יום לא קל

MissT3

New member
תודה על התגובה

המחשבות האלו באות כל הזמן ולמרות שהסבירות שהן אמיתיות נמוכה, אני עדיין כל הזמן שואלת את עצמי "מה אם בכל זאת.." גם אם כל הטענות ההגיוניות שהמחשבות לא אמיתיות קופצות לראש, ההגיון לא מצליח לגבור על הספק.

לקבל את הספק זה אחד הדברין הקשים לדעתי, כי אז אצטרך לקבל את העובדה שוואלה, יש סיכוי שפגעתי במישהו וזה נוגד את כל מי שאני רוצה להיות. זאת אומרת שיש מצב שהפחד הכי גדול שלך התממש. אני מעריצה את אלו שמצליחים לחיות עם הספקות הקשים אבל אני סינתיים לא מצליחה.

אני מנסה ללא הצלחה להוכיח לעצמי בראש שוב ושוב למה המחשבות לא אמיתיות. וכמו ש"רק אני" רשמה, זאת טקטיקה שלא עובדת.

בקיצור אני די אובדת עצות.

MissT3

New member
הי

אני מבינה שלחיות עם הספק זו הדרך היחידה לפרוץ את המעגל אבל זה פשוט ככ קשה. האו סי די שלי מתבטא בזה שאני חושבת שעשיתי דברים רעים ואם אני מקבלת את הספק זה אומר שאני משלימה עם זה שעשיתי את זה. וזה בעצם מה שגורם לי סבל.. יש דרך לחיות עם הידיעה שאולי עשית דברים רעים? לעוד מישהו יש אוסידי כזה?

MissT3

New member
הי

ואיך הצלחת לקבל את הספק? בעזרת סיביטי?
את יכולה לתת דוגמאות למחשבות שהיו לך?

MissT3

New member
יום לא קל

כל המחשבות מרגישות אמיתיות וכבר מתערבבות בראש. איך חיים עם הספק שאולי דברים רעים קרו? האם אי פעם אני אבין שהכל היה בראש ולא באמת? אני כבר מרגישה מבולבלת...

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

לאט לאט תשימי לב שככול שהזמן עובר ושום דבר שאת חוששת ממנו לא קורה את תראי שהכל היה לא אמיתי

למעלה