יום ללא הרפתקנים!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
יום ללא הרפתקנים!

"הרפתקני העולם, התאחדו נגד האצילים המרושעים שחושבים שנעשה את העבודה שלהם בשבילם! לא עוד שריפים עצלנים שישלמו לכם משכורת רעב! לא עוד פשיטות על כפרי גובלינים שלא עשו לכם כלום, רק כדי שהאצילים יוכלו להמשיך בבטן גב שלהם, ולכם אפילו ביטוח בריאות אין! לא עוד תשלום מס הכנסה על האוצר שמוצאים במערה של הדרקון שמטיל חיטו על העיר! היום, הראשון במאי, מתאחדים הרפתקני העולם בפונדקים, אבל לא מקבלים משימות, אלא משחקים שש בש ושותים מיץ שזיפים כל היום" האם הדמויות שלכם הבינו פעם כמה מנצלים אותם? האם לא חשבו פעם על שביתה?

snift

New member
הפוך..

כבר כמה דמויות שלי הגיעו למקומות שבהם התחננו בפניהם לעזור נגד ה - (הכנס שם מפלצת פה) האיזורי. בלא מעט מהמקרים, המפלצת היתה הרבה מתחת לעוצמת הדמות. מה שכמובן לא מנע מהדמות לעשות הצגה שלמה, לקבל הרבה כסף ולהפוך לגיבור מקומי.

Roger the Jolly

New member
הבינו, אבל מה לעשות שהעולם לא פייר

בוכים לי כל הזמן שהמוכרים לא מוכנים לקנות מהם חפצים במחיר מלא ומוכרים להם הכל במחיר מופקע, גם בחנויות וגם בפונדקים. מצד שני, על ההרפתקאה הנוכחית שלהם הם כנראה יקבלו תואר אבירות (במקום תשלום נכבד על ספריה אבודה שהם חילצו) וחלקת אדמה קטנה (ליד ההרים היכן שבדיוק יש פשיטות רבות של טרולים לאחרונה) אז אולי הם יראו את הדברים פתאום בצורה אחרת
אולי לא, בעצם

JuffoWup

New member
התפקיד הרשמי של אחת הדמויות

במערכה הנוכחית הוא: "אחראי המס והמכס המלכותי". מי מנצל את מי?

Super Monkey

New member
ובכן, לא סתם יש חרבות דו ידניות

בכל זאת: זה D&D!!! שביתות זה יותר מדי "אגודת הסטודנטים". הממשלה דופקת אותך? השריף גילח לך במשכורת? גרזן גדול, חרב דו-ידנית, חזיז ברק - הם אחלה אמצעי שיכנוע. מה שנקרא: aggressive negotiations ...הה נקודה למחשבה: אולי כדאי להתחיל להסתובב עם חרב דו ידנית בטכניון, נראה אז את המזכירות המרושעות מטרטרות אותי מאשנב לאשנב במילוי טפסים אינסופי!

Nihau

New member
אנרכיסטית בפעולה:

רוב הדמויות שלי לא עבדו עבור ארגון או אישיות. וכולן תמיד עבדו כעצמאיות בשטח עם תצומת לב נוספת למטרת הארגון איתו הן משתפות פעולה. אדריאן היה היוצא דופן וכשהוא נבגד ע"י המלכה המזוייפת... אתה יודע איך השתלשלו המאורעות.

Nihau

New member
הוא התלונן לרשויות הגבוהות ביותר

שהן שומרי העמודים. הם הדיחו אותה בבוא העת- כשחשפו את כל מכלול הקנוניה המסובכת

אני חושב שהוא צריך לחפש עבודה אחרת

ככה לא מנהלים מאבק נגד מלכה מזוייפת כפי שאמר פה מישהו כמה תגובות מעליי- "גרזן גדול, חרב דו-ידנית, חזיז ברק"

DDN

New member
תשובה טובה.

אבל, דמויות השחקנים הם אולי במקרה קיצוני, 6. הצבא של הממלכה הוא אלפים. גרזן גדול, חרב דו ידנית וחזיזי ברק הם. . . .אמצעים לא מספיקים בעליל.

מירטל

New member
דני...

אין צבא בעולם שיכול פורצלציה מהפרצוף של דמויות בדרגה עשרים...

DDN

New member
שלוש קוביות של בורג

מספיקות כדי לנקנק 10 דמויות בדרגה 20

DDN

New member
../images/Emo13.gif

איפה אתה בסדרה? אני 6 פרקים מהסוף

Super Monkey

New member
צבא לא תמיד ממהר להתערב

אם יש איזה שליט שמנהל את הממלכה/מחוז/עיר כמו אדיוט והחבורה מצליחה להסתנן לארמון שלו בחשאי ולנהל איתו "משא ומתן אגרסיבי" פנים מול פנים, הרבה פעמים הוא יעדיף להכנע לדרישות שלהם (אם הוא פחדן), או להזעיק את השומרים רק כדי לגלות שלא ממש אכפת לצבא אם יתחלף השלטון. אפילו יכול להיות שראש המשמר לטש כבר מזמן עיניים לכתר והחבורה עושה לו טובה בעניין הזה. שליט שמקומם עליו חבורת שכירי חרב בגלל עניין טיפשי כמו הפרת חוזה, סביר להניח שהתנהל בצורה גרועה ורכש לו עוד אוייבים ואנשיו לא נאמנים לו יותר מדי.

DDN

New member
נכון, אבל התשובה שלי הייתה ספציפית

למשחק אותו שיחקנו, שם המלך והמלכה היו אהובים, הצבא העריץ אותם, ורק אדריאן (הדמות של ניהאו) ידע שהמלכה היא מזוייפת. אפילו המלך לא ידע. והוכחות, לא היו לנו (והיה לנו קשה למצוא, במיוחד כי נינג'ות רדפו אחרינו) כמו כן, להרוג אותה לא היה משרת שום דבר, כי רצינו לדעת מי החליף אותה ולמה.

למעלה