יום כיף בנחל שופט.

julia75

New member
יום כיף בנחל שופט.

עשינו טיולון קטן בנחל שופט ,שאף פעם לא מאכזב ,וכמה שחוזרים לשם תמיד נהנים מחדש. הפעם עשינו את המסלול בתוך המיים והיה כיף לא נורמלי. כרגיל מלחמת המיים -הבנות לא מתרפאות. עינבל וגילה נתנו מופע רטוב לעיניי כל עם ישראל (תמונות בהמשך).גברים מבסוטים, נשים מתלוננות. רציתי להתחיל לגבות כספים על המופע ,אבל הרחנו את הריחות של בשרים על האש עד הנחל , אז רצנו למנגלים לפני שיגמרו לנו הכל. הייתה חברה נהדרת.אכלנו וצחקנו.פשוט כיף! וגילה אל תדאגי -החלטתי טיול הבא- טיול לנשים-"בעקבות נועם". ניסע לחופית לחפש את נועם. מתאים לכן?אז תתכוננו -מניקור ,פדיקור ,ספר,דיאטות ,בגד ים חדש. וניצא לדרך. יובל -אין על הבשרים שלך,משהו מיוחד!!! אז תודה לכולם על החברה.אוהבת אותכם ! תמונות בהמשך. יוליה

julia75

New member
תמונות מנחל שופט.

קישור לאלבום:נחל שופט שבוע טוב לכולם.
יוליה *סיגלית תחזירי לנו את דני המקורי!!!

איזה כיף היה.....

ללכת במים, בין הקנים, לשפוך מים על ענבל ולצאת מזה יבשה. ולמרות הכל, דני התעלה על כולם במים קרים, נראה לי יוליה שאת מתגרה בגורל. מחכה בקוצר רוח למלחמת המים הבאה.......

sig296

New member
../images/Emo12.gifיוליה, בגלל שאת לא החלטית

בנושא דני .... אני מבטיחה לך בפעם הבאה מפל של מים מדני (באיזה ריח את בוחרת- מי תירס או מי מלפפונים חמוצים)? גם אצל דני וגם אצלי היה שבוע עבודה קשה , הטיול של אתמול היה עבורנו מנוחה מוחלטת וצבירת כוחות . גם להרגע זה כייף (אע"פ שדני לא הצליח ב-100% והייתה לו התפלקות קטנה )
מאחר וגם שבת הבאה היא שבת של מנוחה (ליל הסדר) בטיול הבא אני מבטיחה לך שדני יגיע עם המון מרץ ... ותזכרי שהזהרתי אותך.....
בגדול, היה כייף, חברה מקסימים , ההורים והילדים , אוכל טוב (בעיקר הבשר
) , מחכים לפעם הבאה .... שיהיה לכולם שבוע מקסים ...
וחג פסח טעים ונפלא
אגב , מי שרוצה להצטרף לשיחות במסנג'ר מוזמן בשמחה , שילחו מסר ואשלח את הכתובת .

julia75

New member
סיגלית רק אל תגידי שאני לא מחושבת,למה אמרתי:

טיול הבא רק לנשים. אז יוצאים לדרך: *טיול הבא:מחפשים את נועם(המטמון). * מקום טיול :חופית *ציוד נדרש:ביקיני ,הרבה בשר ורשט דייג.
כולן מוזמנות להצטרף. קריטריונים לקבלה להשתתפות: פנים כמו של ויקה טוסיק כמו של מרינה ציצי של מירי בועדנה וחוכמה של ליאה. אז כל מי שרואה את עצמה מתאימה לקריטריונים מוזמנת להירשם . # ברגע שמוצאים ותופסים את נועם-עוברים לשב שני:"קח אותי נועם" נצטרך להתמודד בתחרות קשה ונועם יבחר את המנצחת. ואז :"את תנשאי לי לאישה!!!!" *אז אל תחפשו אותי -אני במדיקל סנטר-הולכת להתאים את עצמי לקריטריונים.

גילה52

New member
|תפוס אותי נועם...../images/Emo24.gif

יוליה מהרגע שקראתי את ההודעה, אני כבר בניתוחים התחרות אכן תהיה קשה....
אבל מוכנה תמיד לקרב
אז רק תודיע מתי נפגשים....

julia75

New member
חזרתי ממדיקל סנטר.../images/Emo10.gif

מדברר שבשביל להתאים את עצמי לקריטריונים הנדרשים אני צריכה לקחת משכנתא. אז ויתרתי.-אני חוזרת למאיר. לפחות עליו אני לא צריכה להילחם
ומה הוא פחות מנועם. לבנות אונייה -קטן עליו. הוא יבקש מתאילנדים. לשבור קוקוסים-שטויות ,אז למה אני צריכה את נועם. ועוד אחרי יעל.
אז אני מותרת,התפנה מקום בקבוצה תמהרו.

sig296

New member
יוליה, אחרי כל הקריטריונים

שציינת...על בחורה מושלמת ולא קיימת ...הוא בחר ביעל
לא נראה לי שאתם חושבים באותו כיוון ....

למעלה