יום כיפור

יום כיפור

קודם כל רציתי לבקש מכווווולם סליחה אם עשיתי לכם משו מגעיל... לפעמים אני עושה דברים מגעילים שאני בכלל לא מתכוונת אליהם אז סליחוי... ועוד נושא שממש ממש מטריד אותי... אני חדשה בביצפר, לא משנה איזה בית ספר זה (יענו לא משנה אם זה טכני ב"ש, אולץ או טכני), אבל יש אנשים שפשוט לדעתי מגעילים. באה אלינו מישהי לכיתה והתחילה לרדת על החדשים. למה מי היא חושבת שהיא? אם היא כבר שנה נמצאת בבי"ס אז יש לה זכויות יותר מאיתנו החדשים? או שיש לה אולי איזה פחד מהשוחרים החדשים כי הם יותר נחמדים ממנה והיא סתם זבל שאף אחד לא סובל??? יענו מה נותן לה את הזכות לזלז בנו??? אולי אתם תסבירו לי?.....

shimonev

New member
אין בכלל שם הצדקה לזלזל

בשוחרים חדשים ולהפך צריך יותר לעזור להם להתאקלם בטכני וכל אחד יודע שזה לא כל כך קל למישהו חדש

bunny18

New member
תקראי..

את השירשור על הי"ג המיתמחים בדברים האלו..

אתה ממש שנוא אותנו...

כל מה שעשינו זה בצחוק... תפנים!!! אם אתה לא עומד בזה פשוט אל תקרא את מה שאנחנו כותבים... אבל די עם היציאות האלה עלינו בכל הודעה שניה שאתה כותב! די הבנו את לא אוהב אותנו... בסדר את לא חייב! אבל זה כבר עובר את הגבול הטעם הטוב! הבעת את דעתך הסברנו לך את הצד שלנו... אנחנו לא מסכימים על זה... טוב! בסדר! אין מה לעשות לא כולם אותו הדבר פשוט תקבל את זה ותפסיק לדבר עלינו כי אנחנו לא מדברים עליך למרות כל הנסיון שלך לגרום לפורום להיות נגדנו! פשוט די...

אתה בכלל לא מבין

אנחנו לא באנו להשפיל ולצחוק על חדשים. אנחנו גם, בין השאר, בעלי אישיות מחוץ לפורום הזה, ובחיים היומיומיים שלנו אנחנו לא אחת עוזרים לשוחרים חדשים להתאקלם, יחד עם עזרה למוסד השוחרות בפרט. אבל, שוב, אני לא מצפה שתבין את זה. תהנה ביום כיפור.

murzik3591

New member
אגב רק לידע כללי המערכת בנויה כך...

שבמהלך השנים אשר בן אדם מסויים נמצא במסגרת שוחרות המסגרת אוספת עליו תיק אישי ולומדת להכיר כל אחד מאיתנו, בסופו של דבר בלי שום קשר להצלחה בלימודים הייתינו בני אדם מטרה חשובה לא פחות. לפעמים זה לוקח שנה ואפילו שנתיים לסנן אנשים שלא מגיע להם לסיים מסלול שוחרות וממש לא בגלל הציונים שלהם, ככה שאין לך מה לדאוג ואנשים בעלי מום/פגם מנטלי ימצאו את עצמם במוקדם או במאוחר מחוץ למסגרת.

למעלה