יום לא-חשוב-שמות שני

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifבלהבלה

נסעתי אתמול לחן ב 4 בבוקר[!], וחזרתי בסביבות 13.30 כי הלכתי עם ההורים לעשות את הקניות לצבא וזה. הקיצר, רבנו קצת..כי הוא היה מסטול קצת כשבאתי ולא ידעתי, וזה עיצבן אותי אחושילינג|: אז בכיתי קצת,רבנו קצת,והשלמנו אח"כ. - הקיצר, נסענו לביג..וקניתי כל מה שצריך. קניתי בסוף תיק 70 ליטר. חסר לי רק שעון,נעלי ספורט(אסור אולסטאר?),מצעים,ועוד כמה חולצות וגופיות. יצא הכל בנתיים 1000 שקל|: (יחד עם הקניות של אתמול.) אוף.

oO Barbie Oo

New member
אנלא מאמינה שהיית בביג ולא באת להגיד שלום!

פשוט ילדה מטונפת!

Aline In Chains

New member
טוב,תשמעי.

עוד מטונפת אחת ואני מתחרפנת עלייך. ואני לא צוחקת. אני לא רוצה להשמע מגעילה, אבל זה הגיע לי כבר עד כאן.

מיאו 179

New member
זה כזה עצוב!

למה כולם מתגייסים?! למה הגיוס שלי מתקרב?! האא? כיבסתי את התיק הענקי של אחי (שעוד כמה ימים הופך להיות שלי), בקושי שהצלחתי להרים אותו על החבל, הוא שקל טון! (בגלל שהוא לא היה סחוט). גיליתי שאני כנירא אקבל נעלי ספורט נוחות של גלי בבקו"ם במקום הנעלים המכוערות והלא נוחות של הצבא :))))))))))))).

Broken sound

New member
אני מתה.!

נשארנו ערים.ב6 וחצי אמא שלי באה לאסוף אותי.יום ראשון בעבודה.שיבצו אותי במחלקה.היא סבבה לגמרי אני לא עושה כמעט כלום והאנשים נורא נחמדים.הרגשתי אבל ממש רע.ממש.היו לי בחילות וכאבי בטן מטורפים אז הם שחררו אותי.הגעתי וישר הלכתי לישון.קמתי עכשיו.ונראלי עוד מעט אני אחזור לישון.

Anni Lupu

New member
creepy dude

הייתי עם רוני ושתי המקסיקניות ב"הארי פוטר" החדש. מבחינת סרט, היה מעולה, אבל מבחינת הדמיון לספר.. די התאכזבתי. הם הוסיפו קטעים שלא היו, והורידו דווקא את החלקים הטובים של הספר. וחבל שלא היו יותר קטעים של רון והרמיוני! בכל מקרה, שיצאנו מהקולנוע, הסתובבנו קצת בקניון איילון, ואז עצר אותנו איזה בחור אחד שמלמל משהו לא מובן והצביע עליי. שאלתי אותו מה הוא רוצה, והוא שוב מלמל והצביע על הרגליים שלי, אז בדקתי שלא דרכתי על נייר טואלט שיצאתי מהשירותים, או שאין לי שום דבר על המכנסיים. לא היה לי כלום. והמוזר הזה ממשיך להצביע עליי ולבהות בי, אז פשוט הלכנו משם.

dcohn

New member
חחחחחחחחח אני אוהבת אותך

רק לך יכולים לקרות דברים כאלה הזויים:] ואני מאוד מקווה שרוני תצא איתנו בשישי כי אני ממש מתגעגעת אליה!

LadyFlame123

New member
מחר לקום ב7

לא קרה לי כבר המון המון זמן. לא נראלי שאני מסוגלת
. מישהו רוצה להעיר אותי אולי? אז מחר מיון תעסוקתי.כיף חיים. אתמול היה ממש טוב במסיבת גיוס. מלא אוכל, צחוקים ותמונות מפגרות
. היום דודה שלי באה לאפר אותי לאיזה צילומים בקורס שלה. כל כך הרבה דברים שבחיים לא חשבתי לשים על עצמי. ומייקאפפפפ..אני אוהבת את הנמשים שלי, תודה
. אבל זה בשבילה אז זה בסדר. יום ראשון היא מאפרת אותי שוב ולוקחת לצלם של הקורס. אה ואני צריכה לצאת לחפש עבודה חדשה כבר.

danieli rose

New member
בא לי למות קצת..

פתאום התעוררתי לפני איזה חצי שעה וקלטתי שבסוף הוא באמת לא התקשר. זאת הפעם הראשונה בכל הזמן שאנחנו ביחד שזה קרה...כל ערב וערב עד עכשיו דיברנו לפני השינה או שנפגשנו.. זה מפחיד אותי שזה פתאום חשוב לי כ"כ שאני מתעוררת באמצע הלילה ונכנסת לסרטים מזה. אבל זה לא רק זה, זה כל הריחוק בימים האחרונים. נכון שהכל יראה יותר טוב בבוקר? :/ חתיכת מועקה...

למעלה