היה הרבה יותר גרוע - מי נוסע בטסט עם בלם יד מורם ולא מאותת?

G A L 17

New member
נכשלתי :(

חפיף הבאתי שזה לא סוף העולם - זין רישיון יש דברים יותר חשובים

shanyz

New member
גל, לא נורא../images/Emo24.gif

גם אני עברתי רק בטסט השלישי.. ואני הייתי בדכאון שלה חיים שלי אחרי שנכשלתי בראשון ובשני.. ועכשיו במבט לאחור- זה נראה לי ממש חבל..חבל על העצבים... בסופו של דבר תעבור
כמו שאמרת- יש דברים הרבה יותר חשובים...

unnicked

New member
יפה אמרת../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

חפיף...רישיון זה בהחלט לא הכל! וזהו בדיוק העיניין...בהתחלה ממש התבאסתי שאין לי רישון וכולם מסביבי כזה "עברתי טסט,עברתי טסט!" בשיא ההתלהבות... בסוף החלטתי...יאללה, חפיף...רישיון, לא רישיון, בסוף ממילא אח שלי יקח לי ת'אוטו, ואני אצטרך לנסוע עם חברים/חברות...

LillipooT

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

יופי של גישה גל!
בהחלט יש דברים חשובים יותר....

DAN1EL

New member
That's the spirit ../images/Emo13.gif

אתה יכול להתנחם בכך שאני למשל מתחיל ללמוד רק בדצמבר...

למעלה