יום לא קל...

יום לא קל...

לפני חמישה ימים התחילו לי דימומים, וזאת למרות נטילת הגלולות... לכן הוספתי טיפול בארגסט שלא עוזר. סובלת מכאבי בטן כאילו יש לי מחזור, וזה ממש מייאש... מה דעתכן, לעשות ניתוח ולראות איפה אני עומדת??? נשבר לי מההתלבטות הזו. וליהי - מה שלומך? מקווה שמרגישה טוב יותר...

יעל סתם

New member
מעייני היקרה!

עצוב לי לקרוא את מה שכתבת. אני חושבת שאת צריכה לחשוב ברצינות על ניתוח ואם זה יעזור אז ללכת על זה. רפואה שלמה והרבה חיבוקים.

ליהיS

New member
מעיני../images/Emo24.gif

עצובלשמוע שאת סובלת. אין לי תשובות, כמוני כמוך, באותו מצב, פחות או יותר. הלוואי ויכולתי להיות בטוחה שניתוח יעזור, בכל אופן לי. ת חייבת להתייעץ עם גיניקולוג שיוכל לייעץ לך ולומר לך היכן את עומדת ואם יש לך סיכוי לשיפור חיי היום יום. אני,
עדיין חולה, כבר לא נעים לי ללכת לרופא..שוב.

לליהי היקרה ../images/Emo140.gif

כן, הענין שהרופאים חלוקים בדעותיהם
ד"ר סוריאנו ממליץ בחם רב על הניתוח, וטוען שישפר בצורה משמעותית את מצב הכאבים. בכל אופן, אני לא יודעת מה להחליט כבר כ"כ הרבה זמן, זה ממש מתסכל... אגב - אני מכירה, לצערי, היטב את ההרגשה שלא נעים ללכת לרופאים. אבל תחשבי על עצמך וטובתך, זה באמת הכי חשוב!! תרגישי טוב, מכל ה -

כל כך מבינה אותך ../images/Emo24.gif

מרגישה בדיוק כמוך רק שאני על דקא. ארוך כבר הרבה זמן. אני כבר אמרתי לך בעבר את דעתי, מקווה שתגיעי להחלטה לגבי הניתוח.

למעלה