יום כיפור

eshkolit32

New member
אני לא צמה

אין לי מושג מה אעשה. אולי אלך לחברה, אולי אשאר בבית ואהנה מהשקט שממש לא אופייני לתל אביב ביומיום... מה את מתכננת לעשות?

אני פעם ראשונה לא אצום..

בזמן האחרון האמונה שלי באלוהים התחלשה.. אני לא יודעת מה אני אעשה,משפחה שלי צמה ולא נעים לי לאכול על ידם. ובכלל זה יום מדכא,שקט ומשעמם ..

גם לכם יש את המנהג הזה ללכת לבית עלמין

לפני יום כיפור? אנחנו כן,אנחנו מביאים גם צדקה ואת האמת קצת מרגיז אותי אלה שעומדים עם קופה ורוצים שאני אתרום ללימוד תורה ל"צדקה". אני לא חושבת שמימון של לימוד תורה זה צדקה,זה לא כסף שמביאים לאנשים שחסר להם, צדקה זה לעזור לעניים או לאנשים חולים.

גם אצלינו..

היום בבוקר אמא שלי עלתה לקבר אני מתוך ה 6 שנים עליתי רק בשנה הראשונה. כמעט כל הזמן הייתי במחזור כך שאסור להכנס לשם אבל היום ובכלל בימים שאני לא במחזור אני לא עולה . שוב, הדחקה..

אני לא צמה...

אני קוקו

nOway1

New member
חתימה טובה לעם... ישר אל ...

יגער השם בכך השטן .. השטן = מלאך שהוא יצר הרע ..הוא מלאך המוות .. השטן עם "ה".. אז .. ה = מס' 5 + ש = מס' 300 + ט = מס' 9 + ן = מס' 50 + _________ = 364 ... יש 365 ימים בשנה ...השטן 364 למה ?? כי התפקיד שלו הוא לקטרג ..364 ימים בשנה יש יום אחד שקדוש ברוכו שולח אותו לחופש .. מתי זה ?? ביום הכיפורים כי ביום הזה מכפר על חטאתכם ..מטהר אותכם מכל החטאים שלכם וזה לפני השם ולא לפני השטן הוא לא נמצא ביום הזה .. שיהיה חד שמח .. וצום קל ואל תאכלו מלח לפני יום ..!!

sivosh

New member
החלטתי שהשנה אני לא אצום

אני במקום זה מעדיפה לתרום דם בשעות הבוקר-מסורת שיש בזכרון. אני מרגישה שעקה המחסור החמור בדם אני מעדיפה לתרום. אני יריגש יותר טוב עם עצמי.

sivosh

New member
כן לפעמים זה באסה, מכינה את עצמך נפשית

ואז פתאום בגלל מוגלובין או משהו כזה את לא יכולה... מקווה שלא יהיו בעיות ובאמת אני יוכל לתרום. תמיד תנסי אולי בפעם אחרת.

לא

זה לא העניין.. אני לוקחת כדורים ככה שלצערי בשנה שנתיים ואולי יותר אני לא יוכל
ומה שמעצבן זה שבאתר שלהם הם לא כתבו שזאת סיבה שאי אפשר לתרום.. עד שאזרתי אומץ
ממש מרפי..

אבל..

אני גאה שהצלחתי לשכנע מישהי לעשות את הבדיקה
למרות שמן הסתם היא לא התאימה..

למעלה