יום כיף

bandana007

New member
יום כיף

היי, אני צריכה רעיונות ליום כיף לצוות של העבודה, 4 אנשים, תקציב 900 ש"ח... חשבנו יום כיף בספא... אם יש למישהו המלצות על מקומות או בכלל משהו אחר לגמרי כל רעיון יתקבל בברכה!! :)

מריאל33

New member
רעיונות

אז ככה , אני חשבת שכל יום כיף חייב שיתחיל בארוחת בוקר טובה , יש ביישוב נחלים בופה שמוגש עם גבינות המיוצרות במקום במהלך ארוחת הבוקר הייתי משלבת פעילות כלשהי (כדי לא לנוע ממקום למקום) למשל הייתי מזמינה גרפולוגית או סטייליסטית בהצלחה מירב.

KarinDi

New member
מאוד תלוי באנשים

ובטיב הקשר ביניכם. אני לא הייתי מרגישה בנוח בספא עם אנשים מהעבודה שלי (ברור לי שלא עושים מסאז' ביחד, אבל בכל זאת) עוד אפשרויות: - סדנת יצירה. יש מקומות רבים שמתאימים גם לנשים וגם לגברים כמו עבודה בחומר (חימר), יצירת גני זן ועוד דברים בסגנון - ארוחה טובה עם הרבה מנות במסעדה איכותית - סרט ב-VIP ואחריו ארוחה. - קיר טיפוס משהו נשמע לך בכיוון?!

bandana007

New member
אמממ...

אוקיי אז גרפולוגית וסטייליסטית זה ממש לא בכיוון... חשבתי על פעילות כלשהי:) אבל תודה על הניסיון לגבי הספא, לא נראה לי שלאף אחד מאיתנו תהיה בעיה עם זה לגבי הסרט והארוחה, זה אחלה רעיון ואנחנו כבר זכינו בתחרות דרך העבודה בארוחה ובסרט בVIP ונעשה את זה בלי קשר ליום כיף הזה :) קיר טיפוס נשמע אחלה, איפה אפשר לעשות את זה ? במקומות שאפשר לעשות את זה יש עוד פעילות שאפשר לעשות ? כי זה נראה לי משהו של שעה ויאללה הביתה :) חשבתי גם על טרקטורונים... מישהו מכיר משהו נחמד באיזור ירושלים ? על הדרך נעשה גם טיול קטן

KarinDi

New member
פרטים

קודם לגבי הטרקטורונים אני אשלח לך מסר. וואו איפה את עובדת?! זה נשמע מקום כיף, גם ימי כיף עם תקציב גדול וגם זכייה בארוחה ובסרט... קיר טיפוס- מאוד תלוי באיזור. מכיוון שדיברת על ירושלים- אז יש קיר טיפוס ליד מלחה ואפשר להמשיך משם לגן החיות או לעין לבן...אם מזג האוויר יאפשר. שווה לברר איתם מה האופציות. כמובן שיש גם אופצייה של טיפוס בשטח, למשל בשילת, אפשר לשלב עם פיקניק או משהו בסגנון (שוב, מזג האוויר בעייתי)

למעלה