יום לא מוצלח

ayagu

New member
יום לא מוצלח../images/Emo7.gif

יום לא מוצלח עבר על כוחותינו. קטנטונת התעוררה הפוכה, בדרך לבית הספר התיישבה על המדרכה וסירבה לעלות על ההסעה. מה שאילץ כמובן את אבא ואמא להתחלק ביניהם בהשגחה על הקטנטונת. אחר כך היו התפרצויות על כל דבר של מה בכך ולא הואילו כל הרוך והאהבה שבעולם. המרץ היה בשיאו ( כמובן שהיא סירבה לכדור). שולחן הסלון ברגע של היסח דעת הוצף במים ( היא יצרה ביצה) הצעצועים פוזרו ( היא בנתה ארץ צעצועים). והפטפטת בקצב של 20,00 מילים לדקה ומוכרחים כמובן להקשיב ולהגיב נכון.ולא תמיד אנחנו יודעים מה הדבר הנכון להגיד או יותר נכון מה התגובה הנכונה מבחינתה. נכון, היא ניסתה לפצות בשלב מסויים וקטפה פרחים מהגינה עם פתק של סליחה. אני זקוקה לאיזשהי תמיכה, קבוצת תמיכה לא נפתחת כרגע באזור מגורינו. אנא יעצו לי. כרגע אני מאד מדוכדכת כי אני מכירה גם צדדים מקסימים שלה. היא נרדמה תוך כדי בכי וכל מה שיכולתי לעשות היה לחבק אותה וללטף אותה וכמעט לבכות יחד איתה.

יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יש ימים כאלו, הם מתסכלים, הם משאירים אותנו חסריאונים, מבולבלים ונשאבים למקום הזה של הילדים שהוא לא שליטה עצמית, בימים כאלה - עוזבי הכל ואם כבר הפיצקה´לה נשארה בבית, תופסים אותה ובקבוק מים וישר לגן השעשועים! שתוציא מרץ, שתתלכלך שתעשה ביצה וקובבות חול וכל מה שצריך ואחר כך לתת לה לשחק באמבטיה במשך כשעה, המים בדרך כלל מרגיעים קצת אחרי הוצאת המרץ. אנחנו אימצנו שם לעניין הזה - הימים האלה שהם לאיודעים מה לעשות עם עצמם נקראים אצלנו ימים "קופצניים", כשההיפר שלנו מכריז שהוא "פתלתל וקופצני" ןמתחיל להטיח את הראש בספה, אנחנו מייד שולפים אותו מהבית החוצה. נסו גם אתם ואל תייאשו. נשיקות

דליה.ד

New member
יום "משוגע" ../images/Emo122.gif

כן, גם אני מכירה את זה היכרות טובה. בימים האלו ראשי עומד להתפוצץ ואני בטוחה שתמיד זה יהי ככה ואני שוקעת לתוך עצמי וליאוש! למדתי לבוא לכאן לקבל אוזן קשבת, תמיכה, עיצות ורעיונות. מכיון שאחנו קיבוצניקים אנחנו מנצלים את המדשאות היטב! בכל יום, לא משנה אם יורד גשם, שלג, ברד, ארבה, חושך ומכת בכורות....אנחנו בחוץ! עכשיו זה עוד יותר נפלא כי הבריכה תיפתח עוד שבוע וחצי ואז...בכל יום אנחנו מתייצבים בבריכה מ16:30 עד השעב 18:00 לפחות! בכלל, אני חושבת שהבריכה היא מקום נפלא לילדים להוצאת מרץ ולהשתעשעות כיפית. לרוב הם משתכשכים להם בכיף בזמן שאני שותה לי קפה בנירוואנה קוסמית...
אני ממש ממליצה לעשות מינוי (אני יודעת שזה יקר, אבל זו הצלת נפשות !) לבריכה ולנצל אותה כמה שאפשר!

ayagu

New member
תודה על העידוד והתמיכה

טוב שיש אוזן קשבת. היום קטנטונת מדהימה בשלוותה. ( כמובן בהשפעת הכדור) אני חושבת שבריכה אכן תהיה פיתרון נפלא לימות הקיץ. בשבת היינו בשפת היום והיא ממש פרחה. חול מים גלים וחול ומרחבים לרוץ בהם.

ayagu

New member
שלום אפרת

תודה על העידוד והתמיכה. אתמול הרגשתי שאני ממש מתפרקת והיום לא להאמין יום חדש ורגוע. החשש הוא שאחרי יום כיף כזה חול מים אמא ואבא היא תרצה להפוך את זה לשיגרה. מה עושים אז?

משתמשים בזה כפרס!

בדיוק ככה! משתמשים בזה כפרס על השתדלות במשך חודש נגיד... או שבועיים, מה שאתם יכולים לעמוד בו, תקראו לזה יום צ´ופר ותסבירו לה שזה פרס שאתם נותנים לה על זה שהיא כל כך משתדלת
חשוב שהיא תדע, גם בגילה הצעיר שאתם מבינים מה עובר עליה, שקשה לה, שהיא מתאמצת ובעקבות זה אתם מעריכים אותה וא מצ´פרים. בהצלחה.

למעלה