כמה רעיונות:
דבר ראשון- הרעיון של לעשות לה יום כיף ממש ממש נחמד ורומנטי, אני חושבת שלא משנה במה תבחר- היא ממש תוחמא מזה ותתרגש. אזזז: רעיון אחד שעולה לי בראש הוא מעין יום פינוק-ספא, אני יודעת שזה נשמע קצת פלצני אבל זה יכול לצאת ממש ממש נחמד: כשהיא מגיעה, יחכה לה חלוק וכפכפים ובמשך היום תפנק אותה בכל מיני טיפולי ספא ביתיים. אפשר לקנות בחנויות כמו BODY SHOP (או חלופה זולה יותר- בסופר פארם
)כל מיני מוצרים כמו פילינג, חמאת גוף, כל מיני קרמים מגניבים... עוד דברים שאפשר לעשות זה- אמבט רגליים, המסכה הכחולה הזו ששמים על העיניים(נוו עם הנוזל הכחול בפנים
חח), כל מיני סוגי מסאז'ים(רגליים, רגיל, עם שמנים ארומטיים...). ובמשך היום אתה יכול גם להביא לה חטיפי בריאות ושייק פירות וכאלו. אולי זה נשמע לך די מטומטם, אבל אני אומרת לך- בנות אוהבות את השטויות האלו
חח. עוד רעיון... אתה יכול לעשות לה מעין "חפש את המטמון". היא כל פעם תמצא פתק עם הפתעה ורמז ותעקוב אחרי הרמזים ובסופם תגיע למקום שבו תכין לה את ההפתעה הגדולה..אולי פיקניק באיזה מקום יפה ומבודד או ארוחה יפה בבית... משהו נחמד. עוד רעיון נחמד זה "לחטוף" אותה ליום כיף(מאוד רומנטי
)- לא להגיד לה לאן אתם הולכים, שזה יהיה הפתעה. אם אתם לא בסגנון של הדברים האולטרה-רונטיים האלה אז אפשר ללכת גם על משהו שקשור לתחביבים שלה או לדברים שהיא אוהבת. אם, לדוגמה, היא ממש אוהבת טיולים וטבע, אז תיקח אותה להליכה\טיפוס וכו' ,שבסוף הטיול יהיה פיקניק. כדי להפוך את זה ליותר רומנטי אתה יכול גם כל הזמן להוסיף אלמנטים קטנים שאתה יודע שהיא אוהבת, לדוגמא- אם החלטת להכין לה ארוחה, אז תשים ברקע שירים שאתה יודע שהיא אוהבת. אם החלטת על ספא, גם אפשר לשים מוזיקה שהיא אוהבת ברקע, אבל אפשר גם לבחור בדברים עם ריחות שאתה יודע שהיא אוהבת(קרמים, מסיכות, שמנים...) וכדומה. הדבר שהכי חשוב, לדעתי, זה להוסיף להכל פן אישי, להראות לה שממש עמלת על זה ושאתה מכיר אותה ויודע מה היא אוהבת. מקווה שעזרתי
תעדכן אותנו אחרי יום הכיף- במה בחרת, איך הלך וכאלה.