יום כייף לפני חתונה

יום כייף לפני חתונה

היי לכולם אני זקוקה לעזרה בחיפוש רעיון ליום כיף לזוג שמתחתן משהו בסגנון של משימות, כתב חידה, מקומות כשבסופו של יום הם יגיעו למסעדה ושם יחכו המשפחה והחברים אשמח לכל רעיון מקורי תודה רבה מרב

KarinDi

New member
איזה רעיון מעולה!!!

לפי מה שתיארתי, הייתי מארגנת מעין חפש את המטמון במקומות שקשורים לזוג, אם אתם מכירים, למשל: המקום בו הם הכירו, המקום של הנשיקה הראשונה ועוד רעיונות למשימות: - להחביא להם טלכרט ליד טלפון ציבורי ולתת להם מספר שיפנה אותם לתחנה הבאה (מספר שהם לא מכירים כמובן, אפשר גם להשאיר מספר אליו הם צריכים לשלוח SMS) - לשלוח אותם לשתות קפה בבית קפה ולבקש מהמלצר במקום להגיש להם מפית עם מפה שתוביל אותם לתחנה הבאה - לפענח כתב סתרים - להרכיב פאזל - לקחת ספר או שיר יפה, ולסמן בתוכו אותיות שירכיבו את שם התחנה הבאה - לתת להם תמונה של מקום ולבקש מהם להגיע - להכין להם דיסק עם הקלטה שלכם שולחים אותם הלאה - לשלוח אותם לחנות מסויימת (אפילו מכולת שכונתית) ומראש לקנות להם שם קצת הפתעות. להשאיר אצל המוכר עם פתק. - אם אתם רוצים גם השקעה כלכלית: לארגן להם מסז' שבסופו ישלחו הלאה - להכין עוגיות מזל עם פתקים האם זה הכיון?

את אלופה קרין!! חשבתי על..

יום כיף בסגנון של ברכות ואיחולים למשל.. "רצינו לאחל לכם.." מזל - עליכם להגיע לדוכן מפעל הפיס הקרוב ולגרד חישגדים בסכום שנמצא במעטפה.. המון ילדים -סופרלנד או גן שעשועים. או משהו ילדותי אחר שתתגברו על מריבות ולא תהרגו אחד את השני - פיינטבול משפחתיות - עליכם להגיע ל..(מסעדה) את הקשר למשפחתיות תגלו שם.. (המשפחה תחכה להם שם..) שתדעו לפנק אחד את השני- מסאג' תדעו לשבור שגרה לפעמים - אשמח לעוד רעיונות לברכות ומשימות תודה על הכל מרב

לדעתי

הרעיון של לעשות להם משימות,כתב חידה וכו - הוא קצת חדירה לפרטיות שלהם...תשאירי את זה להם - שיעשו זה לזה ימי כיף כאלה. את תחשבי על משהו פשוט ולא פולשני כמו זיכוי למסעדה טובה, מתנה חומרית יפה, או מפגש חברתי מפרגן - נכון שזה לא יהיה מקורי במיוחד אבל המקוריות לדעתי לא צריכה לבוא ממך בתוך מי שמפרגנת להם אלא מהם אחד כלפי השני... אני לא הייתי אוהב אם אנשים אחרים היו מתעסקים במקום בו התנשקתי לראשונה עם זוגתי,במקום בו הכרנו או משחקי מטמון למניהם...הייתי מעדיף לקבל מתנה פשוטה,לא מקורית בהכרח - אבל שבאה מהלב ולא מהשכל המקורי... תנסי להראות להם שאת אכפתית במקום לנסות להראות להם שאת מגניבה ומקורית...

KarinDi

New member
לא מסכימה איתך

בתור כלה לעתיד הקרוב מאוד-עד כדי לחץ (לנשום עמוק...)- הייתי מאוד מאוד שמחה לקבל מתנה/הפתעה כזו. אולי את דודה שלי?! הלוואי... עוד כמה רעיונות בכיוון שנתת - הקשבה: כרטיסים להופעה/קונצרט/דיסק - שתפרחו יחד: גן בוטני/גן צמחים טרופיים/סדנת עיצוב גינת זן או מזרקה - שתהיו גמישים: סדנת חימר! (ייתכן שבעצם אני עושה רשימת משאלות של עצמי...) - שתשאפו הכי גבוה שאפשר: מצפה כוכבים - שהכל "יזרום" לכם: שיט - זוגיות טובה: גן חיות (בגן החיות התנכי בירושלים יש מיצג של תיבת נוח) - אולי היייתי מוסיפה גם סדנת זוגיות או שיער מעניין, אבל זה ממש תלוי באופי של הזוג אוי אני מקנאה כל הכבוד לך ונשמח מאוד לשמוע סיפורים, חוויות ולעזור בכל מה שאפשר!

למעלה