יום כיפורים

יום כיפורים

היה לי דבר כזה,גמרתי לנקות ריצפה וישבתי לנוח רגע על כיסא נדנדה שיש לי בחדר,ניזכרתי שהיום יום הכיפורים על כל משמעויותיו והיה נידמה לי שאני שומעת קול שופר במובן של"מקצה העולם ועד קצהו" ושאני רואה את ספר החיים וספר המתים ואת המלאכים מתרוצצים לקראת חתימת הדין ספר החיים היה דוקא שחור והיו בו אותיות לבנות וספר המתים היה לבן עם אותיות שחורות וחשתי התמוררות רוח עזה באותו רגע והתפללתי ממש מתוך הלב היהודי שלי, הכל נימשך כמה דקות. מוזר לאללה. שלכם חנה גונן

את זה קשה לי לדעת..

ואני מאלה שמאמינים שאם הם יגידו על מה הם התפללו אז זה לא יתגשם,באופן כללי הרגשתי שאני רואה בבהירות את מה שקורה ברקיע למעלה כאילו עליתי לשם והייתי במצב של ערות מוחלטת כמו מישהו שמביט בכדור בדולח. שלך חנה גונן

קרנוש21

New member
מנה מוזר??? אנשים מספיק להגיד

מוזר תגידו תודה וישגיע עוד!!!! תרגישו את זה טיבעי זורם איתכם.... חנההההההההההה יש דברים בחיים יותר מוזרים זה הכל עיניין של פרספקטיבה נכונה חיבוק ענק בשבילךךךךךךך
וגם ניחוח טרי מהגינה המשך יום קסום(/מוזר) לך

I am a freak

New member
אם הייתי יהודי....

אם הייתי יהודי- הייתי אומר שאת קדושה ושזו חוויה רוחנית עצומה שאני שמח בשבילך שיצאה לך הזכות לחוות. אבל, כיוון שאני לא יהודי- אני פשוט אגיד לך שהיה לך אחלה של חלום בהקיץ ואני מקווה שנהנת
חג שמח, הפריק.

שמוצה

New member
../images/Emo29.gif

שמתם לב שכל מקרה שמביאים לכם פה אתם מנסים לפרש בצורה 'הגיונית' ומציאותית? זה פורום רוחות, אחרי הכל.

I am a freak

New member
"לא הכול זה רוחות ושדים"

יש על זה מאמר שינון השאיל מפורום מאגיה וכישוף. אני מציע לך לקרוא אותו
אני, אישית, מנסה לפרש את מה שאני מבין בדרך הגיונית שניתן להוכיח. אם אין דרך כזו- סימן שלא אמורה להיות דרך כזו ואז אני פונה אל הדרך האלטרנטיבית
הפריק.

למעלה