יום כיפור שלי

הצופה.

New member
יום כיפור שלי ../images/Emo13.gif

יום אחד קצר בעל שעות ארוכות דקות עוד יותר ארוכות ושניות הארוכות בשנה יום שלמענו אני חילוני כל השנה ,יוצא בהצהרת ה"אני לא מאמין" בתרוצי יום אחד לא מכפר על שנה...יום שכדי להמנע ממבחן הכוח של הרוח על פני תאוות הגוף אני קובר את האמת בשקרים בזויים וקטנים שעדר שלם של תאוים מצטרף אלי..ובכל זאת כדי להמנע מיום אחד של מבחן בשנה ..מי קובע?? הרוח , או הגוף..יום זה הוא יום של יציאת מצריים"מייצרים" התגברות על היצרים ואין צורך להיות אדם דתי כדי לבחון את עצמך..כי מי לא מרגיש את הרגשת הניצחון אחרי יום הצום יום של התגברות על האוכל הסגריות התאוות? יום ללא צ´אט
יום שלאחריו התחושה של אני יכול הכל קיימת..ולו רק היו נמשכות חגיגות הנצחון של הרוח על הגוף קצת מעבר לארוחה המסיימת את הצום אולי היינו בריאים בנפשנו יותר ואולי רוחינו היתה מתחזקת מעבר לתאוות והיינו נוטשים את סיר הבשר..פוקחים את עיננו המלאות בענן עשן הסגריות ואמרות כנף שנאמרות ללא כיסוי ואז אולי היחיד שהיה מצטרף לרבים היה בעל כוח להטיב שכן חברה מורכבת מיחידים וכל עוד רמת הפרט שסועה ותאותנית לא קיים סיכוי להבריא את החברה.. ואני אומר תגידו כן ליום כיפור העמידו את עצמכם במבחן הרוח אכן הוא קצר אבל יום זה הוא יום של הטהרות ואולי רק ניצחון קטן במערכה המתמשכת בין התאוות היצרים לרוח השליטה המבדילה אותנו מהחיות.. ואולי צרור כזה של נצחונות קטנים עשוי להוליד נצחון במערכה הכוללת ואז נדע שהשליטה בידנו נדע לאבד אותה למעננו כי לאחר שרכשת את השליטה אתה לא מאבד אותה אלא מוסר אותה זמנית לטבע כדי להתמזג איתו ואם זה היה כבד אני מתנצל אבל ישנה דרך אחרת לראות את הדברים ולא רק באצטלה של אלוהים אדם למקום וכל מיני שקרים קטנים כדי לברוח מהמערכה

אבל יש גיבורים כאלה...

שכמעט כל יום מתגברים על יצרם.. ולא מעשנים.. (טוב.. חוץ מאשר באירועים חריגים..
) דע לך.. להם.. יש פטור ביום כיפור !

הצופה.

New member
כמעט? אספר לך משו על כמעט ../images/Emo13.gif

כל יום אני כמעט עושה דיאטה וכמעט עושה ספורט שבוע שעבר כמעט זכיתי בלוטו ואתמול כמעט השכבתי איזה 7 בחורות חוץ מזה נגמרו לי הסגריות וראס בין עינו אני עולה עכשיו על האופנוע לקנות לי קופסא לא כמעט

י פ ע ת

New member
לא משנה מה גורם לך לצום.....

שמחה שאתה צם כי גם בעיני זו איזושהי שליטה על התאוות שלנו, ואכן יכולת שליטה זו מבדילה אותנו מהחיות. חוץ מזה גם מבחינה בריאותית...זה תורם לנקיון הגוף מפסולת. חזק ואמץ צופי
.ואל תשכח ללבוש לבן...<כן, גם החוטיני צריך להיות לבן> חחחחחחחחחח

יפה מאוד../images/Emo13.gif

כמו שנאמר"יש עוד צדיקים בסדום" צום קל, וגמר חתימה טובה, אני לא צמה אבל אני לא מניאקית טוב אולי קטנה
גמר חתימה טובה..
מהחוטאת,בובושית

יפה...לא חשבתי על הזוית הזו...

יום של נצחון הרוח על הגוף...מקווה להחזיק מעמד 25 שעות...

בוטןןןןןןןןןןן../images/Emo25.gif

גם אני לא צמה, אז מה זה עושה אותי למניאקית חיחיחיחיחי טוב שיהיה, בוטן תצום בשביל שנינו, גמר חתימה טובה מתוקי, ד"ש לאישה ול.... גמר חתימה טובה בוטן מתוק מווווווווואה
אין עליך!!

קסומה

New member
צופה יקר

באמת נמאס מכל האמונות האלה של ה- לצום בשביל לכפר. אתמול עוד חיפשתי את התשובה הנכונה לשאלה השנתית שלי: מדוע עלי לצום, היום קיבלתי את התשובה ממך....... מבחן הרוח- אהבתי, הרגשת ניצחון של הנפש על הצורך- אהבתי, ההפרדה בין האדם לחיה- נחמד... ביחד עם ההסבר של אופטי- השתייכות לשבט, למן כת עתיקה. מסתבר שישנם עוד סיבות ליום הזה.... אני אקח מהיום הזה את מה שמתאים לי. השנה נראה לי שאצום והתחושות תהיינה אחרות.

למעלה