יום כיפור

tul9ad

New member
יום כיפור

היום בבוקר הלכתי להדליק נר נשמה בבית העלמין, זה היה אחד הדברים הקשים ביותר שנאלצתי לעשות בזמן האחרון, במקום להתכונן לחג אתך אהובי, הלכתי להדליק לך נר , זה לא נתפס, אני עומדת ומסתכלת על הקבר הכל כך טרי שלך, ולא יכולה לעכל עדיין, שזה מה שנגזר עלי לעשות בכיפור זה. הרי לפני כחודשיים היינו בסף שבוע ויום למחרת אתה איננו, ובמקום לחגוג את החגים שכל כך אהבנו , הם הפכו להיות הסיוט שלי בלעדיך. אנא אלי שלח לי כוחות ונחמה מלמעלה, כי למטה אינני מצליחה לראות את הנחמה והתקווה. אני רוצה לראות שוב את האור, את התקווה והצחוק.

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif את עוד תראי את הנחמה והתקווה,

את האור והצחוק. כל דבר בזמנו. כל הכבוד על ההתמודדות. חגי

יקירה מזל שעלית היום

אם היית עולה מחר היית רואה כמעט רוב האנשים עולים לקבר הקרובים לבקש מהם שיהיו שליחי צדק עבורם ביום הכיפורים יודעת את שאת יכולה להדליק נרות בבית לא חייבת לעלות לבית העלמין והרבנים מבקשים מהאבלים שבשנה הראשונה לא ירבו לעלות לבית העלמין כדי ליצור איזה שקט לנפטר ,וגם למשפחה המתאבלת אני מאמינה שהנשמה עולה לשמים , איני עולה הרבה לבית החיים , כך קורא לזה דודי אבל שצריך שולחת אהבה מכל מקום בעולם , יודעת שאיפה שהם נמצאים הם יקבלו אותה כיום נרות נשמה מדליקה רק ביום של האזכרת , וכל משפחה וכל עדה עם המנהגים שלה , הכל מותר , רק שתחושיי חזקה ותוכלי להוביל את המשפחה ו

2א מאה2ה

New member
הכל כל כך טרי

שנדמה שלעולם לא נראה את האור אבל אני בטוח שבראיה ארוכת טווח עוד נתעודד ונקום נקבל את הגזירה כמשקל עודף על ליבנו ונתקדם אל עבר יעודנו בכבדות ובעצב מתלווה אבל עוד תראי ימים יפים כמו שבזמן הזה מפעם לפעם את נתפסת על חם עם חיוך על שפתייך ומיד את חוזרת לאבלותך היי חזקה את אמא ואהובה על משפחתך ועל אישך שגם אם את גופו טמנת בעפר נשמתו שלך היא לעולמי עד ושוכנת בליבך בזכרונותייך ובעיקר ביעקר בבסיסך צר לי שלא אוכל נחמך אחות יקרה גדול המכאוב מהכיל לאט לאט צעדי במשעול מעט מעט תעכלי את השכול עוד רגע ועוד פעם קט התבונני לאחור וראי נדמה שחלף לו עשור . היישירי מבט אל הקשה שבימייך וראי דרכו את יום המחר שאבי ממנו ניחוחות של פריחה ואולי גם תקווה אם אפשר אם אפשר

tul9ad

New member
איש יקר

תודה על המילים היפות אתה בהחלט עודדת, ועוד מהמקום הכל כך כואב שלך

למעלה